Edirne'li olanlar bakabilir mi? Veya Edirne'yi iyi bilenler orada yaşayanlar :)

Yasanti olarak kesinlikle rahat edersin ama is konusunda ucretli öğretmenlikte kendine yer bulabileceğini zannetmiyorum. Bransina gore ozek ders verebilirsin.

Ah Trakya ne güzel bir yerdir, ben İzmirliyim ama Trakyayı çok seviyorum. Şimdi orada olmak vardı. Koyarsın rakını mis gibi ❤

Herkese merhaba Ben de bu ay sonu itibari ile Edirne'ye eş tayini nedeni ile geliyorum , genellikle Şükrüpaşa civarında ev baktık, en son 2008 yılında üniversitede iken gelirdik gezmeye eminim çok değişmiştir ama modern havasından bişey kaybetmemiştir diye düşünüyorum.kiralar konusunda eminim ki (5 şehir gezdim) pandemi ile zaten her yer bir tık pahalandi .
Benim merak ettiğim su kesintileri hala devam mı ? Çeşmeden su içiliyor mu ? İcilmezse genelde hangi su kullanılır ? Kuaför önerisi var mı merkezde
Şimdiden teşekkürler

Su hâlâ devam malesef tam tamam gitmez diyorsunuz sonra birden gidiyor bazen iki gün bile gelmiyor. Yollar berbat diyebilirim hele yağmur yağdığında ölüm gibi

Sizi çok takdir ettim. Ne kadar güçlüsünüz. Ne yaptınız

KPSS çalışsanız olmaz mı

Edirnenin ilçesinde çalıştım 4 yıl. Rahat, güzel yer Edirne. Ama şimdi uzaktan eğitim filan derken ücretli öğretmenlik kısmı düşündürdü beni. Onun yerine özel okullara filan başvursanız daha garanti değilmi, bilemedim

Merhaba doğma büyüme Edirneliyim. Herkesin yazdığı gibi huzur sakinlik rahatlık için tam yaşanılacak yer fakat Edirne'de 1+1'de olsa eşyalı daireleri 1.000TL'ye bile bulmanız çok zor.
Ev kiraları uçmuş durumda bunun yanında kuaföründen tutun marketine manavına kadar herşey çok pahalı. 2bin Tl alacağınızdan bahsetmişsiniz. 1.500 faturalar dahil olarak kira verseniz kalan 500lira git gel 7 liradan otobüs parası olur ancak size.
Yukarıda bi arkadaş yazmış sular hala kesiliyor çeşmeden su içilmiyor yollar 1 senedir kazılı durumda geri yapmadılar sokaklar resmen çamur bataklık. Sosyal aktivite yok gibi bişey. Haftasonları yapabileceğiniz tek şey Karaağaçta bi cafede oturmak olur. Edirneyi çok seviyorum başka yerde yaşayamam gibi geliyor ama sonradan hayal kırıklığına uğramanızı istemem kötü yönlerini de bilmeniz gerek.
Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.

çok teşekkür ederim. Edirne sadece iyi bir opsiyondu. Sanırım bu gidişle İstanbul olacak. Belki paylaşımlı ev arkadaşı arayan birini bulurum bilemiyorum. Hayat çok pahalı. Ailem yok. Olanlarla da aynı evde yaşamam imkansız. Alıştım zaten cinsellik olmadan, huzur olmadan, konuşmadan muhatap olmadan aynı evin içinde yaşamaya. Biraz daha dişimi sıkarım sıka sıka diş kalmadı zaten.

Edirne insanlarıyla cok güzel bir yer. insanlar birbirine karışmaz. Evet küçük ama sessiz sakin bi yer. Yazın tüm öğrenciler evine döner o sessizlikte kafa dinlersiniz:) Tek başına olduğunuzda güvende hissedersiniz ki bu en güzeli:) Gece 3-4-5 hiç korktuğum bir an olmadı çok şükür. Ben sabah ayşekadındaki stada gidip sporumu yapıyorum:) çok tatlı bi yer seviyourm ben edirneyi:) umarım sizin içinde hayırlısı olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…