Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence bu kadar ön yargılı davranma bende çeyiz hazırlıgı yapıyorum ve gerçekten herşey en iyisi olsun istiyorum.12 su bardağı ve 12 çay bardağına kimse 50 tl vermez demişsin ama eğer çok beğendiysem bende veririm o parayı çok abartılcak bir miktar değil bence bu.çok güzel herşeyi almışsında paranın hesabı bağdattan mı geliyo anlamadım burda yalan atıpta milleti kandırma bence çok bariz yalan söylediğin bişey de eksik değil ve en pahalı şeyler tamam bişey alırsında bu kadarıda yuh yani bana göre hiç inandırıcı değilsin 12 su bardağına 12 çay bardağına 50 tl kimse vermez kusura bakma
arkadaşın bahsettiği bardak seti.ama kendini düzgün ifade edememiş.12 çay bardağı,12su bardağı,12kahve için su bardağı ,şekerlik ve sürahisini 500 liraya Bernardodan aldım.evet birçok şeyi belki piyasadaki bazı ürünlere göre yüksek miktar verip almış olabilirim en azından severek beğeerek içime sinerek aldım. kimse vermez demişşin o parayı ben verdim canım. sen vermemiş olabilirsin.
Allah herkese daha iyilerini nasip etsin.
arkadaşın bahsettiği bardak seti.ama kendini düzgün ifade edememiş.12 çay bardağı,12su bardağı,12kahve için su bardağı ,şekerlik ve sürahisini 500 liraya Bernardodan aldım.evet birçok şeyi belki piyasadaki bazı ürünlere göre yüksek miktar verip almış olabilirim en azından severek beğeerek içime sinerek aldım. kimse vermez demişşin o parayı ben verdim canım. sen vermemiş olabilirsin.
tamam bizde sonuçta bişeyler alıyoruz pahalı demiyoruz ama bu kadarı da pes bene ona şaşırdım yok böle bişey ya ben inanmıyorum benim görüşüm bana kızlar ve her gün bişeyler almaya çalışıyo abartıdan ibaret diyorum sevgiler...
tamam bizde sonuçta bişeyler alıyoruz pahalı demiyoruz ama bu kadarı da pes bene ona şaşırdım yok böle bişey ya ben inanmıyorum benim görüşüm bana kızlar ve her gün bişeyler almaya çalışıyo abartıdan ibaret diyorum sevgiler...
çok güzel herşeyi almışsında paranın hesabı bağdattan mı geliyo anlamadım burda yalan atıpta milleti kandırma bence çok bariz yalan söylediğin bişey de eksik değil ve en pahalı şeyler tamam bişey alırsında bu kadarıda yuh yani bana göre hiç inandırıcı değilsin 12 su bardağına 12 çay bardağına 50 tl kimse vermez kusura bakma
bende senin şaşırmana şaşırdım.bizde her gün yeni birşeyler alıyoruz çeyizimize ve aldıkçada mutlu oluyoruz burda arkadaşlarımıza gösteriyoruz.beğenmediysen yorum yapmazsın olur biter. bence arkadaşımızın tüm aldığı şeyler zevkle seçilmiş harika ürünler.bende 12 kişilik çaybardağı,12 kişilik şarap bardağı,12 kişilik su bardağı ve sürahiye 420 tl verdim ve bi sene önce ne yani yalanmı atmış oluyorum şimdi. eğer yalan söyleseydi bütün bernandoyu buraya aldım diye eklerdi ozaman. biraz mantıklı ol ve yorum yapma bence...
Valla gerçekten beğendiyse verir o parayı.. Kendimden biliyorumçok güzel herşeyi almışsında paranın hesabı bağdattan mı geliyo anlamadım burda yalan atıpta milleti kandırma bence çok bariz yalan söylediğin bişey de eksik değil ve en pahalı şeyler tamam bişey alırsında bu kadarıda yuh yani bana göre hiç inandırıcı değilsin 12 su bardağına 12 çay bardağına 50 tl kimse vermez kusura bakma
kelebekelifcim ben o takimi almayi düsünmüyorum ya ona 'kristal takim' diyolar dimi? Vtrine konuluyor sonra dimi?