Edirne detayli ultrason

Bestlame

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
15
8
6
32
Merhaba ben 18 haftalik hamileyim. Kırklareli lüleburgaz da oturuyorum. Bulunduğum yerde detaylı ultrason yokmuş doktorum edirneye veya İstanbula gitmemi önerdi ben edirnede Prof. Dr. Niyazi Cenk Sayın hocanın alanında çok iyi olduğunu duydum giden var mı tavsiye edermisiniz. Üniversite hastanesinde yapıldığını duydum ama Cenk sayın hoca özelde mi çalışıyor devlette mi İnternete baktığım zaman doktorun muayenesi olduğu yazıyor lütfen biri yardımcı olabilir mi randevuyu nerden alacağım numarası var mı tavsiye edermisiniz giden bilen hanimlardan yardım bekliyorum.

Merhabalar ben Tekirdağ Çerkezköydeyim. Özel hastanelere belirli günlerde Halil Arslan geliyordu İstanbul'dan. Trakya bölgesine, lüleburgaza da geliyor diye biliyorum araştırın isterseniz. Doktor bey işini iyi yapıyor ama soru sormaya gelmiyor hiç, biraz asabi bilginiz olsun.

Devlet hastanelerinde kadın doğumdan perinatolojiye yönlendirme ile gidiliyormuş direkt randevu yokmuş. Çok kısa bakılıyor diye duymuştum özelde yaptırsanız daha iyi bakarlar.

Kendisine soru sorulmayan doktora bile bile gitmek de çok mantıklı gelmiyor cidden bende dediğiniz gibi özele gitmeye karar verdim zaten. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…