Ben ilk panik atak diye düşünmüştüm aslında,hala da emin Değilim panik ayak olmadığından.İnşallah geçicidir sevindim bu habereBabaniz sizi nasıl yere fırlattı?
Panik atak belirtisi de olabilir. Benim de egg bir sıra normal değildi. Psikolojik di ama. B8r sure sonra geçti
Anneniz ne yapıyormuş bu arada?Ben ilk panik atak diye düşünmüştüm aslında,hala da emin Değilim panik ayak olmadığından.İnşallah geçicidir sevindim bu habere
annemle yatmak istemişim babamı yatakta istememişim(1.5 Yaşına kadar askerdeymiş tanımamışım) o da sinirlenip tuttuğu gibi fırlatmış beni yere..uyumuşum orda
Sesim kesilince öldüm sanmış,uyumuşum nasıl olduysa kim bilir belkide bayılmışımdır.Annrm onu gebertmrk istemiştir ama gıkı çıkmamıştır korkusundanAnneniz ne yapıyormuş bu arada?
Oh iyi yaptın kocacığım sensiz yatağın keyfi yoktu mu diyormuş?
Ağzına ederim öyle kocanın ben.
Edelim tabiki çok Sağolun size de abinize de geçmiş olsun.İnşallah yanılmışlardıryarın benimde eeg ve mr randevum var korktum bu konuyu görünce
bende son 3 senede 5 kere bayıldım aniden
çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim
abimde epilepsi hastası 10 sene ilaç içti
yaşayan bilir şimdi bende de bu şüphe var
dua edicem size bu mübarek günde, siz de bana edin
Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 10 gündür ayakta iken bayılıp düşecek gibi oluyorum.(daha önce bayılmadım)bazen boğazımı biri sıkıyormuş gibi oluyor boynumun sağ ve sol tarafları kasılıyor bazen.Bu şikayetlerle nörolojiye gittim kanıma bakıldı önemli bişry yok dendi fakat EEG bozuk dedi geçmiş olsun dedi doktor.Yıkıldım resmen ilk bebeğim geldi aklıma Allah onunla geçirecek sağlıklı uzun yıllar nasip etsin inş.Tomografi istedi onun sonucuna göre ilaç yazacakmış epilepsi olmamı önlenecekmiş o ilaç.
Kafandan darbe mi aldın dedi almadım dedim.Belki bebekken aldım şimdi çıkıyo ne biliyorsun dediBabsm beni 1.5 yaşımda yataktan yere fırlatmış bi de lisedeyken kafama yumruk atmıştı derim kesilmişti bunlar sebep olabilir mi acaba.Başka doktora gitmeli miyim beyinle ilgili bir ilaç sonuçta kullanmaya korkuyorum.tomografide de bişey çıkmasa bari...Bu şikayetleri yaşayanlar Arasında benim gibi tanı konulan var mi aranızda kızlar başka doktora gitmeli miyim
Çok geçmiş olsun inşallah çıkmaz bir şey..ama olurda epilepsi denilirse depakin diye bir ilaç verirler büyük ihtimalle o ilacı almayın lütfen bende hormon bozukluğu yaptı tüylenme kilo aldım 3 ayda 15 kilo ve 15 yaşında verdiler bana bu ilacı..ben bı kaç ay kullandım ama o aldığım kiloları bir daha veremedim..lamictal diye bir ilacı kullandım yaklaşık beş sene emzirirken de çocuğa geçmiyor hamilelikte de sıkıntısı yok..ben epilepsi den kurtuldum diyebilirim ve bunuda hacamat ve sülük tedavilerine borçluyum..korkmassaniz sizde yaptirin
ankaranerede yaşıyorsunuz
Teşekkürler size de geçmiş olsun ilaç konusundaki tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürlerÇok geçmiş olsun inşallah çıkmaz bir şey..ama olurda epilepsi denilirse depakin diye bir ilaç verirler büyük ihtimalle o ilacı almayın lütfen bende hormon bozukluğu yaptı tüylenme kilo aldım 3 ayda 15 kilo ve 15 yaşında verdiler bana bu ilacı..ben bı kaç ay kullandım ama o aldığım kiloları bir daha veremedim..lamictal diye bir ilacı kullandım yaklaşık beş sene emzirirken de çocuğa geçmiyor hamilelikte de sıkıntısı yok..ben epilepsi den kurtuldum diyebilirim ve bunuda hacamat ve sülük tedavilerine borçluyum..korkmassaniz sizde yaptirin
Benim tanıdığım ve çok bilgili işinin ehli birisi var..eğer istersen özelden adres tel atabilirim..cam kupayla yapıyorabimde 10 sene depakin kullandı..
18 yaşına gelince bıraktı..
hacamat nerde yaptırdınız bende düşünüyorum istanbuldayım ama güvenilir hijyenik bi yer bulmakta zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?