ebuu*nun çeyizii=))

ebuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
80
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar=)

tek tek tek çeyizlerinizi inceledim. bende özenerek aldığım şeyleri sizlerle paylaşmak istedim.=) bazılarını netten bulabildim ancak bulamadıklarımı sizler için akşam eve gidince fotoğraflıcam=) Devamı gelicek ..=))

Bernardo bardak takımı
Bernardo yemek takımı
Bernardo kahvaltı takımım
Bernardo çatal bıçak takımım(misafir)
Bernardo çatal takımı pembe(kahvaltı)
Bernardo çatal takımım Bernardo masa örtüleri(günlük-misafir)
Bernardo leopar fincan takımı(misafir)
Tantitoni karaf(kırmızı-mor-pembe)
Tantitoni bardak(6 mor-6 pembe-6 kırmızı.)
Tantitoni muffin kalıpları
Bernardo seramik tencere seti
Bernardo fırın kapları(kırmızı. kare)

Eki Görüntüle 304608 Eki Görüntüle 304614 Eki Görüntüle 304613 Eki Görüntüle 304611 Eki Görüntüle 304610

cnm çok zevkli, tam bir bernardo ceyiz olmuss, güle güle kullan bayıldmmmm
bundan sonrakileride linklerini ekleyip ilk sayfada düzenle bence bir arada daha hoş görünür bakması da kolay olur, devamını bekliorzz

Son düzenleme:
Şıkır şıkır çok güzeller, fincan takımına bayıldımmmm
Güle güle kullan

Bernardoya bayılıyorumm:)) Bernardo çeyizi seninkide; her parçası çok güzel.. Güle güle mutlulukla kullan:))

çok güzel canım güle güle kullan özellikle karaflarına bayıldım

karaflarına bayıldım ve seramik tencere setine ve fırın kaplarına ya hepsi çok güzel ama güle güle kullan:)

Güle güle kullan canım hepsi harika özellikle tencere setin ve fırın kaplarına bayıldım :) ikisinin fiyatlarınıda paylaşabilirsen çok sevinirim :)

çok güzel kızların da dediği gibi sen de bernardocusun anlaşılan :) yemek takımın benim en beğendiğim modellerden çok şık çok zarif, kelebekli kahvaltı takımını da oldum olası beğenirim :) ama görüp de vurulduğum asıl parça pembe masa örtüsü takımın bugün akşam uğrayacaktım bernardoya senin masa örtüne de bakıcam alabilirim yani her an haberin olsun :))

Canım çok ama çok güzel bir çeyiz devamı da öyle olacaktır eminim. Seramik tencerelerin kaliteleri nasıl sence ben de seramik alacağım. Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim kızlar. seramik tencereleri set olarak değilde tek tek aldım ben. sermaik tencerelerin kalitesine annem onay verdi canım=)ayrıca yakın arkadaşım bu konuda oldukça bilgili onunla birlikte gittim ve o dakika aldım. =) seramik tencerelerin Çin malı olanı var kesinlikle çok dikkat edin buna,çünkü öle olunca teflondan daha zararlı hale gelbliyorlar.Karafları bende çok beğenerek aldım ama kimse karaf gözüyle bakmadı başta annem olmak üzere herkez vazo olarak algıladı bunun nedenide sanırım boyunun ufak olması.=)) kahvaltı takımımım içine dahiil değildi kelebek tabaklar. onları atrıca dahil ettim. aslında ilk çeyizime aldığm şeydi kelebekler onun üstüne kahvaltı takımı geldi.biraz tesadüf oldu=)
Daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun kızlar..

20 cm tencere -99tl
24 cm tencere -119tl
28 cm sığ tencere - 119tl
20cm tava -69tl
24cm tava -79tl
28cm tava -89tl

fırın kaplarının;
büyük boy-45tl orta boy-30tl küçük boy-24tl. (aslında unutmustum arkadaşımı arayıp sordum=))

aldıkların çok ama çok güzeller canım özellikle masa örtülerin benim istediğim 2 masa örtüsü güle güle güzel günlerde kullan

cnm benim güle güle kullan hepsini

çok güzeller canım güle güle kullanman dileğiyle....

Canim hepsini iyi ve mutlu günlerde kullan insaAllah.

Ben kristal takimi almadim almayi düsünmüyorum. Cok pahali geldi bana :S

Vitrin ve gümüslügü artik farkli bi sekilde süsliycem.

yemek takımıma uydukları için aldım bardak takımını canım. aslında tam takım olrak almadım yani su bardağı,çay bardağı,kahve için su bardağı,şekerlik ve sürahi aldım. kadeh şarap şişesi vs. bunları bıraktım=)

kızlar güzel yorumlarınız için çook teşekkür ederim.Allah daha daha güzellerini sizlere nasip etsin=))

Merhaba kızlar.
Bernardo ekmek kutusu
Fıssler düdüklü tencere
Fıssler çelik tencere seti
Bernardo siyah kırmızı üçlü kase
Bernardo melek şişe kılıfı( hizmetçi,garson,şeytan olanlarıda mevcut=))
Bernardo 4lü kupa seti. Benim kupa setim pembe ve mor renklerde ancak neten bulamadım =)en azından görselliğini göstermek istedim.

Canım Bernardo koleksiyonun devam ediyor ve yine çok güzel şeyler, iyi günlerde kullanman dileğiyle

aslında ekmek kutusunda hava almaması çok önemli ahşaplarda bu ne kadar olur bilmiyorum canım. ben brabantia markasının alıcaktm ancak fiyat baya bir yüksek geldi birde pek güvenemedim. buda şekil olrak çok hoşuma gitti.Esse de ahşap olrak çok güzel ekmek kutusu vardı.=)

Teşekkür ederim canım.fırsat buldukça eklicem.Mutfak gereçlerimin çoğunu Bernardodan Çok ufak bir kısmınıda Tantitoniden aldım.=)

Güle güle kullan canım tüm aldıklarını.
Zevkli seçimler yapmışsın, bernardoyu ben de seviyorum canım. Bardak takımlarımız aynı, bunun yanında masa örtülerini çook beğendim.
devamını bekliyoruzzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…