• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ebuu*nun çeyizii=))

Paşabahçe karaf
.ne kadar kullanırım bilmiyorum ama .almasaydım çatlardım herhalde=)

$-karaf-tndq.webp

çok güzel herşeyi almışsında paranın hesabı bağdattan mı geliyo anlamadım burda yalan atıpta milleti kandırma bence çok bariz yalan söylediğin bişey de eksik değil ve en pahalı şeyler tamam bişey alırsında bu kadarıda yuh yani bana göre hiç inandırıcı değilsin 12 su bardağına 12 çay bardağına 50 tl kimse vermez kusura bakma

ben bu akşam tek tek resmlerni çekip atarsam. siz herkesin önünde bu attığınız iftira için özür dilicekmisiniz.? kimi tanıyorum burda?kime ne diye yalan söyliyim. ?size en güzel cevabı bu akşam resmleri çekipte vericem.!yorumunuz için teşkkürler.
selma hanım gibi düşüneneler varsa onlarda acıkca fikirlerini söyleyebilirler.

çok güzel herşeyi almışsında paranın hesabı bağdattan mı geliyo anlamadım burda yalan atıpta milleti kandırma bence çok bariz yalan söylediğin bişey de eksik değil ve en pahalı şeyler tamam bişey alırsında bu kadarıda yuh yani bana göre hiç inandırıcı değilsin 12 su bardağına 12 çay bardağına 50 tl kimse vermez kusura bakma
canım bence bu kadar ön yargılı davranma bende çeyiz hazırlıgı yapıyorum ve gerçekten herşey en iyisi olsun istiyorum.12 su bardağı ve 12 çay bardağına kimse 50 tl vermez demişsin ama eğer çok beğendiysem bende veririm o parayı çok abartılcak bir miktar değil bence bu.

arkadaşın bahsettiği bardak seti.ama kendini düzgün ifade edememiş.12 çay bardağı,12su bardağı,12kahve için su bardağı ,şekerlik ve sürahisini 500 liraya Bernardodan aldım.evet birçok şeyi belki piyasadaki bazı ürünlere göre yüksek miktar verip almış olabilirim en azından severek beğeerek içime sinerek aldım. kimse vermez demişşin o parayı ben verdim canım. sen vermemiş olabilirsin.
Allah herkese daha iyilerini nasip etsin.

Hmm anladım.Ama yinede herkes isteğini alıp istediği ücreti ödemekte serbest. Biraz sert olmuş yorum sanki.Bu arada aldıklarınıda çok beğendim güle güle kullan inş:)

arkadaşın bahsettiği bardak seti.ama kendini düzgün ifade edememiş.12 çay bardağı,12su bardağı,12kahve için su bardağı ,şekerlik ve sürahisini 500 liraya Bernardodan aldım.evet birçok şeyi belki piyasadaki bazı ürünlere göre yüksek miktar verip almış olabilirim en azından severek beğeerek içime sinerek aldım. kimse vermez demişşin o parayı ben verdim canım. sen vermemiş olabilirsin.

Hiç canını sıkma bence, herkes her istediğine istediği kadar para verip alabilir kime ne ki bundan? allah hepimize en iyisini nasip etsin. Güle güle kullan canım.

Çeyizleriniz çok zevkli daha doğrusu benim zevkimle aynı diyeyim.:1:
Takip edeceğim başlığı.Güle güle kullanın hepsini.
Yukarıdaki arkadaşın yorumuna da güldüm sahiden, bütçe olarak imkansız şeyler yok ki çeyizde hepsi dönem dönem indirime giriyor zaten..:6: Girmese de herkesin bütçesi kendine.

Herkes kendi büccesine göre alis verisini yapar canim bosver. Ben mesela yurt disindan TRye geldigim icin kaynanamlar beni zengin sandi heralde ki hala 'eksigin var eksigin' var deniliyor :37: Ben hisar ceyiz takimima 1900TL verdim. Bana göre bu bayagi bir yüklü mitkar ama iyi ki de almisim diyorum cünkü bir daha kesinlikle alamam :) O takima 1900TL vermis olmama ragmen simdi bi günlük yemek takimina 300TL vermek cok geliyor bana :) Yani icine sinen birseye bi sekilde almaya calisiyosun ve aliyosun. Icine sinmiyorsa yada emin degilsen zaten alamiyosun yada erteliyosun - bende ki bu yemek takiminda ki durum gibi. Aldiklarinin hepsini güle güle kullanmak nasip olsun insaAllah :nazar:

Bir sürü topic gördüm kiminin imkani var iyi markalari ve pahali ürünleri takip ediyor kimin imkani o kadar cok yok belki en pahalisini en iyi markayi alamiyor ama yine de hepimiz ceyizimizi bir sekilde haziliyoruz :nazar: Burada bir birimize tas aticamiza bir birimize destek olalim daha iyi olmaz mi? :16:

Indirimleri takip eden bir üye de YoLcu41'dir :9:

tamam bizde sonuçta bişeyler alıyoruz pahalı demiyoruz ama bu kadarı da pes bene ona şaşırdım yok böle bişey ya ben inanmıyorum benim görüşüm bana kızlar ve her gün bişeyler almaya çalışıyo abartıdan ibaret diyorum sevgiler...

tamam bizde sonuçta bişeyler alıyoruz pahalı demiyoruz ama bu kadarı da pes bene ona şaşırdım yok böle bişey ya ben inanmıyorum benim görüşüm bana kızlar ve her gün bişeyler almaya çalışıyo abartıdan ibaret diyorum sevgiler...

