EBV

Mervefxx

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
24
2
30
Arkadaşlar selam ben böbrek taşı sebebiyle 4 defa tomografiye girdim raporumda dalak ve karaciğerde büyük olduğu yazıyordu son gittiğim doktorda ultrasonda farketti önce dahiliyeye sonra Hematolojiye gittim Hematoloji sonuçlarım çıkmış henüz doktora göstermedim belki bilen çıkar aranızda yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_5012.png
    124,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_5018.png
    153,6 KB · Görüntüleme: 44
Ben geçirdim bu hastalığı ve yetişkinken çok ağır geçiriliyor. Benim de dalak büyümesi oldu, lenfler şişti. Boğazım şimşiş beyazdı, yutkunamadım 1 ay boyunca. Ateş zaten berbattı günde 3 kez ateş düşürücü iğne oluyordum. Geçmiş olsun 1 ay sürüyor bu hastalık ilacı da yok.

Ya ben hiç ateşlenmedim hatırlamıyorum yani hepsi bi tesadüf oldu benim için yorgunluk çok oluyordu yani ne zaman geçirdim ya da geçiriyor muyum hiç bilmiyorum

Ya ben hiç ateşlenmedim hatırlamıyorum yani hepsi bi tesadüf oldu benim için yorgunluk çok oluyordu yani ne zaman geçirdim ya da geçiriyor muyum hiç bilmiyorum
Demek ki herkes farklı geçiriyor. Bu halk arasında öpücük hastalığı olarak biliniyor, araştırabilirsin. Ağız salgılarıyla bulaşan bir virüsmüş. Ben geçirdiğim dönemde kimseyle öpüşmemiştim nerden geldiğini hala bilmiyorum.

Ben markette çalışıyordum 1 ay oldu işten çıkalı 1 buçuk senelik ilişkim var bi de ama ondan olduğunu zannetmiyorum

Ben markette çalışıyordum 1 ay oldu işten çıkalı 1 buçuk senelik ilişkim var bi de ama ondan olduğunu zannetmiyorum
Şu an bir rahatsızlığın olmadığı için bana geçmişte bu hastalığı geçirmişsin gibi geldi. Belki kanda bir süre pozitif kalıyordur, doktor açıklayacaktır zaten. Senin şu anlık bir şikayetin yoksa çok takılma iyileşen bir hastalık çok şükür ki..

Evet ama yorgunluk oluyor ve karnım çok şiş hissediyorum midem için bi de endoskopi istedi doktor benden miden büyük ve sarkık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…