- 23 Temmuz 2019
- 251
- 387
- 30
- Konu Sahibi Rapunzel Kibrit Satar
Ürtiker için kullandığım bir iğne vardı bana gerçekten çok iyi geliyordu. Bugün doktor tekrar iğne yazdı eczaneye gittim aldım. Diğer iğnelerden değildi ve bugün hiç fayda görmedim. Tesadüf reçeteme bakınca farklı isimli olduklarını gördüm. Meğer doktor bana eski iğnemi yazmış ama eczacı başka vermiş. Araştırdım biraz evet etken maddesi aynı falan eczacının da muadil ilaç verme hakkı varmış. Ama bir söylemesi gerekmez mi? İsterse tamamen aynı olsun ben o iğneyle rahatladığımı düşünüyorum. Belki tamamen psikolojik bu ama zaten ürtikerim de psikolojik sıkıntı yüzünden bu halde. Yarın gidip değiştrmelerini söyleyeceğim ama yasal hakları olduğu için değiştirirler mi bilmem. Gece gece çok sinir oldum bi söyle bana yani ağzın mı aşınır. Devlet katkı payı sağladığı için en ucuz muadili verebiliyorlarmış sanki devlet cebinden sağlıyor o payı. Bu ülkede yaşamak kanser edecek beni
GÜNCELLEME: Eczaneye gidip değiştirmelerini talep ettim. Değiştirdiler Bi sıkıntı çıkmadı. Ama yine de bu sistemi hatalı buluyorum. Önceden uyarılmam gerekirdi. Önemli olan ilaç değil etken maddesyse, doktor reçeteye ilaç adı değil etken madde yazsın o zaman. Hastalığımızın yanında bunlarla uğraşmak zorunda değiliz.
GÜNCELLEME: Eczaneye gidip değiştirmelerini talep ettim. Değiştirdiler Bi sıkıntı çıkmadı. Ama yine de bu sistemi hatalı buluyorum. Önceden uyarılmam gerekirdi. Önemli olan ilaç değil etken maddesyse, doktor reçeteye ilaç adı değil etken madde yazsın o zaman. Hastalığımızın yanında bunlarla uğraşmak zorunda değiliz.
Son düzenleme: