EEG anormal(miş) :(

çok geçmiş olsun, siz kendinizi yıpratmayın ki psikolojik olarak etkilenmeyin. gidin tahlillerinizi yaptırın, sonuçlarını iyi bir prof.a gösterin.bulunduğunuz şehirde araştırma hastanesi varsa muhakkak araştırma hastanesinde bir prof olsun.tek doktor görüşüyle ciddi bir yola girmem ben.en az 3 farklı iyi doktor görüşü alırım.çoook bilindik çok iyi denen bir özel hastanede benim teyzeme "uzman" doktor kansersin göğsünü alıcaz kemoterapiye başlıycaz dedi kadın yıkıldı.meğerse hiç doğum yapmadığı hiç emzirmediği için oluşan zararsız minik bir kistmiş...Hiç moral bozmayın ve tek doktorla sınırlı kalmayın

Ananiz ne yapmis peki

Geçmiş olsun evet her şeyin başı stres malesef.Bende de aşırı unutkanlık var b12 ye baktırmıştım normal.Öyle olunca ve baygınlık hissi de eklenince nörolojiye gittim.İlaç güya epilepsiyi engellenecekmiş bakalım Dağtekin bi ilaç mi olacak vereceği şey

Merhaba herkese lamictal bana çok iştahsızlık yaptı normalde çok iştahlı biriyimdir ama ilacı kullanmaya başladığımdan beri hiç bişey yiyesim gelmiyor size nasıl etki etti

Öncelikle geçmiş olsun. Ay ben de korktum şimdi. Kızım birkaç defa kazara başına darbe aldı düştü vs. Bugün 4 yaşındaki kuzenim kucaklamaya çalıştı kızımı ve beraber düştüler yetişemedim tutamadım sırt üstü düştü baya da ağladı yavrum.
Kayınbabam epilepsi hastası. Eşimde hiçbir sıkıntı yok şimdilik. Kızımda birgün çıkabilir mi genetik yatkınlık olabiliyor mu bu hastalıkta hiç bilmiyorum. Öyle kafa darbesiyle falan tetikleniyorsa valla korktum.

Teşekkürler.Bilmiyorum bana da ilginç geldi benim bebeğim de çok düştü yataktan da düşmüştü Allah korusun hepsini bizi de

Bana bunu yalan olduğunu söyle babam seni bebekken yere firlatmis sende orda uyuyakaldin annen de babanın koynuna mi girdi. Sen babam mi diosun hala. Ah benm merhametli babam biz ablamla ikimiz bebekken annemi istiyoruz diye annem yere yatak yapmış bı tarafında ablam bı tarafında ben öyle uyurmsuz babam yıllarca biz büyüyen e kadar tek uyumuş bizi öyle severdi ki omuzlarında taşırdı. Rabbim merhametli inşanlarla karşılaştırsın. Geçmiş olsun bu arada durumla ilgili bı fikrim yada bilgim yok.

Yanlış anlaşılmasın annem dişli bir kadın değil,korkudan Yüreği ağxına gelmiştir.Unursamaz bir anne değil.Baba demiyorum,hitap etmiyorum zaten, birine bahsederken mecbur belirtmem gerekiyor.Gayet fedakar bir anne ..teşekkür ederim

Stres ve vertigo da yapiyor budediklerinizi baska bi doktora gidin bence

Troidlere, guatra bakıldı mı?
Onlarda da boğazda aynı belirtiler oluyor bayılma,zayıflama gibi belirtileri de var.

Babası böyle olan birine, kendi babanizin ne kadar iyi biri olduğunu anlatmaktaki amacınız nedir tam olarak...

Zaten normal aklı başında babalar sizinki gibi olanlardır.
Belli ki arkadaş zor çocukluk geçirmiş, bizim babamız çok iyiydi derken içinin burulacagini dusunememek..
Bilemedim.

Acaba su anki durumunz nasıl mrk ettim banada doktor atnılarını söyledi de bilgi verebilirmisiniz acaba

Acaba su anki durumunz nasıl mrk ettim banada doktor atnılarını söyledi de bilgi verebilirmisiniz acaba
4.eeg de de bozuk çıktı
, Epilepsi ilacı yazayim mi dedi istemedim, bayılmadim hiç dedim,bazen ayikken de nöbet geçirebilir insan dedi,dalıp gitme şeklinde..
B12 iğnesi verdi o iğneler iyi geldi.Baska eeg çekilmedim artık

Geçmiş olsun. Benim ilk iki EEG 'm de bozuk çıkmıştı. Sonra düzeldi. Yıllardır bir sorun olmadı. Belki geçici bir durumdur , ferah tut içini.

Geçmiş olsun. Benim ilk iki EEG 'm de bozuk çıkmıştı. Sonra düzeldi. Yıllardır bir sorun olmadı. Belki geçici bir durumdur , ferah tut içini.
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun.Ya ben de bunu merak ediyorum, sonradan düzelen bir şey mi bu bozuk çıkma durumu diye.Duzelme oluyormuş demek,sırf meraktan bir daha cekilesim var.

Eski konuymuş. İlacı reddetme, senin bir çocuğun var.

Eski konuymuş. İlacı reddetme, senin bir çocuğun var.
Doktorlardan biri iki kez bayılma olmadan tanı koymuyoruz dedi.Her bozukluk Epilepsi demek değilmiş her temiz sonuç da epilepsi olmadığı anlamına gelmiyormus.Uykusuz ve aç kalma dedi, bunlara dikkat etmeyince cidden etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…