• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EcrinFatıma'nın Yöntemi

ECRINFATIMA

Anne
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
347
0
46
İstanbul
Ben doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum.
ama daha önce uygulayıpta kalıcı kilo verdiğim yöntemleri sırasıyla söylüyorum.
NOT:düzenli olarak kullanıldığında haftada 3 kilo garanti hemde geri almıyorsunuz..

1-keten tohumu yemeklerden önce bir kayık aç karnına...(tozunu yoğurta katıp yerseniz çok daha etkili)
2-5 i birarada çay günboyu istediğiniz kadar (ben bu çayla 8 kilo verdim)
3-sade kahve (4 günde 2 kilo verdim:)
4-Buğlama sebze(brokoli,patates,karnabahar gibi sebzeleri yıkayıp fırın poşetine koyuyorsunuz başka hiç bişey eklemeden fırına atıyorsunuz 5 ila 10 dakika arasında öğle menüsü haazır hem doyurucu hemde bir haftada 5 kilo garanti)
5-EN ETKİLİ YÖNTEM=yemek yerken her lokmadan sonra bir yudum su içiyorsunuz daha tabağın yarısına gelmeden doyuyorsunuz.....DENENMİŞ VE TASTİK EDİLMİŞ,ÖNERİLMİŞ VE YİNE TASTİK EDİLMİŞTİR...halam bu yöntemlerle 1 ayda 20 kilo verdi...ben 2 haftada 8 kilo verdim...

Son düzenleme:
su içtim 15 kilo verdim,ekmek yedim 5 kilo aldım.. böyle mantık mı olur kimse uğraşmasın o zaman sağlıklı beslenmeydi spordu falan
yardımcı olabilir ama direk hiçbir besin kilo alma verme de bu kadar etkili olamaz, mümkün değil:19:

bir insanın 1 ayda 20 kilo vermesi için 200 kilonun üstünde olması lazım. gerçekçi değil kusura bakmayın.

Halam 120 kiloydu arkadaşlar ayrıca doğum kilosu normal kiloya göre daha çabuk veriliyor 2.si halam herşeyi yiyordu benim eklemediğim birşey daha var lahana ve soğan suyu ama kesinlikle mideniz kaldırmaz o ek olarak bunuda kullanıyordu..ondan dolayı kolay kilo verdi ayrıca hiç ekmek tüketmedi...bende hiç ekmek tüketmiyorum..sadece kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek...yani hepsi gerçek...bu arada irade ve sabır...

Son düzenleme:
Bu arada aynı diyeti uyguluyorum 3 günde 2 kilo verdim ve istediğimi az miktarda tüketiyorum sadece undan ve şekerden uzak duruyorum...ayrıca çok su tükettiğim için tuzu ben kesmiyorum kullanıyorum...günde 2.5 lt su içiyorum kahve hariç....bu irade meselesi bu diyette ekmeği ve unlu mamülleri menüden atıyoruz arkadalar zaten pilav makarna serbest oda tabiki az miktarda...

Bu arada aynı diyeti uyguluyorum 3 günde 2 kilo verdim ve istediğimi az miktarda tüketiyorum sadece undan ve şekerden uzak duruyorum...ayrıca çok su tükettiğim için tuzu ben kesmiyorum kullanıyorum...günde 2.5 lt su içiyorum kahve hariç....bu irade meselesi bu diyette ekmeği ve unlu mamülleri menüden atıyoruz arkadalar zaten pilav makarna serbest oda tabiki az miktarda...

merhaba .
sevgili ecrin kilolarınz dogum kilosu sizde belirtmişsiniz . yoksa yukarıda yazdıklarınzın aynını bende yapıyorum hatta ben sizin serbest dediginiz makarna ve pilava yaklaşmam bile fakat sizin verdiginizin yarısını bile veremem , sporsa yaptıgım halde ..
2 küçük ama önemli ayrıntı var BÜNYE VE ÖDEM ..... SİZDE SANIRIM BU 2 SİDE VAR VAR :16: kolay gelsin :16:

merhaba .
sevgili ecrin kilolarınz dogum kilosu sizde belirtmişsiniz . yoksa yukarıda yazdıklarınzın aynını bende yapıyorum hatta ben sizin serbest dediginiz makarna ve pilava yaklaşmam bile fakat sizin verdiginizin yarısını bile veremem , sporsa yaptıgım halde ..
2 küçük ama önemli ayrıntı var BÜNYE VE ÖDEM ..... SİZDE SANIRIM BU 2 SİDE VAR VAR :16: kolay gelsin :16:

bu diyeti yaparken dediğim gibi unlu mamülleri, yağı,şekeri menüden kesin ve kesin çıkarıyoruz mümkün olduğu kadar su tüketmemiz gerekiyor yağlar parçalandıktan sonra idrarla atılsın diye...ben doğum yapmadan seneler önce bu diyetle 8 kilo verdim hemde spor yapmadan 2 haftada...hamile kalmadan önce 57 kiloydum 15 kilo aldım 72 kiloydum 4 gündür diyetteyim 2 kilo verdim ben o vücudumdaki ödemi ilaçlarla attım ben ...daha yeni 3 ay sonra kilo verebiliyorum...

