- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.109
- 33
- Konu Sahibi napoleon28
-
Su hâlâ devam malesefHerkese merhabaBen de bu ay sonu itibari ile Edirne'ye eş tayini nedeni ile geliyorum , genellikle Şükrüpaşa civarında ev baktık, en son 2008 yılında üniversitede iken gelirdik gezmeye eminim çok değişmiştir ama modern havasından bişey kaybetmemiştir diye düşünüyorum.kiralar konusunda eminim ki (5 şehir gezdim) pandemi ile zaten her yer bir tık pahalandi .
Benim merak ettiğim su kesintileri hala devam mı ? Çeşmeden su içiliyor mu ? İcilmezse genelde hangi su kullanılır ? Kuaför önerisi var mı merkezde
Şimdiden teşekkürler
Sizi çok takdir ettim. Ne kadar güçlüsünüz. Ne yaptınızMerhabalar
Edirne'de 1+1 evler var eşyalı. Benim bütçeme göre gibi geldi. Yani 1 -2 yıl sorunsuz yaşayabilirim diye düşünüyorum.
Şükrüpaşa filan gibi, merkezde oturmak istiyorum. Genelde öğrenci kesimi oluyor biliyorsunuz.
Tek başıma İstanbul'da bu pahalılıkta ev kirası vermek yerine eşyalı bir 1+1 bakayım dedim Edirne çıktı.
Hem de Edirne'ye gezme amaçlı çok gidip gelmişliğim var. Gıda filan belki pahalıdır doğrudur ama sizce kötü tarafları olur mu tek başıma ev tutmamın?
Boşanmış bir kadın olarak (bunu kimsenin bilmesine gerek de yok zaten) Edirne Şükrüpaşa taraflarından merkezi yerlerden 1+1 kiraya çıksam, bir yıl içinde ücretli öğretmenlik filan da olsa iş bulsam sizce EDİRNE yaşamak için iyi bir tercih olur mu?
Bildiğim kadarıyla Edirne gayet rahat, kimsenin kimseye karışmadığı, güzel insanlarıyla meşhur sevimli bir şehir. Çok sevmiştim her gittiğimde tarihi yapılarını, camilerini, kiliselerini, hanlarını vs.
Bana iyi geleceğini düşünüyorum. En kötü Ücretli öğretmenlik yaparsam minimum 2000 lira kazansam yine kiramı vesaire çıkarırım diye düşündüm
Fikirlerinize ihtiyacım var
Şimdiden sağolun varolun
KPSS çalışsanız olmaz mıBir de yanlış anlaşılmak istemem ama hiç tek yaşamadım. Tek bekar bayan yaşayanlara çok büyük saygı duyuyorum. Özellikle İstanbul gibi yerde zorlukları var eminim her ilde zorlukları vardır. Biraz çekingenliğim var bu konuda. Acaba başıma ne gelir? Filan diye. Biber gazı taşıyabilirim mesela o da olur.
Sizce bu gibi düşüncelerin nasıl üstesinden gelebilirim?
Bir de Edirnede ücretli öğretmenlik yapan arkadaşlar varsa bana yazabilirler mi?
Her yerde torpil oynuyor biliyorum ama ben evraklarımı hazırlayıp müracaat edeyim Allah bir kapı açar.
Bu evde dayanamayacağım artık. Yazın boşanıcam. 5 ay dişimi sıkıp boşanıcam. Konuştuk karar kesin.
Edirnenin ilçesinde çalıştım 4 yıl. Rahat, güzel yer Edirne. Ama şimdi uzaktan eğitim filan derken ücretli öğretmenlik kısmı düşündürdü beni. Onun yerine özel okullara filan başvursanız daha garanti değilmi, bilemedimMerhabalar
Edirne'de 1+1 evler var eşyalı. Benim bütçeme göre gibi geldi. Yani 1 -2 yıl sorunsuz yaşayabilirim diye düşünüyorum.
Şükrüpaşa filan gibi, merkezde oturmak istiyorum. Genelde öğrenci kesimi oluyor biliyorsunuz.
Tek başıma İstanbul'da bu pahalılıkta ev kirası vermek yerine eşyalı bir 1+1 bakayım dedim Edirne çıktı.
Hem de Edirne'ye gezme amaçlı çok gidip gelmişliğim var. Gıda filan belki pahalıdır doğrudur ama sizce kötü tarafları olur mu tek başıma ev tutmamın?
Boşanmış bir kadın olarak (bunu kimsenin bilmesine gerek de yok zaten) Edirne Şükrüpaşa taraflarından merkezi yerlerden 1+1 kiraya çıksam, bir yıl içinde ücretli öğretmenlik filan da olsa iş bulsam sizce EDİRNE yaşamak için iyi bir tercih olur mu?
Bildiğim kadarıyla Edirne gayet rahat, kimsenin kimseye karışmadığı, güzel insanlarıyla meşhur sevimli bir şehir. Çok sevmiştim her gittiğimde tarihi yapılarını, camilerini, kiliselerini, hanlarını vs.
Bana iyi geleceğini düşünüyorum. En kötü Ücretli öğretmenlik yaparsam minimum 2000 lira kazansam yine kiramı vesaire çıkarırım diye düşündüm
Şimdiden sağolun varolun
Canım aileniz yok mu ?iki hayalet devam.
Yaaa üzüldüm bunaSu hâlâ devam maleseftam tamam gitmez diyorsunuz sonra birden gidiyor bazen iki gün bile gelmiyor. Yollar berbat diyebilirim hele yağmur yağdığında ölüm gibi
Edirne insanlarıyla cok güzel bir yer. insanlar birbirine karışmaz. Evet küçük ama sessiz sakin bi yer. Yazın tüm öğrenciler evine döner o sessizlikte kafa dinlersiniz:) Tek başına olduğunuzda güvende hissedersiniz ki bu en güzeli:) Gece 3-4-5 hiç korktuğum bir an olmadı çok şükür. Ben sabah ayşekadındaki stada gidip sporumu yapıyorum:) çok tatlı bi yer seviyourm ben edirneyi:) umarım sizin içinde hayırlısı olur:)Merhabalar
Şimdiden sağolun varolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?