- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 141
- 373
Bende eşcinsellik hakkında yada bunu yapan padişahlar hakkında tü-kaka demiyorum padişahlar diye olmayacak diye birşey yok ve bu onları küçükte göstermez gözümüzde...
Bana biraz araştırın demişsiniz, okuduğumuz tarihçiler farklı vede sizin osmanlıyı sevmemeniz yine osmanlıyı sevmeyen tarihçilerin kitaplarından öğrendiklerinizdir...
Kimse ne Osmanlıyı nede Atatürk'ü sevmek zorunda değil lakin sevmiyor diye Tarihide yanlış taraftan aktarmasıda doğru değil... Osmanlının özellikle son 250 yılından bende nefret ederim böyle atalarımız olacağına keşke olmasaydı derim...
Özellikle okuduğum tarihçiler diye bir şey yok.Onlar sadece aklımda kalan ve kolay ulaşacağım örneklerdi (hemen göstermek adına)..
Yalnız,başka bir tartışma başlatmayalım ama bu duruma neden Atatürk'ü karıştırıyorlar anlamıyorum.. Kimse osmanlıyı sevmek zorunda değil evet ben de sevmem(yükselme dönemi padişahları hariç) Ama Atatürk'ü sevmemek için gerekçe olamaz yaa..Sevmeyen bir zahmet gidip iranda,sudi arabistanda yaşasın da görsün.. sonra gelip Anıtkabir' de özür diler (vicdanı olanlar tabi..).