ebuu*nun çeyizii=))

Fissler servis kaşığı
Fissler kevgir
Fissler spagetti servisi
Fissler 16 cm.24 cm süzgeç
Fissler kepçe
Fissler spatula
Korkmaz satina maxi ve midi çaydanlık
.

Bernardo baharat takımı
Bernardo puantiyeli mutfak önlüğü( mutfak bezleride var ancak netten bulmadın:S
Tantitoni mor ve pembe bardaklar
Tantitoni renki dondurma kaşıkları
Tantitoni mini kaçerol,mini kare tava ve mini sos tavası
Tantitoni melamin renki kase(pembe olanı var.)

Eki Görüntüle 305518

çokk güzeller tam gaz başlamışsın çeyiz olayına devamıda öyle güzel olsun inşallah

hepsi çok çok sade ve güzel şeyler puantiyeli önlüğümüz aynı bu arada canım çok zevklisin aldıklarınının çoğu benimde alacağım ciciler

canım herseyını gercekten tek tek begenmısın bayıldım hepsıneee ama kelebek hastası olarak o tabaklara ayrıca bıttım gule gule kullanmak nasıp olsun ıns

Aslında bernardo takımtım yok bu ürünler farklı firmada olsaydı ordan alırdı. çok şanslıym ki beğendiğim birçok şeybir mağazada toplanmış.=)teşekkür ederim kızlar.Kelebekli tabaklardan Bernardoda var daha farklı renkleride var. katlı kurabıyelik olarakta var=)

canım yemek takımına dikkat etmemişim ama paris antique yi ne kadara aldın yanında neler var ben kampanyaya dahil olduğunu bilmiyordum evlenmem 2013 yılı sonunda olur o zamana kadar düşmesinide beklerim acelemde yok forumda paris alanlar 1 senedir aşıklarmış ben daha 1 aydır beğeniyorum bekleyedebilirim sen ne kadara aldın canım bernardodan

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım çok güzel aldıkların

canım hepsini Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

philips ürünlerinin fiyatlarunu sorucaktım bende

-Valla canım ben tek yemek takımını aldım.2.400 liraydı.sonra 1.999 tl ye düştü hemen almaya gittim arkadaşımın indirimide dahil olunca bana 1.600 civarına geldi ve ben yemek takımımı aldıktan sonra 2.399 a çıktı takıım. yani 15 günlük bir indirime girmişti.=)yanında ekstra birşey yok cnaım,tek yemek takımının fiyatı çatal bıçak takımımı 699 a almıştım bernardodan.

-Çok teşekkür ederim kızlar. Allah daha iyilerini nasip etsin sizlere.

-canım Philipsin ürünlerini ayrı ayrı yerlerden aldım çünkü kendi mağzasında oldukça pahalıyıdı.

Philips ütü - 310 tl
Philips blender- 245tl
Philips kettle - 125tl
Philips süpürge -315tl
Philips saç kurutma makinası - 122tl

Son düzenleme:

canım güle güle kullan çeyizlerini ama ben şunu merak ediyorum tamam şubelerden farklı indirim oluyor hemde baya baya.. ama güvenemiyorum niyeyse :s sorun çıkıyormu ?

herşey ayrı ayrı çok güzel hepsini çok beğendim.. güzel günlerde kullan inş

iyi günlerde kullan her şey çok güzel, küçük ev aletlerinde philips seçmen süper, fissler düdüklü tencereye de bayılacaksın fasulyeyi yaparken 100e kadar say işler tamam öyle sihirli bir şey yani :))

ne gibi sorun canım? yani şöyle söyliyeyim süpürge mağzasında 379 lira ben 310 a aldım aldıktan sonra media marktte 279 a gördüm. herhangi bir sorun çıkcağını zannetmiyorum.sonuçta aynı garantiyi heryer veriyo=)

Gerçekten düdüklü tencere hakında güzel yorum duymak rahatlatı beni herkes o kadar paraya değmiceğini söyeyip dururken.=)
Teşekkürler kızlar.=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…