Eeee! Hangisini Anlatayim

bende bi keresinde migrosta tezgahtar bi kıza beğendim şapkanın fiyatını soruyorum ama yüzüne bakmıyorum elimdeki şapkayla ilgileniyorum kız cevap vermiyo sonra sinirle kafamı bi kaldırdım karşımda ayna ve kendi kendime soru soruyorum çok utanmıştm belki beni duyan olmuştur ordan geçenler hemen şapkayı bırakıp uzaklaştım:eek::roflol::roflol:

bi keresindede bi mağzada önümde arkası dönük bi adam pardon geçebilirmiyim diyorum yol vermiyo sonra dier taraftan geçtim adamın önüne geçince adama ters ters baktımki adam dediğim cansız mankenmiş :roflol::roflol:

Yaşim henüz 17 dedem bir hastaliğa yakalanmiş (rahmetli) kadinli erkekli 20 kadar akraba başindayiz.. Ben hala dedemin tam olarak hastaliğini bilmiyorum.. Yanimda oturan teyzeme sordum ..dedemin tam olarak hastaliği ne.. Oda dediki prostat kanserii... Ben kanseri biliyorum çok kötü bir hastalik ama prostati bilmiyorum ..kalabaliği yardim dedemin yatağinin yanina geldim..kulaği az duyan dedeme avaz avaz sordum prostyat senin nerende dedeeeee..sonra annemin çimdiği ve yengemin popoma tekmesiyle anladimki onca kişi arasinda sorulmayacak bir uzvuyu dedemin

İlkokul 2.sınıfa geçtiğim yıl başka okula kaydımı yaptırmışlardı.

O güne kadar tabii test mest görmemiştik

İlk test sınavını oluyoruz;bir yandan da öğretmen uyarılarda bulunuyor.

Çocuklar sadece bir seçenek işaretleyeceksiniz diye

bakıyorum bir sürü soru var.Öğretmen gene bakın 2 tane işaretlemeyin

falan sürekli uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Sonra masasına oturuyor ve ben başlıyorum cevaplamaya

1) C

götürüp teslim ediyorum kağıdımı

Tabii 1 alıyorum. :KK43:((

Ama öğretmenim siz dememiş miydiniz 1 tane işaretleyin diye

Hala düşünüp hüzünlenirim ::KK43:((

İŞTE SİZE HARBİ BİR SÜZÜK

lise sondayım sanat topluluğu tiyatro grubuna katılmayı çok istiyorum tiyatro hayranıyım grubun oyunlarını hiç kaçırmıyorum neyse sonra yeni oyuncular alınacağını duyduk ve koşakoşa arkadaşımla gittik hoca beni sahneye çıkardı ve neden tiyatro dedi anlattım anlattım neyse sonundada flimlerinizi (adam tiyatro oyuncusu)hiç kaçırmam dedim diğer oyuncular güldü ben saf salak anlamadım tabi sonra arkadaşım söyledi rezillllll oldum bi dahada gitmedim

mrb bende teyzemin başından gecen bi olayı anlatayım
teyzem güneşli bir havada caddede ilerliyo.güneş gözlerini rahatsız ediyo.çıkarıyo güneş gözlklerini takıyo.caddede ilerliyo. bi arkadaşına denk geliyo konuşuyolar.arkadaşı ayrılırken güneş gözlüğünün birinin camının olmadığını söylüyo.süpersin teyzemmm.

bende işyerinde ,,bu aralar müşteri geliyo kasaya hesabı ödüyo alıyorum hesabı neyse ..iyi günler dedikleri anda bende bi anda hayırlı işler kolay gelsin diyorum ayyy çok fena ve bunu onlarca kez istemsiz yapıyorum..sanki müşteri benim ..gelen gidene hayırlı işler diyorum.. ..

kızkardeşimle yürüyüş yapıyoruz kardeşimin kulağında kulaklık müzik dinliyo o zamanlar ikimizde bekarız önümüzdede çoktandır görmediğimiz eski tanıdıklardan bir delikanlı yürüyo bizim kız kendine göre alçak ama aslında bangır bangır bi sesle ablaaaa bak buu dangalak mücahitin kardeşi değilmi diye bağırmazmı ben sust pust derken çocuk arkasına döndü o an magma tabakasına inmemek için kendimi zor tuttum

bır tane de ben yazayım ben kapalı ortamı pek sevmeyen durdugum yerde 5 dk dan fazla duramayan bıryım :KK70::KK70::KK70: ilkokul bıre giderken okulların acıldıgı ılk hafta okumayuı ögrenırken herkes ögretmenden ızın alıo ve tuvalete gıdıo su ıcıo bende gittim ögretmenın yanına ve hocaya hocam bnm canım sıkıldı ben bıraz gezıp dolaşsam hava alsam da ondan sonra gene sıze katılmsam demıstım :KK70: sonuc oalrak da okula annemın cagrılmasıyla aile uyelerının dılınce maskara olmustum :KK70:

ben de birgün okuldan izin alıp doktora gittim.daha önce gitmem gerekiyordu kontrole işte sıkıntımı anlattım öğretmenim izin alamadım anca fln geldim derken bana sırtüstü yat dedi ben de yattım.yanında da 2 yardımcı var.nese kızlar bakıp güldüler.doktor da ne öğretmenisiniz sınf öğretmeniyim dedim.hımmm dedi sonra bi daha sırtüstü yat dedi ben de yattım ya dedim.yok diğer tarafa yani dedi.cok acaip olmuştum.daha sırt üstü yüz üstü nasıl yatılır bilmiodum rezil oldum.

bu da annemin bi anısı.normalde gözlük takmıo ama birşey okurken tv izlerken takar. birgün bilg.da bişi okuyacak bana dio gözlüklerimi bulamıom arıyoruz arıyouz yok.bi saat aradık sonra baktık ki gözlükler annemin gözünde...

birgün de üni.de okurken markete gircem.ped alcam.normalde kıyafet falan almak için bir yere girince buyrun nasıl bişi bakıyordunuz derler ya.nese markete daha girmeden tepemde bir bayan buyrun nasıl birşey bakmıştınız dedi.ben de kanatlı bişi dedim=)))

ay müthis bi konu olmus bu ya, sabah sabah gülmekten kirildim, süpesiniz kizlar...

ilkokul 1, sınıftayım okulun ilk günü sıra olduk sınıfa girdik annelerde karşıya geçti bize bakıyorlar.Öğretmen herkesin adını okuyor kısaca konuşuyor teker teker tanımak için.Aradada Fatma diyip duruyo ses yok sınıfta tabii.Bende heyecanla bekliyorum ne zaman Gülay diyecek diye.Allahım sıra bana bir türlü gelmiyo ama annem bana işaretler yapıyoda ne diyo? en sonunda öğretmen annelere döndü kimin kızı Fatma? dedi.
annem mahçup benim kızım hocam dedi.Ben şok benmiyim o fatma... Meğer benim nufüs kağıdımda o zamanlar sadece Fatma yazıyormuş ailem bana hep gülay diyormuş annemde bunu kullanmadığı için bana söylememiş.Düşüne biliyormusunuz 6 yaşında adını bile bilemeyen bi idiot durumuna düştümmm:)))

Teyze kızları ve bır kac akrabamız bıze mısafırlıge oturmaya gelmıstı..
Gıderken bır taksıye bınıyorlardı.. Bız pencereden Abım de asagı ınıp peslerınden ugurluyordu..
Abım teyze kızını operekk ...''Hoşgeldınıızz'' dedı...Bırde resmen karsılar gıbı bır kıvamda..
Teyze kızı asagıdan katıla katıla hosgeldınız dedı dıye dıye bındı arabaya..
Gulmekten olduk.. :roflol::roflol:

ilkokul 1, sınıftayım okulun ilk günü sıra olduk sınıfa girdik annelerde karşıya geçti bize bakıyorlar.Öğretmen herkesin adını okuyor kısaca konuşuyor teker teker tanımak için.Aradada Fatma diyip duruyo ses yok sınıfta tabii.Bende heyecanla bekliyorum ne zaman Gülay diyecek diye.Allahım sıra bana bir türlü gelmiyo ama annem bana işaretler yapıyoda ne diyo? en sonunda öğretmen annelere döndü kimin kızı Fatma? dedi.
annem mahçup benim kızım hocam dedi.Ben şok benmiyim o fatma... Meğer benim nufüs kağıdımda o zamanlar sadece Fatma yazıyormuş ailem bana hep gülay diyormuş annemde bunu kullanmadığı için bana söylememiş.Düşüne biliyormusunuz 6 yaşında adını bile bilemeyen bi idiot durumuna düştümmm:)))

inanmıyorum canım yaa fatma da kim he? :))))

lise yıllarında taksi ye binip okula gidecegiz.5 kız arkadasım caddeyı hızla geçti taksiyi durdu.bense saçımı başımı düzelte düzelte uyusuk uyuşuk caddeyi geçip kızların bindiği taksiye bineceğim.kafamı kaldırdım da bir de ne göreyim bizim kızlar kurulmuş arabanın kapıları kapanmış.beni arayan yok.bende binmek üzere arabanın kapı koluna yapıştım.şoför basmaz mı gaza ben bırakmıyorum kapı kolunu taksi gidiyoo ben koşuyorum taksi gidiyor ben koşuyorum.bir yandan da bozulmusum kızlar benı aramıyıoo bile.(( kurulmuşlar bu kız nerde diyen yok koştum koştum hızlanınca vaz geçip başıma öne eğdim.bütün umudu mu yitirmiştim giden taksinin ardından bakakaldım.derken o da ne araç kırmızı ışıkta durdu kapı açıldı kızlar bana el ediyoooo o nasıl bir mutluluktu anlatamam.bende bindim sonunda.eee kızlar bana gülmekten yerlerde.sonra bir okul dönemi buyunca iki sırayı tahta önüne koyup taklidimi yaptılar.biri şöför gidiyooo diğeride kapı koluna yapışıp koşuyooo feci düşürdüler dillerine:) ah o yıllar keşke dönebilsek o günlere...

2 defa yiyecek alışverişine gittiğimde kasadaki diğer bir müşteriyi resmen hırsızlıkla suçladım:))
2 tane çikolata almıştım.benim önümdeki kızda aynı markadan ,benim aldığım çikolatadan 2 tane almış.sonra kasadan benim çikolatalar geçti ve kız aldı çantasına attı..ama onlar benim dedim..kasiyerde sizinkiler burada dedi..ne salaklık..ne biliyim ben o kızında aynı çikolatadan benimle aynı miktarda alacağını
sonra başka bir gün kasadan aldıklarımı geçirdim.para ödeyeceğim.birisi aldı benim yiyecekleri poşete koyuyor.ben şaşkın şaşkın ama onlar benim diyorum:) kızda şaşkın şaşkın bana bakıyor.meğersem o mağazada görevli bir kızmış ve poşete koymama yardım ediyormuş.ama üzerinde mağaza kıyafeti yok tu ki nereden bileyim ben.:KK43: kızdan gidene kadar özür diledim ve rezil oldummmmmmmmmmmmmm

ya sizlere ne desem bilmiyorum ki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: gülmekten kırıldım burada :roflol: yazıpta beni güldüren ellerinize sağlık :roflol:

Valla hepsi birbirinden komik çok sağolun klavyenize sağlık dostlar..kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyyerimseniben

X