- 8 Mart 2016
- 252
- 150
- 18
- 36
- Konu Sahibi kelebek0788
-
Bunları düşünmek yerine hayatınıza yeniden başlamayı deneyin,düşünmenin sonu yok,kim kimin ahını alır,kim dünyada yada ahirette yaptığının cezasını çeker çekmez bunu kimse bilemez.olan olmuş biten bitmiş.
bunu bende düsündüm... umarim hayatim okadar güzel olur okadar murlu olurum ki, onun ne yaptigi ona ne oldugu umrumda olmaz...Onlar ettiginin karsiligini buldugunda sen şuan yasayacagini dusundugun hazzi yasamayacaksin
Umrunda bile olmayacak
Biri gelip x in basina boyle boyle bi olay gelmis dediginde oyle bos bos bakacaksin.
En son sayfada yönetici, konu sahibi isterse tekrar açarım yazmış özel mesajla actirabilirdinizMerhaba,
diger konumda evlendikten bir ay sonra esimin baska kadindan baba olacagini ögrendimi yazmistim...
Konum maalesef yorumlara kapandi...
ama benim bu konuyla ilgili sormak istediklerim var... basiniza böyle bisey geldi mi ? aldatilma olayi vs...
benim yasadiklarimdan sonra icimde büyük bir" insallah ömür boyu mutsuz olursun, yasadiklarimi yasarsin " öfkesi uyandi...olayin uzerinden bir yil gecti, 7 aydir ayriyiz ama hala öfkem dinmedi... yasadiklarimdan sonra onun bidaha mutlulugu tatmasini asla istemiyorum, hata yasattiklarinin bedellini en agir sekilde ödemesini istiyorum...o da kadinda
hic basiniza geldi mi yada duydunuz mu, bir kadinin ahinin bu dünyada ciktigini ? yoksa eden gercekten yaptigi ile mi kaliyor ?
beddua etmemek elde degil ki..yinede kendimi tutmaya calisiorum.....annemi bile aglarken gördügümde bunu bize yasatmaya hakkin yok uzgügün kadar üzül diyorum..Mümkün mü yapılanın yanına kâr kalması..
Eninde sonunda insanlar yaptıklarının cezasını da mükafatını da görecek emin olabilirsiniz..
Ama sakın beddua etmeyin.
beddua etmemek elde degil ki..yinede kendimi tutmaya calisiorum.....annemi bile aglarken gördügümde bunu bize yasatmaya hakkin yok uzgügün kadar üzül diyorum..
Siz en çok kime zarar veriyorsunuz yatarken onu düşünün asıl.cok denedim hala deniyorum.. psikolojik destek de aldim 5 ay boyunca...kendimi ise verdim, nekadar kendimi oyalamaya calissam bazenleri bunu basarsamda, o yastiga basimi koydugumda bu öfke yeniden alevleniyor...sanirim hazmedemiyorum... belkide ilk iliskim ilk sevgilim oldugundandir...
Merhaba,
diger konumda evlendikten bir ay sonra esimin baska kadindan baba olacagini ögrendimi yazmistim...
Konum maalesef yorumlara kapandi...
ama benim bu konuyla ilgili sormak istediklerim var... basiniza böyle bisey geldi mi ? aldatilma olayi vs...
benim yasadiklarimdan sonra icimde büyük bir" insallah ömür boyu mutsuz olursun, yasadiklarimi yasarsin " öfkesi uyandi...olayin uzerinden bir yil gecti, 7 aydir ayriyiz ama hala öfkem dinmedi... yasadiklarimdan sonra onun bidaha mutlulugu tatmasini asla istemiyorum, hata yasattiklarinin bedellini en agir sekilde ödemesini istiyorum...o da kadinda
hic basiniza geldi mi yada duydunuz mu, bir kadinin ahinin bu dünyada ciktigini ? yoksa eden gercekten yaptigi ile mi kaliyor ?
yazdiklarinizda cok haklisiniz, cok güzel bir yorum...öldü dedim kendi icimde, ama buda pek ise yaramadi.... belki hala bosamadilar bunun etkiside olabilir, bilinc altinda hala evli oldugumu biliyorum, ve onun yasadigini, kadinin evine girip ciktigini....evet bende diyorum pislik layini bulmus,ama yinede gururuma dokaniyor....Siz en çok kime zarar veriyorsunuz yatarken onu düşünün asıl.
1 yıl olmuş ve hala takılı kalmışsınız aynı yerde. İnsan öldü farzeder yine kendine bunu yapmaz.
Nitekim çok büyük ilk aşkınız ölmüş te olabilirdi. Böylesi unutup yeni bir sayfa açmak için daha kolay değil mi? Pisliğin tekiymiş, size hakketiğiniz değeri vermemiş. Kendi ederi kadar bir ilişki içinde...
Size de onun hayatına dair olasıklar üzerinden beklentiye girip, kendi hayatınızı kaçırmaktasınız.
haklisiniz, baska adamdan da evlilik disi cocugu olan bir kadindan, kizi oldu....cevresinde ne itibar ne baska biseyi kaldi...İyi de o bulmuş bulacağını zaten daha ne olsun istersin ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?