bende senin şaşırmana şaşırdım.bizde her gün yeni birşeyler alıyoruz çeyizimize ve aldıkçada mutlu oluyoruz burda arkadaşlarımıza gösteriyoruz.beğenmediysen yorum yapmazsın olur biter. bence arkadaşımızın tüm aldığı şeyler zevkle seçilmiş harika ürünler.bende 12 kişilik çaybardağı,12 kişilik şarap bardağı,12 kişilik su bardağı ve sürahiye 420 tl verdim ve bi sene önce ne yani yalanmı atmış oluyorum şimdi. eğer yalan söyleseydi bütün bernandoyu buraya aldım diye eklerdi ozaman. biraz mantıklı ol ve yorum yapma bence...

Burda herkesin her gün birşeyler aldığı da olmuştur belki aylarca ara verip birşey almadığı da.Bu şeylerin aklım sıklığı ve fiyatları maddi olanklar bazen de çok istediğimiz için belki de maddi olanaklarımızı zorlayan şeyler olabiliyor. İçine sinen şeyleri almak istiyor insan . Bir de evlenmeye uzun zaman varsa bu daha da kolaylaşıyor. Sizin insanlara böyle yaklaşmanız çok yanlış. Anlaşılan diğer topiclere hiç bakmadınız bizi nelerle suçlayacaktınız kim bilir :))

görüşlere saygı duyarım ama benim 5 dondurma kasesine 50 tl vereceğimi duysan kimbilir ne derdin ilginç çünkü durum kötü yada iyi insan bir istediği için oturup günlerce para biriktirir ve alır o istediğini, ayrıca bernardoda 6 adet şarap kadehleri 120 lerden başlıyor arkadaşım bunuda bir bilgi olarak kullanabilirsin mesela

uslubun yanlış o kadar topik okudum ben böyle uslup bile görmedim herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz görüşlere saygımda biryere kadar bir insana tanımadan bilmeden yalancılıkla ithaf edemezsin

seni bernardonun sitesine bakmaya davet ediyorum araştırmadan bilmeden kötü yorum yapmazsın en azından

nicki selma11111 artk sayamadm kaç taneyse ama topikte bu şekilde suçlamalara giren 1 sensin heralde! isteyen istediğini alır hmde istediği meblağya kimse sana bişeyleri kanıtlamak zorunda deil! ki ebrucum zahmetlere girme foto çekicem fln die bu insan kimki onun için uğraşıcaksın! çekememezliğin de bu kdrı apaçık belliki seni kıskanmıs sadece gülerim ben buna, herbişeyin süper zaten hiç moral bozma normal hayatta da böle insanlar çok var şaşırmadm, sadece böle seviyeli bi ortamda olmalarına şaşırdım, çok tutunamaz zaten mrk etme:))
selma kisisi çok mrk edersen ve uğraşmak istersen ceyizlermm şekerim beklerimmmm:33:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi.html
ben bu kdr da yumusak olmam bilesin!:51:

Son düzenleme:
bende senin şaşırmana şaşırdım.bizde her gün yeni birşeyler alıyoruz çeyizimize ve aldıkçada mutlu oluyoruz burda arkadaşlarımıza gösteriyoruz.beğenmediysen yorum yapmazsın olur biter. bence arkadaşımızın tüm aldığı şeyler zevkle seçilmiş harika ürünler.bende 12 kişilik çaybardağı,12 kişilik şarap bardağı,12 kişilik su bardağı ve sürahiye 420 tl verdim ve bi sene önce ne yani yalanmı atmış oluyorum şimdi. eğer yalan söyleseydi bütün bernandoyu buraya aldım diye eklerdi ozaman. biraz mantıklı ol ve yorum yapma bence...

kelebekelifcim ben o takimi almayi düsünmüyorum ya ona 'kristal takim' diyolar dimi? Vtrine konuluyor sonra dimi?

Valla gerçekten beğendiyse verir o parayı.. Kendimden biliyorum :1:

Bende bu biridal dan alıcam canım..Ama komple set düşünmüyorum
Yarın gidicem Allah ın izniyle istanbul.. netten kupon mupon da aldım indirimle alıcam
12 tane kadeh
12 tane de su bardağı düşünüyorum
duruma göre sürahide alabilirim o konuda henüz kesin karar vermedim :52:
Hesaplarıma göre 12 kadeh ( nette su yoktu viski oalrak hesapladım ) indirim kuponlarımla 250 tl tutuyor.. :31:

kelebekelifcim ben o takimi almayi düsünmüyorum ya ona 'kristal takim' diyolar dimi? Vtrine konuluyor sonra dimi?

evet biraz ağır takım ama ben vitrine koymayacağım canım zaten vitrinde almayacağım günlükte kullanabilirim bardaklarımı.kırılsada üzülmem amannn bizden değerlimi :)) ama bernandodada çok güzel takımlar var yaa onlardanda almak istiyorum belki ilerde :) bence sende böyle süslü birşey al canım en azından şarap bardağı ve su bardağı olabilir...

herşeyin çok güzelll maşallahhh :nazar::nazar::nazar: Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahh.. bu arada kimseye hiçbirşey ispatlamak zorunda değilsin.. zevk senin zevkin para senin parann.. kime ne? iyi yapmışsın içine sineni almakla.. hiç muhattap olma derim ben canınıda sıkmaa :29:

Back
X