tubaolcy Ömre Bedel.. Kayıtlı Üye 28 Ocak 2009 2.107 26 158 30 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaolcy #1 arkadaşlar edebiyatta ve tarihteki ilkleri isteyen arkadaşlara gönderebilirim,eger sözel 2 den hazırlanıyorsanız..
arkadaşlar edebiyatta ve tarihteki ilkleri isteyen arkadaşlara gönderebilirim,eger sözel 2 den hazırlanıyorsanız..
asmimo Guru Kayıtlı Üye 23 Aralık 2008 14 0 286 İstanbul 1 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaolcy #2 selam tubishhh ben isterim canım çok iyi olur ama ben yeni üyeyim nesıl göndereceksin acaba burdan mı özel mesaj mı
selam tubishhh ben isterim canım çok iyi olur ama ben yeni üyeyim nesıl göndereceksin acaba burdan mı özel mesaj mı
tubaolcy Ömre Bedel.. Kayıtlı Üye 28 Ocak 2009 2.107 26 158 1 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaolcy #3 canım bilgiler benim bilgisayarda,ben şuan evde degilim 3-4 güne kadar dönerim büyük ihtimal,bende yeni üyeyim nasıl gönderecegimi bilmiyorum ama ugraşacagım sen sık sık kontrol et burayı..
canım bilgiler benim bilgisayarda,ben şuan evde degilim 3-4 güne kadar dönerim büyük ihtimal,bende yeni üyeyim nasıl gönderecegimi bilmiyorum ama ugraşacagım sen sık sık kontrol et burayı..