Lise Yorum ve Soruları Edebiyat'la başım dertteee...!

leavemealone

her yerde karşıyaka
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
86
1
96
İzmir
karne ortalamamın en az 70 olması lazım ama hiç zannetmiyorum öyle olacağını nasıl olacak bu iş ? mafoldumben

düzelttim diğer dersleri ama sadece Edebiyatı yapamıyorum.

1. sınav çok iyi geçmişti 70 bekliyordum ama 30 aldım.
2. sınav da güzeldi dedim bir baktım 45 almışım.

hoca gıcıklığına mı yapıyor yaa :1no2:

hadi 70 ortalamayı geçtim diyelim...
Edebiyat yüzünden sınıfta kalacağım yardım edin ne yapayım?

(hoca yorum sorusundan çok soruyor)

güzelim yorum sorularında tek bilgi verip gecme genelde ne tarz sordugu bellidir hocanın ve dön dolaş aynı şeyleri yaz gitsin değişik cümlelerle ama kısacık bilgilerle asla gecistirme edebiyatta yapılacak en son şey odur çünkü uzat gevele gevelediğin kadar ama bilgilerinle tabiki bosa atma yani

a çoğunlukla doğrudur diye kısa cevaplar veririm. bir dahakine öyle yapayım o zaman.
teşekkürler kaydirigubbakcemile2

ben de hep öyle yapıyodum kısacık cevaplar...
ama geçen gün hoca şöyle dedi:edebiyat yorum yapabilmektir ben bilgiyi verip vermemenize bakmam yorum yapıp yapamadığınıza bakarım dedi ben de bundan sonra öyle yapıcam lafı döndürüp dolaştırıcam =))) başka türlü olmuyo...

ee canım karsınızdaki bir edb.çı o bilmeyektee kim bilecek :)) siz bana güvenin ama hep aynı cümleleri yazmayın sakın yorum katın cümle kurabilmek kendini doğru bilgilerle ifade edersen çok ii puan alırsın...

boş vakitlerinde kitap okumalısın, başka çaresi yok yorum sorusunun... okuyorum diyeceksin ama biraz böle son çıkanlardan ziyade eski türk klasiklerinden okumaya çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…