• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık EDIZ nasil sizce arkadaslar lutfen yardim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
565
2
46
Diğer
Her an dogum gerceklesebilir ama biz malesef ki daha isimde tam karar vermis degiliz, ne olur sizlerde yardimci olun... Eminim yardimci olabilirsiniz. Diger ogluslarimin adi Arda ve Eray.
Simdilik Ediz isminde takili kaldik, listede Eren'de var sizce hangisi daha hos

ediz daha güzel bence anlamı ne??

bi an aklıma ediz hun geldi :1: onun gibi yakışıklı olur hem hihi:D

oğlum olsaydı koyacağım isimdi...çok güzel,çok havalı,çok elit:))daha ne deyim,Allah uzun ömürler versin:)

ediz daha güzel bence anlamı ne??

bi an aklıma ediz hun geldi :1: onun gibi yakışıklı olur hem hihi:D

ediz çok hoş bi isim bence

oğlum olsaydı koyacağım isimdi...çok güzel,çok havalı,çok elit:))daha ne deyim,Allah uzun ömürler versin:)

Edizin anlami internetten buldugum kadariyla; degerli, ulu, yüce ve yüksek demekmis...
Benimde duydugumda aklima ilk Ediz hun gelmisti insallah soyledigin gibi yakisikli olur:)) cok tsk ederim
Esra'cim bencede cok havali bir isim, cok tsk ederim. Amin cnm cumlemizin evlatlarina insallah...

Cok tsk ederim arkadaslar bu guzel yorumlariniz icin, ediz ediz ediz soyledikce gun boyunca dahada icime siniyor gibi:)))

bendee dogurmak üzereyim ama benimde kızımın hala bi ismi yok karar veremiyorum nisa irem ve nursena bu isimler sizce nasıl yardımcı olurmusunuz ne zor işmiş bu isim konusu ya:40:

ediz çok güzel bir isim bence hiç tereddüt etmeyin..

bendee dogurmak üzereyim ama benimde kızımın hala bi ismi yok karar veremiyorum nisa irem ve nursena bu isimler sizce nasıl yardımcı olurmusunuz ne zor işmiş bu isim konusu ya:40:

bu arada ediz ismi bencede cok güzel adıyla büyüsün inş :nazar:

Cok tsk ederim, artik iyice icime siniyor isim:)) Esobalam bilirim cnm ayni sikinti bende de vardi:)) Allah yardimcin olsun seninde, ben nisa ve aylin ismini kizda cok begeniyorum.

güzel isim pek yaygında değil şimdiden hayırlı doğumlar.bende hamileyim 30 haftalık ve benimde oğlum olucak allah nasip ederse bizde EYMEN koymayı düşünüyoruz

güzel isim pek yaygında değil şimdiden hayırlı doğumlar.bende hamileyim 30 haftalık ve benimde oğlum olucak allah nasip ederse bizde EYMEN koymayı düşünüyoruz

Cok tsk ederim, sanada hayirli dogumlar:) Eymen'de guzel isim, basarilar cok zor su isim isi....

Kesinlikle süper... Bencede mutlaka Ediz koyun. Yada Enis... Ama Ediz daha güzel.

Ediz benim de bigün oğlum olursakoyucağım tek isim derdim şimdi oluşumun olmasına 2 ay kaldı ama Ediz ismine herkez bişe söledi eski fln dediler ama bende çok beğeniyorum ege aras koycas büyük ihtimal ama ben son anda onu ediz aras yapabilrim:1:bence siz ediz koyun çok güsel bi isim..

Cok tsk ederim arkadaslar o guzel yorumlariniz icin, oglusumuzun adi Ediz oldu suan tam bir haftalik:)) Ama isime bizimde alismamiz lazim:) Rabbim hepinizin gonlune gore versin...

Back
X