kızlar iktisat okuyan edebiyat bölümüne geçiş yapabiliyormu bilginiz varmı.örneğin 2.sınıftan sonra edebiyata geçilebiliomu acaba????çok merak ettim
Evet evet hemen yazılın evde oturarak edebiyat öğretmeni olun kolay yoldan böylece de eğitim sistemimiz iyice çöksün....iyi çalışmalar...yıllarca eşek gibi ders geçmeye çalışan dereceyle okul bitiren edebiyat öğretmenleri az geldi bu millete sizler biraz renk katın bakalım...kolay gelsin..
Evet evet hemen yazılın evde oturarak edebiyat öğretmeni olun kolay yoldan böylece de eğitim sistemimiz iyice çöksün....iyi çalışmalar...yıllarca eşek gibi ders geçmeye çalışan dereceyle okul bitiren edebiyat öğretmenleri az geldi bu millete sizler biraz renk katın bakalım...kolay gelsin..
Örgün veya aöf oku..Ne okursan oku farketmez burada amaç sadece bir diploma sahibi olmak değil,kendini yetiştirmek,ufkunu genişletmek..Evet size göre biz evde oturup bedavadan sınıf geçiyoruz...Bak anlatayım sana kısaca nasıl bedavadan sınıf geçtiğimi..Bir yandan evimin işlerini yapıyorum,bir yandan bebeğimi büyütüyorum,bir yandan ders çalışıyorum...Ben AÖF Maliye bölümünde okuyorum şu an 3.sınıftayım ve kendimle gurur duyuyorum..Maliye bittikten sonra birde sosyoloji okuyacağım...Senin gibilere inat okuyacağım...Sen örgünde okumuşsun,birilerine göre öğretmen olmuşsun ama bana göre OLAMAMIŞSIN...Gerçek bir eğitimci bu kadar katı ve dar görüşlü olamaz,olmamalı...Eğitim camiasını bitirenler esas sizin gibi sözde öğretmenler...Okula gidersiniz oflaya poflaya ders işlersiniz,aldığız maaşı beğenmezsiniz, çocuklara bağırıp çağırıp egonuzu tatmin edersiniz,özel ders verdiğiniz öğrencileri kayırıp sınıf geçirirsiniz,öğretmenler odasına oturup meslektaşlarınızın dedikosunu yaparsınız ve daha sayamayacağım kadar çeşit çeşit marifetli öğretmenler...Bu anlattığım kişilerin hepsi örgünden mezun ve bizim gibi oturarak değil, ayakta durarak sınıf geçmişler...Sen ve senin gibi öğretmenleri kutluyorum ve iyi çalışmalar diliyorum..Yalnız boş vaktin olursa eğer, bence sen bir okul daha bitir, olmamış bu :roflol:
Not : Çok çok değerli öğretmenlerimiz de var tabi kii, onlar üzerlerine alınmasınlar sakın,onlara saygım sonsuz opuyorumnanaktan )
öncelikle seni tebrik ederim canım hem bebeğin var hem okuyorsun helal olsun ve 3.sınıftasın büyük başarı.yazdıklarınada katılıyorum insanlar okuyor ama sadece meslek sahibi olmak için ufukları bakış açıları okadar küçükki at gözlüğüyle bakıyorlar malesef
Teşekkür ederim, napalım işte elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz..Ama tabi çok kızıyorum ben bu tür şuursuzca konuşmalara...Herkes söylediği sözlere dikkat etmeli, hiçkimse karşısındaki insanı küçük görmemeli..Sonuçta biz burada kimseyle zeka yarıştırmıyoruz..Herkes imkanları elverdiğince kendini geliştirmeye çalışıyor ...Tebrik etmeleri gerekirken acımasızca eleştiriyorlar...Çok yazık çok..Ne desen boş böyle insanlara...
Arkadaşlar lütfen bu tür konuşmalara kulak asmayın,yolunuzda yürümeye devam edin ve bu tür insanları da utandırın..Allah hepinizin yardımcısı olsun :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?