neler yaptıgınızı dogru düzgun anlatırmısın mesela 1 kaç gun ne yedğini

sabah sade kahve 1 dilim kızarmış ekmek menüm
öğle tavuklu yada balıklı salata(yağsız limonsuz tuzsuz)(yada günün yemeğinden yarım porsiyon ekmek yok
akşam günün yemeğinden 1 porsiyon 1 dilim kızarmış ekmek(çorbaysa eğer, değilse ekmek yok)
saat 5 e kadar akşam yemeği yenmiş olmalı eğer 5 i geçiyorsa yemek yemek yasak sadece salatalık,yeşil elma yada kalorisi düşük bir sebzeden sadece 1 adet)
çok katı bir diyettir...
ben 5 i geçince sadece sıvı tüketiyorum...perşembeden bu yana 4 kilo verdim...:1:

Son düzenleme:
öncelikle merhabalar diyetiniz kesinlikle çok sağlıksız bunu belirtmek istedim akrabınız kilolu bir bayanmış ve 1 ayda 20 kiloyu verebilmiş fakat bir 120 kilo olmak vardır birde 60 kilo olmak vardır. Biz diyetimizi sporumuzu zayıflamak sağlıklı olmak için yapıyoruz 1 ayda okadar kilo versek bünyemiz kaldırmaz yaptığımız . uzman doktorlar bile ayda 4 veya 6 kilonun uygun olduğunu söylüyorlar . herkezinde bildiği üzere kilo vermek istiyorsak ilk önce dengelii ve sağlıklı beslenmemiz gerekiyor. yağı şekeri unu tuzu kesmemiz gerekiyor fakat tuzun tamamen kesilmeside iyi birşey değildir az miktarda kullanılması gerekir ve içilebildiği kadar bol bol su içilip sporla desteklenmesi gerekir bu böyledir bence bukadar aç kalarak kilo vermek iyi değil tabii yinede bu sizin kararınızdır. =)))

öncelikle merhabalar diyetiniz kesinlikle çok sağlıksız bunu belirtmek istedim akrabınız kilolu bir bayanmış ve 1 ayda 20 kiloyu verebilmiş fakat bir 120 kilo olmak vardır birde 60 kilo olmak vardır. Biz diyetimizi sporumuzu zayıflamak sağlıklı olmak için yapıyoruz 1 ayda okadar kilo versek bünyemiz kaldırmaz yaptığımız . uzman doktorlar bile ayda 4 veya 6 kilonun uygun olduğunu söylüyorlar . herkezinde bildiği üzere kilo vermek istiyorsak ilk önce dengelii ve sağlıklı beslenmemiz gerekiyor. yağı şekeri unu tuzu kesmemiz gerekiyor fakat tuzun tamamen kesilmeside iyi birşey değildir az miktarda kullanılması gerekir ve içilebildiği kadar bol bol su içilip sporla desteklenmesi gerekir bu böyledir bence bukadar aç kalarak kilo vermek iyi değil tabii yinede bu sizin kararınızdır. =)))

ben sabah 1 dilim ekmek yiyorum zaten ekmeği kesmiyroum akşamda eğer sulu bir yemek varsa 2 dilim yiyorum eğer makarnayada pilav varsa yemiyorum...
öğlen balık ,tavuk yada günün yemeğinden yarım porsiyon yiyorum.. yanındada büyük boy salata....bol su
akşam 1 porsiyon günün yemeğini yiyorum ama saat 5 e kadar yani anlıyacağın ben herşeyi düzenli yiyorum...sadece az yiyorum...bu arada arada ağzıma kurabiyede atıyorum... şekerimi dengeliyorum...yani bu diyet hiçde sağlıksız değil ben sadece kahvaltıyı az yapıyorum onunda nedeni var....kahvaltıyı 10 da yapıyorum...öğleyide 1 de dengelemem gerek....:16:

Back
X