Eeee! Hangisini Anlatayim

Bende biirgün işe gidiyorum lüks bir araba istanbul plakalı durdu. İçinde 2 adam var. Adres soracak sandım. Afedersiniz biz buranın yabancısıyız, acaba saatiniz kaç dedi? Aptal gibi saate baktım adamlar kahkaha ile yanımdan uzaklaştı. Dumur olmuştum.

Çok güldüm ya... :roflol:

benim cok rezilliklerim wardır ya...ama şimdik pat die aklıma gelmior..gelince paylaşırım..tesekkuler unefille42..eminim senin daha cook hikayen wardır..

arkadaşlar hepsi çok güzeldi içim açıldı ben şuan 29 yaşındayım unutamadığım bir olyım var benimde ilkokul1 e gidiyorum okuldan 2 tane arkadaş bana yarın normal kıyafetle gelincek pikniğe gitcez demezlermi bende saf piknik sepeti hazırlattım kendime güzelcem giyindim okulun yolunu tuttum birde ne göreyim herkes normal gelmiş birtek ben saf piknik için gelmişim 2 arkadaşımın oyununa gelmiştim dahalen unutamıyorum o zaman çok üzülmüştüm

kolay kolay gülmeyen biriyim ama çok güldüm ya.en çok da ortadoğu meselesine harikasın.varsa yaz lütfen:dance::dance::dance:

bende markette alışveriş yaparken eşim bir arkadaşına rastlıyo onlar sobet ederken ben dalmışım reyonun sonuna kadar gitmişim birşeyler aldım sepete koydum ve başka birşey daha aldım sepete koydum tamam gidelim dedim kafamı kaldırdımki başka bir adam adam gülüyo rezil oldum

bende bi gün üstümde kırmızı gömlek siyah ceket altımda renkli çizgili pijamam ve terliğimle işe gitmiştim...haftasonunu uykusuz geçirip pazartesi işe erken başlayınca böle şaşkınlıkları çok yaşardım...

Msn e giriş yapıyorum. msn adresimi yazdım ve tabiki şifremi de.
Babam arkadan gelmiş ve gizlice beni izliyor.
Yüzünde muzur bir ifade ve ağzından dökülenler.
Heh heh şifreni öğrendim 8 yıldız

Bir gün amcamın oğluyla gezmeye gitmiştik peşimizede dilenci takılı verdi ben gittikçe o peşimizde amcamın oğlu dediki eğer para vermessen sana beddua eder dedi bende korku ve panik halinde kaçmaya çalışıyorum amcamın oğlu ben seni tanımıyorum deyip yanımdan uzaklaştı rezil olmamak içinmiş kız ısrarla peşimde bide fiyatta söylüyo bana allahrızası için 250bin lira kaç sene oldu tabi ben korkudan arkama bile bakmıyorum sonra caddenin en işlek yerinde durdu ve bana bağırarak allah belanı versin dedi amcamın oğluda karşıda bana gülüyo tabi ben şok olmuş bir biçimde dumur kesildim.

ben de anlatayım baari süzmeliğimi(eşim bu olaydan sonra bana bu adı taktı).konyada okurken sevgilim beni ziyarete gelmişti,zaferde geziyoruz,seyyar satıcıdan bana bere almak için durdu ben de yavaş yavaş ilerlemeye başladım,o sırada sevgilim geldi bende boşta duran elini tuttum,birkaç saniye sürdü ve o sırada tesadüfen arkama döndüm ve ne göreyim,sevgilim arkada beni izliyor,elini tuttuğum adama baktım o da bana baktı ve güldü,utancımdan ne yapacağımı şaşırdım,kıs kıs gülen eşimden özür diledim,o haala gülüyor bu olaya ve malum lakabı süzme hala takıldı gitmiyor...

bu olay da daha küçük yaşlarda gerçekleşti,antalyadayız o zaman,yaşlı bir dilenci geldi elinde örme bir sepet,bana annemi sordu,evde yok dedim,o da ısrarla az önce balkonda gördüm kızım dedi,yok dedim o benim annem değil,neyse annem balkondan seslendi'hoş geldin teyze gel gel dedi,yukarı çık,çocuk seni dilenci zannetmiştir dedi,ayy çok utandım,meğer bizim akrabamızmış,ve elindeki sepette de bize köyden getirdiği hediyeler varmış,onları görünce birkez daha utandım..

bi gün bi elektronik magazasındaydk nyse oturdk adamda tikli o yüzden söyledkleri bazen ya anlaşılmıo yada yanlş anlaşılıo..
snra birisi kahve getirdi içmiyceğmi söyledm.:kahve:
aradan birkaç dakika geçtikten snra almazmısınız demş bnde onu ALMAN MISINIZ anladm o kadar şaşırdımki
adamın yüzüne şaşkın şaşkın baktıktan snra hayır TÜRK üm dedm kayseriliyim dedm
bu kez adam çk şaşırdı efendm dedi
bn tekrar ettm hayır türk üm dedm :roflol: :roflol:
adam snra almazmısınız diyince teşekkr ettm
rezil oldm saçmaladm resmen.
nyseki ordaki kmse biişe anlamadı :roflol:

bi gün bi elektronik magazasındaydk nyse oturdk adamda tikli o yüzden söyledkleri bazen ya anlaşılmıo yada yanlş anlaşılıo..
snra birisi kahve getirdi içmiyceğmi söyledm.:kahve:
aradan birkaç dakika geçtikten snra almazmısınız demş bnde onu ALMAN MISINIZ anladm o kadar şaşırdımki
adamın yüzüne şaşkın şaşkın baktıktan snra hayır TÜRK üm dedm kayseriliyim dedm
bu kez adam çk şaşırdı efendm dedi
bn tekrar ettm hayır türk üm dedm :roflol: :roflol:
adam snra almazmısınız diyince teşekkr ettm
rezil oldm saçmaladm resmen.
nyseki ordaki kmse biişe anlamadı :roflol:

:roflol::roflol::roflol:ehh be hemşo gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürsün inşallah

kulağımdaki bir problem nedeniyle üniversitenin medika sosyal bölümüne gittim. kapanmasına 5 dakika kalmıştı. paldır küldür girdim doktorum odasına şikayetimi anlattım baktı kulağıma sonra bana 'sevgiliniz varmı' dedi. aman dedim ne oluyor yaw doktor asılıyomu ne bende4 bir panik bir korku etrafta kimsecikler yok.şaşkınım anlamamış gibi yapayım işi şakaya vurayım dedim ve 'kim naapsınki beni' dedim bu sefer doktorda anlamsız bir ifade biraz şaşkın sonra bana ilk sorduğu soruyu tekrar etti 'sevkiniz varmı?':eek:

cok tatlısın walla gece gece baya guldum :roflol:

X