- 28 Şubat 2007
- 602
- 6
- 51
-
- Konu Sahibi unefille42
kulağımdaki bir problem nedeniyle üniversitenin medika sosyal bölümüne gittim. kapanmasına 5 dakika kalmıştı. paldır küldür girdim doktorum odasına şikayetimi anlattım baktı kulağıma sonra bana 'sevgiliniz varmı' dedi. aman dedim ne oluyor yaw doktor asılıyomu ne bende4 bir panik bir korku etrafta kimsecikler yok.şaşkınım anlamamış gibi yapayım işi şakaya vurayım dedim ve 'kim naapsınki beni' dedim bu sefer doktorda anlamsız bir ifade biraz şaşkın sonra bana ilk sorduğu soruyu tekrar etti 'sevkiniz varmı?'
Yaşim henüz 17 dedem bir hastaliğa yakalanmiş (rahmetli) kadinli erkekli 20 kadar akraba başindayiz.. Ben hala dedemin tam olarak hastaliğini bilmiyorum.. Yanimda oturan teyzeme sordum ..dedemin tam olarak hastaliği ne.. Oda dediki prostat kanserii... Ben kanseri biliyorum çok kötü bir hastalik ama prostati bilmiyorum ..kalabaliği yardim dedemin yatağinin yanina geldim..kulaği az duyan dedeme avaz avaz sordum prostyat senin nerende dedeeeee..sonra annemin çimdiği ve yengemin popoma tekmesiyle anladimki onca kişi arasinda sorulmayacak bir uzvuyu dedemin
bende ilk aklıma gelen ilkokul anımı anlatmak istiyorum; büyük ihtimalle 1.sınıfın ilk tenefüsü tabi arkadaş edinmiştim onunla dışarı çıkıp geziceğiz fakat aklımıza bir soru takıldı: çantalarımızı alıp mı dışarı çıkacağız almadan mı çıkacağız:roflol::roflol::roflol: