Doktorlardan biri iki kez bayılma olmadan tanı koymuyoruz dedi.Her bozukluk Epilepsi demek değilmiş her temiz sonuç da epilepsi olmadığı anlamına gelmiyormus.Uykusuz ve aç kalma dedi, bunlara dikkat etmeyince cidden etkiliyor
Su an iyi olmana cok sevindim bnde panik atak geçirdim ama doktor eeg sonucuna göre hemen ilac vermek istedi çok tereddütte kaldm neler oluyor böyle diye bebeğim hiç uyumuyotir diş çıkarıyor ve berbat günler geçiriyoruz bnmde eeg m belki o yüzden anormal çıkmıstır diye umud ediyoeum belkide panik ataktan
Güncelleme yapıyım kızlar 1.5 sene sonra epilepsi cıktı ilk anda doktorun söylediği doğruymus ufak el sıçramaları tüm vucuduma yayıldı ve şimdi miyoklonik epilepsi tanısı kondu ayrıca bayılmadan ilaç kullanmak daha iyimiş ilerlemesine izin vermeyin
Güncelleme yapıyım kızlar 1.5 sene sonra epilepsi cıktı ilk anda doktorun söylediği doğruymus ufak el sıçramaları tüm vucuduma yayıldı ve şimdi miyoklonik epilepsi tanısı kondu ayrıca bayılmadan ilaç kullanmak daha iyimiş ilerlemesine izin vermeyin
Geçmiş olsun.Ben de o sıçrama çok nadiren oldu iki üç kez,yatakta özellikle.Geçen gün eeg bu defa nasıl çıkacak diye hastaneye gittim ama randevuya yakın bir aksi olay yaşadım (o konuya hiç girmeyim) ve iptal etmek zorunda kaldım.Eeg sonradan normale döner mi acaba ve epilepsi ilaçlarınin önemli yan etkileri oluyor mu vücuda?
Nadir olması normal kabul ediliyor bnm 30 sn yede 1 gibi henüz yeni basladım tam doza geçmedim açıkcası ama bir yan etki gözlemlemedim şimdilik bn genelde tahlillerin öncesinde panik atl geçiriyorım
Nadir olması normal kabul ediliyor bnm 30 sn yede 1 gibi henüz yeni basladım tam doza geçmedim açıkcası ama bir yan etki gözlemlemedim şimdilik bn genelde tahlillerin öncesinde panik atl geçiriyorım
Bu konuyu açtıktan sonra üç eeg dahs çekildim onlar da bozuk çıktı.Kafami sertçe hareket ettirirsem sersemliyorum,öyle yapmazsam sıkıntı yok.Eeg hala bozuk mu merak ediyorum