Eeee! Hangisini Anlatayim

Ayh bende bi anımı anlatim bari :bbo:

Bi sabah eşim mide ağrısıyla uyanmış lavaboya gitmiş midesi bulanmış öğürtü filan..:1closedeyes:

İşede gitmesi gerek ama bu halde imkansız...

Bende kalktım uyku sersemi dur ben sana bir mide ilacı vericem şimdi hiç birşeyin kalmaz...:1closedeyes:

Neyse çıkardım ilacı verdim...eşimde diyoki iyi baktın dimi doğru ilaç....tabii tabii dedimbenneyaptımki

Ne hikmetse gidip kontrol ettim verdiğim ilacı...eyvah dedim yanlış ilaç vermişim adama...

Hemde mide ilacı yerine...hani şu adet geçiktirici diye tabir edilen ilaçlar varya, tatillerde ne olur ne olmaz lazım olur diye almıştım ama hiç kullanmamıştım senelerdir...kullanmak ilk kocama nasip oldu...

Çokta pimpiriklidir...bişey söyliycem dedim ama kızma ben sana yanlış ilaç vermişim ama korkma zararlı bir ilaç değil...-tatlicadiarzu- dedim
Kadın sen beni öldürcenmi dedi... Adam mide ilacınıda içemedi benim yüzümden işede gidemedi:sm_confused:kaydirigubbakcemile3

ay valla hepsi çok süperdi bende size 1-2 anımı anlatayım
festival zamanıydı burda annemle kardeşimde gelmişti standları dolaşıp bişiler alıyoduk neyse bi standdan bu terlik aldı eve geldik terliklerin biri 37 biri 38 olduğunu farkettik.standalrın kurulduğu yerde eve çok uzak zaten terlik 5 tl ydi.neyse annem hiperaktif bi kadın gittik tekrar o sıcakta standlara
başladı annem azarlar gibi konuşmaya adama işte neden yanlış veriyonda neden dikkat etmiyonda derken adam bende müşteriyim diyo ama annem duymuyo.neyse en sonunda duydu bu seferde ne yapacağını bilemediği için adama müşteriysen müşteriliğini bil nolmuş yani sana sorduysam sende cevaplayıver demeye
anneciğim benim ya çok saftır o yüzden böle anıları çoktur:))

bide ilkokuldaki bi anım aklımda kalmış
aşı olucaz neyse sıra bekliyom ama aşı olan ağlayıp okuldan gidiyo
neyse sıra bana geldi aşı oldum ama ağlamıyom çıktım okuldan eve doru gidiyorum ama yolda gördüğüm tüm aşı olmuş öğrenciler ağlıyo bende başladım ağlamaya eve geldim babam aşı oldunuzmu kızım dedi evet dedim ağlama canım benim geçer filan derken ben o yüzden ağlamıyomki dedim neden dedi herkes ağlıyodu bende o yüzden ağladım dedim babam o an koptu tabi:))

:roflol:

ben tuttum seni çok komik kızsın maşallah
hayat da keyiflidir heralde
hep ağlayacak değiliz ya yoksa ömür mü geçer

eşimin ailesi beni istemeye gelicekti, evde tabi acaip bi telaş sabahtan beri harıl harıl bişeyler hazırlanıyo misafire. yengem de bi tatlı yapmıştı çok uğraşmıştı onunla şekil vermesi ayrı, malzemeleri hep ayrı ayrı pişirilen fln ama tadı çok güzel oluyo diye ben onu yapayım illa demişti. neyse annem poaçalarını böreğini yaptı yengem tatlıyı yaptı dolaba koydu. sonunda misafirler geldi saat ilerledikçe sıra da dolaptaki tatlıya geldi tabi.
yengem buzdolabını açıp tatlı tepsisini çıkardı, döndüüü ve taaak tepsi elinden düşüp ters bi şekilde yere kapaklandı !! o an hepimiz napıcazzzz laannn şeklinde birbirimize bakarken, kimse farketmeden bi çözüm bulduk. yerden tek tek aldık tatlıları ve yok yok buna bişey olmamış... yok buna da bişey olmamış diye diye hepsini servis ettik kimse de anlamadı hehehe

Allah hepinize uzun ömür versin. beni güldürdüğünüz kaar sizde gülün inşallah:dance::teytey:

Kızım tek başına komedyen gibisin vala süper
güldüm yaaa bol bol

allam cok güldüm ya bende aydından antepe gidiyom otobüs mola yaptı ben uyumusum kalktım eşim indi bende daha iniyom sonra kapının önunde elini cebine koymus arkasınıda dönmüş eşim sandım uykulu uykulu koluna girdim daha bide azarlıyom de gel sene yaf diyom soguk zatı diyom adamda bana hanım efendi hanımefendi diyo söyle gözümü actım eşim karsımda bana bakıyo ule koluna girdiğim kim dedim baktıki bi adam allahtan yabancı değilsi hostes di ama ayy naslıl rezil oldum özür dilerim zür dilerim diyom adama eşimde napıyon gıı demesinmi bana cok güldüm ya uykum acıldı :))
ama antepe gelene kadar adam içime düşecekti özel bide ilgi var eşime caktırmadan bakıyo cok rahatsız olmustum ya ama komikti yazarken bile cok güldüm

birgünde ortaokuldayım okuldan yeni cıkmısım karsı dükkanda bi oglan laf attı bende sövüyom buna e. eşş. or.coo.. hayvan hem yürüyom hem sövüyom oglanda utrmus bana bakıyo istifini hiç bozmuyo ben sövuyıom oglanada bakıyom gözüm arkada yürüyom cocuk birden elini kulaklarına koydu bana bakıyo bende tam önumu dönüm dedim agac cıkmıs karsıma tannnnnn allam bayılmamak için kendimi zor tutuyom bosım zonkluyo caktırmamaya calısıyom oglana rezil oldum diyom oda gülüyo cok utanmıstım ya

ayallam bitane daha anlatmak istiyom kızlar kusura bakmayın :))
yine orta okuldayım sacımı ilkdefa baglamısım toplanıyo hep kısaydı yukarıya toplamısım gidiyom saclarımı neyse dersede gec kalmıstım resim dersi bosdur diye sonra resim öğretmeni gelmiş ve derste oldugunu duydum arkadasların kapıyı caldım içeri girdim özür filerim ögretmenim dedim buadam hiç bişey demedi ben aldı sacımdan tuttu bende zayıfım aynı safinaz adam dolastırıyo beni sacımdan tutmus bi butarafa bi otarafa en son sacımın lastiğini yerde gördüm sonra adam bana elini uzattı öptürdü tamam kızım otur yerinde dedi ben daha hocanın yüzünü bile görmemiştim ne oldugunu anlamadım ve yerimi arıyorum okadar basım döndü yani orurdum yerime zil caldı o arada arkadaslar sok içinde yanıma geldiler seni dövdü dövdü sende elini öptün dediler ben aglıyodum gülme tttu salaklar elini uzattı öptürdü dedim herkese bi gülme gitti düşün sene allah razı olsun beni dövdüğünüz iin dedim elini öptüm dedim arkadaslar hepimiz sok içinde gülüyoruz sonra sikayet ettik ve okuldan atıldı sağlam ayak değilmiş zaten vukuatı cokmu sansıma işte karsısına ben cıktım

bende ilk aklıma gelen ilkokul anımı anlatmak istiyorum; büyük ihtimalle 1.sınıfın ilk tenefüsü tabi arkadaş edinmiştim onunla dışarı çıkıp geziceğiz fakat aklımıza bir soru takıldı: çantalarımızı alıp mı dışarı çıkacağız almadan mı çıkacağız:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…