Eeee! Hangisini Anlatayim

unefille42

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
26
0
kulağımdaki bir problem nedeniyle üniversitenin medika sosyal bölümüne gittim. kapanmasına 5 dakika kalmıştı. paldır küldür girdim doktorum odasına şikayetimi anlattım baktı kulağıma sonra bana 'sevgiliniz varmı' dedi. aman dedim ne oluyor yaw doktor asılıyomu ne bende4 bir panik bir korku etrafta kimsecikler yok.şaşkınım anlamamış gibi yapayım işi şakaya vurayım dedim ve 'kim naapsınki beni' dedim bu sefer doktorda anlamsız bir ifade biraz şaşkın sonra bana ilk sorduğu soruyu tekrar etti 'sevkiniz varmı?'

buda bir ramazan günü dumur anım. açlıktanmıdır nedir. elektirik faturamı yatırmaya gittim yanımda kız arkadaşım. baktıkki kapalı. ama daha bir saat vardı kapanmasına. sonra kapısındaki yazıyı gördük. ramazan dolayısıyla 1 saat erken kapandığı yazıyordu.döndük tam gidiyoruz. adamın biri bana ileriden bağırarak soruyor.'ne o niye geri dönüyorsun' ben şaşırdım 'e kapalıda ondan' dedim. 'yatıramadınmı yani' ben birza sinirli 'yatıramadım' dedim. adam ısrarla 'neden yatıramadın' diyince iyice tepemin tası attı bu sefer hem biraz daha yüksk sesle hemde sinirlendiğimi belli ederek 'ramazan nedeniyle 1 saat erken kapanıyormuşta ondan' dedim..birden arkamızdan başka bir adam sesi daha geldi gevrek gevrek gülerek 'öğrendinmi şimdi hasan' dedi. meğer ben kapıdaki yazıyı okurken adamın arkadaşıda fatura için gelmiş ben dönerken onu fark etmemişim . adam arkadaşına soruyormuş. arkadaşı tam ağzını açıp cevap verecekken ben üstüme alınıp cevaplamışım. daha sonra yanımızdan arabayla geçtiler. kıs kıs gülüyolardı yafsss . irezilmi oldum ne bacılar

hehehe yok canım nie rezil olasın ki, olur böle şeyler :)

e madem ööle bitanesini daha anlatayım. bir komşumuz vardı mehtap tı adı. bu hatun kaşını bana aldırırdı sürekli bi gün tutturdu saçımı boya diye evdede misafir kız arkadaşım var . gelemem dedikçe ısrar ediyo. tamam dedim kız arkadaşımla birlikte evine gittik. mehtap ablacım her şeyi hazırlamış beni bekliyo misafir odasına gittik. yere oturdu bende kanepeye başladım saçını boyamaya. bu arada patlıcan moru yeni çıkmış bir renk o zamanlar zaten ismi ofsayt bişey renginide bilmiyorum . mehtap ablanın bi taraftan saçını boyarken bi taraftanda işaretlerle kız arkadaşa renkle ve saçlarıyla ilgili şakalar yapıp çaktırmadan dalga geçiyorum. yapmadığım şaklabanlık kalmadı mehtap ablanında ruhu duymuyo(tabi bana göre ööleydi). boya işlemi bitti bende sordum mehtap ablaya. ayna getirseydin ya. ben boyarken bakardın. oda bana tam karşımızda duran kapalı yelevizyonu gösterdi.gerek yok dedi ben oradan hepsini izliyorum. ve ben mehtap ablanın saçının son halinden daha mordum.

bende arabadan para çekmek için inip geri geldiğimde arabaya binmek üzere hamle yaptım.açtım kapıyı benim yerimde bi kadın oturuyor.sinirden kan beynime sıçradı.ulan benim herife bak tanımadığı kadını arabaya almış bide benim yerime ön koltuğa oturtmuş diye düşünürken sürücü mahallinden tanımadığım bir adam eğilerek bakıp hayrola?dedi.şok geçirdim meğer bizim araba bi arkadaymış.eşimde arabanın içinden bana bakıp napıyo lem bu hatun diyomuş..salakmıyım neyim

Hay Allahim ya hepsine cok güldüm,iyi geldi sabah sabah sagolun..:))

buda sevgili anneme ait. konyaya beni ziyarete gelmişti. dönüşte adanaya trenle gitmek istedi. yalnız seyehat edeceği için tedirgindim.bekleme salonunda iki bayan gördüm anne kızmış adanaya gidiyorlarmış hemen samimiyet kurdum annemle tanıştırdım ..böylece annneme yol arkadaşlarını bulmuştum. trenin kalkmasına 1 saat vardı. annem hadi yolculuk için alış veriş yapalım dedi . diğer kadın ve kızıda bizde yapalım dedi. beraberce kalktık dışarı çıktık. kadının kızı biz orta doğuya gidiyoruz sizde gelin dedi. annemde panikle yok yok ben adanaya gidicem dedi (bu arada 'orta doğu' konyada bir alışveriş merkezinin adı ve tren garına en yakın olanıydı)

gercekden cok komikmis kizlar ya:roflol::roflol::roflol:tesekkür ederim sizea.s.

Çok komik ya gülmeykten yıkıldım :roflol::roflol::roflol:

Ortadoğu neresi bende konyalım ama hiç duymadım.?

Bende biirgün işe gidiyorum lüks bir araba istanbul plakalı durdu. İçinde 2 adam var. Adres soracak sandım. Afedersiniz biz buranın yabancısıyız, acaba saatiniz kaç dedi? Aptal gibi saate baktım adamlar kahkaha ile yanımdan uzaklaştı. Dumur olmuştum.

Bende erkek kardeşimle bir mağazaya girdim alışverişe arkamdan geliyo zannediyorum baktım istediğim gibi birşey yok kardeşimin kolunu tuttum hadi gidelim dedim, başımı bir çevirdim tanımadığım bir adam bana bakıyo:) Erkek kardeşim mağazanın girişinde duruyo şok oldum.Adamdan özür dileyip kaçtım hemen:)

HEPSİ ÇOK KOMİK YA SAĞOLUN GÜLDÜRDÜĞÜNÜZ İÇİN..:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…