eczaneye bi umut gidip tek cizgi ile yikilan bennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi met01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

met01

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
78
1
6
34
Adana
Bugun umutlu bir sekilde gittigim eczaneden aldigim sonuc
Neagtif nefret ettmm testten sanirim karsimizdaki eczane
Sayemde gebelik testi satisi patlama yapti

Hayırlısı canım o teste bakıp tek çizgi görmek zor elbette ama ne zaman stresi bırakıp beklemezsen kapını çalar unutma...

Kafaya takmamak mumkun degil canim bosver diyorun
Daha erken ama sonra kasik agrisi bel agrisi olunca
Eczaneye kosuyorm bir umut
Doktora gitsem daha bir yli doldurmadik
Ilgilenmeyecek

Kafaya takmamak mumkun degil canim bosver diyorun
Daha erken ama sonra kasik agrisi bel agrisi olunca
Eczaneye kosuyorm bir umut
Doktora gitsem daha bir yli doldurmadik
Ilgilenmeyecek

ne demek daha bir yılı doldurmadınız diye ilgilenmeyecek, o doktor, tüm hastalarıyla eşit derecede ilgilenmek zorunda, bence böyle kendi kendine moral bozacağına en kısa zamanda bir doktora görün, belki de senle ya da eşinle ilgili bir sıkıntı vardır, benim kızlığımdan beri adet bozukluğum vardı, önemsemiyordum,eşimin ısrarıyla gittim, bir ay olmadan hamile kaldım

Pek umursamiyor yani bir yil icinde olmazsa ssorun sayiliyor ama pazartesi kesin gidecem esim daha erken diyor ama gizli gidecem artik bir kontrol lazim simdiye kadar hic gitmedim kadindoğuma

Pek umursamiyor yani bir yil icinde olmazsa ssorun sayiliyor ama pazartesi kesin gidecem esim daha erken diyor ama gizli gidecem artik bir kontrol lazim simdiye kadar hic gitmedim kadindoğuma

canım şimdiye kadar gitmedim diyorsun, nerden biliyorsun umursamadığını, sen evde içten içe her ay psikolojini bozacağına git görün, aslında eşinle birlikte gitsen daha iyi hatta bence özele gidin, yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama çok fazla ödemiyorsun çoğu özel hastane ssk ile anlaşmalı, hem detaylı konuşursunuz, hem de daha fazla ilgilenir, sonrasında sorun yoksa zaten devlet hastanesinde devam edersin kontrollerine

Canim giden arkadaslarim akrabalarim var kuzenimin 5 yil sonra oldu cocugu onun cektigi her sıkıntıya tanik oldum ve korkuyorm bende insallah kimse
Boyle sıkıntı cekmez. Adana da yaşıyorum ozelegiderjim devlet hastaneleri cok kalabalik oralar daha psikoloji bozuyor
Sagol cnm kafaya takmamaya caliscam senin bebek var mi

Bugun umutlu bir sekilde gittigim eczaneden aldigim sonuc
Neagtif nefret ettmm testten sanirim karsimizdaki eczane
Sayemde gebelik testi satisi patlama yapti

Canim bu durumla bogusan tek sen deiksin uzulme bendebi cok kez ayni sonucla karsilastim insan husrana ugruyorfakat psikoloji onemli diolar ins en yakin zamanda tedaviye gerek kalmadn guzel hberini aliriz benim 1.5yil oldu pko var tedavi goruyorum zor bi surec seni anlayabiliyorum..

canım zaten kafana takınca olmuyormuş,sen o 5 yıl çocugu olmayana falan bakma,sonuçta sen yeni evlisin daha 1 sene bile olmamış,bir kaç ay olmadı diye sorun var diye düşünme, benim bebeğim var ama benimki gibisini allah kimseye yaşatmasın,erken doğum oldu 97 gün küvezde kaldı yavrum,şimdi yanımda,sende de inşallah hiçbir sorun yoktur da tedaviye gerek kalmadan sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini,allah tüm isteyenlere versin

