- Konu Sahibi ECRINFATIMA
-
Bu arada aynı diyeti uyguluyorum 3 günde 2 kilo verdim ve istediğimi az miktarda tüketiyorum sadece undan ve şekerden uzak duruyorum...ayrıca çok su tükettiğim için tuzu ben kesmiyorum kullanıyorum...günde 2.5 lt su içiyorum kahve hariç....bu irade meselesi bu diyette ekmeği ve unlu mamülleri menüden atıyoruz arkadalar zaten pilav makarna serbest oda tabiki az miktarda...
merhaba .
sevgili ecrin kilolarınz dogum kilosu sizde belirtmişsiniz . yoksa yukarıda yazdıklarınzın aynını bende yapıyorum hatta ben sizin serbest dediginiz makarna ve pilava yaklaşmam bile fakat sizin verdiginizin yarısını bile veremem , sporsa yaptıgım halde ..
2 küçük ama önemli ayrıntı var BÜNYE VE ÖDEM ..... SİZDE SANIRIM BU 2 SİDE VAR VARkolay gelsin
neler yaptıgınızı dogru düzgun anlatırmısın mesela 1 kaç gun ne yedğini
öncelikle merhabalar diyetiniz kesinlikle çok sağlıksız bunu belirtmek istedim akrabınız kilolu bir bayanmış ve 1 ayda 20 kiloyu verebilmiş fakat bir 120 kilo olmak vardır birde 60 kilo olmak vardır. Biz diyetimizi sporumuzu zayıflamak sağlıklı olmak için yapıyoruz 1 ayda okadar kilo versek bünyemiz kaldırmaz yaptığımız . uzman doktorlar bile ayda 4 veya 6 kilonun uygun olduğunu söylüyorlar . herkezinde bildiği üzere kilo vermek istiyorsak ilk önce dengelii ve sağlıklı beslenmemiz gerekiyor. yağı şekeri unu tuzu kesmemiz gerekiyor fakat tuzun tamamen kesilmeside iyi birşey değildir az miktarda kullanılması gerekir ve içilebildiği kadar bol bol su içilip sporla desteklenmesi gerekir bu böyledir bence bukadar aç kalarak kilo vermek iyi değil tabii yinede bu sizin kararınızdır. =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?