- 26 Ekim 2019
- 31
- 16
- 18
- Konu Sahibi Vuslat819110
-
Cok teşekkürler arastiracagim sagolunEsentepe, kutlutaş, kavgaz mevkii iyidir. O civarlardaki okullarda iyidir.
Teşekkürler şükrü paşa yi duymustuk bizde arkadaslardan bi arastirayim sagolunSukrupasa, gölet ve merkez tavsiye ederim.
Taslık tarafını tavsiye etmem.
Cocugum yok okulla ilgili bisey diyemem.
Cok sağolun insallah butcemize uygun evler bulabiliriz iyi yerlerdeEfkan Yıldırım ve Alper Yazoğlu iyi ortaokullardır. Gölet, Şükrüpaşa, Esentepe, Kavgaz güzel yerlerdir ancak kira yüksektir. Düşük kira isterseniz Kaleiçi, Ayşekadın veya Taşlık bölgesine gitmelisiniz. Taşlık’ta büyüdüm bir sorun yok :) Ancak oradaki okulları tavsiye etmem.
Evet sahibinden den baktim baya yüksek kiralar cok sagolun insallah bulabiliriz kendimize gore bir yerGölet ve yeni toki iyidir semt olarak aynı zamanda holly otelin aşağısında yeni yapılan sitelerde var tabi kirasi biraz tuzludur :) ortaokul olarak alper yazoğlu ve mehmet ruşen erkurt iyi diye biliyorum sevgiler
Evet biliyorum o yüzden okulu da sordum aslinda cevresinden bakariz evlere en azindanPlanlarınızı yaparken yeni sisteme göre ikamet edeceğiniz semte bağlı ortaokula kızınızın otomatik kaydedileceğini bilerek yapın.
Cok sağolun allah razi olsunŞükrüpaşa mah , Gölet tarafları iyi . Okul zaten direk oturdugun yere gore cikar . Bide sehir e biraz uzak bi toki var açık ceza evi yolunda oralar da sakin ama guzel . Ucuz yerde oturmak icin de kale icleri olur ama edirneye yeni giden icin adapte olmak zor olabilir . Ayse kadin ve yildirim da ucuz secenek. Hayırlı olsun simdiden
bizde edirneden tayin istedik şükrü pasada oturuyorum komsularimdan memnunum kiram orta halli ama şehirde herşey pahalı kira sebze hayat zor edirne de tayin çıkarsa on güne kadar bosaltacagoz evi 1000 tl ye oturuyoruz en az 1500 verirler 3 +1 ev geniş ucuza ev yok zaten tayin olmazsa oynamam yerimden ev bulmakta zor kiyik aysekadin ucuz ama tercih etmedik göleteyakiniz bu taraf iyi geliyor çok saygılı insanlar ben sevdim edirneyi ama çok uzak olduğu için artık zor geliyor rabbim iyi insanlar çıkarsın karşımıza
sizi hatırladım. Eşiniz gümrükte idi galiba. Hayırlı olsun yeni yeriniz.Merhaba arkadaşlar, bu yıl tayinimiz Edirne ye çıktı . Şehri hic bilmiyoruz nerde oturulur rahat sakindir, hangi okulu iyidir vs bende size sormak istedim belki yasayanlar sehri bilenler vardir diye rahat sakin kiralarin da cok yüksek olmadığı semtler hangileridir? Esim vardiyali calistigi icin bazi geceler evde olmayacak guvenli bir yerde olsun istiyorum birde kizim var bu yil orta okula baslayacak bildiginiz egitimi iyi dediginiz okullar varmi? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Evet bende hatirladim cok sagolun hayirli olur insallahsizi hatırladım. Eşiniz gümrükte idi galiba. Hayırlı olsun yeni yeriniz.
yorumlara denk geldim.ben de taşlikEfkan Yıldırım ve Alper Yazoğlu iyi ortaokullardır. Gölet, Şükrüpaşa, Esentepe, Kavgaz güzel yerlerdir ancak kira yüksektir. Düşük kira isterseniz Kaleiçi, Ayşekadın veya Taşlık bölgesine gitmelisiniz. Taşlık’ta büyüdüm bir sorun yok :) Ancak oradaki okulları tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?