Cok şükür kucagina almissin çocuğunu canim allah kimseye aci yasatmasin
Canim tek cocuk olmanin dezavantaji torun istiyorlar erkek tarafininda ilk torun olacak diye hevesleniyor onlari istekli gorunce olsun istiyorum bende
Birde ben suan adanadayim ailemde burda bir yil sonraDoğu görevimiz var gitmeden annemde yanimdayken olsun istiyorum yardimci olur diye düşünüyorum ama kismet iste karar aldim rahatligin evliligin tadini cikaracam bir sure :)

benimde 6-7 aydır denememize rağmen olmuor.ben 2 tane ayrı dr a gttim bi problem yok.eşim daha yeni gitti biraz az spermleri ama onada problem yok dediler.o da 2 ayrı dr a gözüktü.keçi boynuzu kürü uyguluyorum yeni başladım 2 gün oldu.ben farkettmki yumurtlamayı yakalayamıyoruz.yne bu ay kaçırdım:)hesaplamalarda 4ü yazıodu 2 gn önce oldu yne ateşim ykselmiş bgn.bende testler alıpğ çok kafama taktm zamanında ama artık oralı bile olamıyorum:)sıkıntı basti.önümzdeki ay ovulosyon testi alıcam ölee denicm bakalım:)

canım doğru düşünmüşsün, evliliğinin tadını çıkar, hem böylece kafana takmadığından hamile olma şansın daha yüksek, ama yine de en kısa zamanda bir doktora görünün, çatlatma iğnesi falan verir belki, o hamileliği hızlandırır,eşini de ikna et birlikte gidin, olmuyorsa da olmasın acele etme, daha çokk zamanınız var, bak bizim de 6. ayımızda hamile kaldım, bazen diyorum ki keşke bu kadar erken sorumluluğa girmeseydim, eşimle dosttuk aynı zamanda saatlerce oturur muhabbet ederdik, şimdi tek paylaştığımız konu var , bebek.
ha birde annem yanımdayken olsun istiyorum demişsin, hiç takma böyle şeyleri,bebeğini kucağına alır almaz anne oluveriyorsun, kimseye ihtiyacın olmuyor, benim bebeğim küvezden çıkıp eve getirdiğimizde sadece 1580gr.dı ve doktor benden başkasının onu kucağına almasına izin vermedi mikrop kapmasın diye.hayatımda kucağıma aldığım tek bebek kendi bebeğimdir ve düşün 1,5 kg, 3 ay boyunca kendim baktım,kimsenin dokunmasına izin vermedim,hiç korkma, bebek bakımı zor diyenlere gülüyorum.insan hiç canından bir parçaya bakmakta zorlanırmı

Son düzenleme:

Ilk ben tek gidecem sonra esimi de götürürüm hastaneye
Dedigin gibi bebek sorumluluk hayat duzenin tamamen degisiyor ama gene de guzel duygulardir her ne kadar zor olsada senin icin zor olmustir kuzenimde erken dogum yapti yapmadi gerekiyordu yani 5 aylik hamile iken hastaneye yatti 3 ay hastanede kaldi bebek dogdugunda cok ufakti yani ona aldigimiz kiyafetler kocaman oluyordu elim kadar birseydi ama suan cok iyi 5 yasinda ama hiperaktif biraz erken dogan cocuklarda biraz yaramazlik oluyor senin ki de afacan olur artik

Keci boynuzu kuru yeni duydum bizde var keci boynuzu ama kokusu midemibulandiriyo o dedigin test nasil uygulaniyor eczanede vardr herhalde

Ben tam 4.5 yı bekledim o çft çizgiyi görmek için rabbim sen benim kadar bekletmesin ama çok erken değilmi bu kadar stres

ben 4,5 yıl bekledim moralinizi bozmayın

korunmasız ilişkilerde altı ay hamile kalmadıysanız doktora gidebilirsiniz.bir yılı beklemenize gerek yok.

Rabbim gönlünüze göre versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…