Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 2 gün önce Youtube'dan (yağlı boya resim videoları izliyordum ojeye atladım ordan nasıl olduysa ben de anlamadım ) baktım tırnaklara ebru uygulamasına. Çok önemli bir sınavım da vardı ama unuttum o an herşeyi. 5 6 kez denedim olmadı. İzlediğim videolar İspanyolca idi anlamadım o yüzden:S ama sizin videonuzu izleyince baya fikir edindim açıkçası. Bu denemenin sonucunda sanırım yeni ve akışkan kıvamlı bir ojeye ihtiyacım olduğunu anladım. Alix Avien ojelerimi çok akışkan diye kullanmıyorum, bir dahakine onlarla deneyeceğim. Bir de suya 1 2 damla aseton damlattım sanırım daha kolay dağılıyor normal denediklerime göre. Tırnağıma da fon olarak Flormar nail enamel 319 uyguluyorum. Daha düzgün gösteriyor şekli, tabi fon kullandığımız diğer renklerle uyum sağlamalı diye düşünüyorum.
Bu kadın çok güzelşeyler yapıyor:)
Four Leaf Clover Water Marble Nail Art Tutorial (Water Marble March #6) - YouTube
Kızlar bi çok kere denemiş ve başarılı olmuş biri olarak anlatıyım size hatta bu uygulama hakkında Türkçe herhangi bir video olmadıgı için bde video hazırlamayı düşünüyorum.
-Öncelikle ojenizin akışkan olması ama aynı zamanda opak (tek katta rengini veren) olması gerekir.Türk markaları arasında Pastel bu konuda oldukça iyi.
-Yanınıza alacagınız malzemeler oje,su,kulak çubugu ( suda kalan ojeyi toplamak için),kürdan.bant
-İlk olarak tırnagınıza açık renk bir ojeyi sürün ve kurumasını bekleyin.daha sonra kenarlarına bulaşmaması için bant yardımıyla kapatın.bu şekilde daha iyi sonuç alabilirsiniz.
- orta boy bi kase içine oda sıcaklıgında suyunuzu doldurun.
-daha sonra ojelerinizi suya degmeyecek ama yakın bi şekilde suya damlatın (dagılma olmazsa çubuk yardımıyla suyu temizleyin ve tekrar deneyin)
-yeteri kadar ojeyi suya damlattıktan sonra kürdan yardımıyla (yanlız kürdanı oje tabakasının en sonundan degdirmeyin,2.damlattıgınız ojenin ordan şekil vermeye başlayın ojenin kenarları anında kurudugundan topaklanır ve şekil veremezsiniz.)
-şeklinizi verdikten tırnagınızı videolarda gösterdigi gibi suya daldırın ve kenarda kalan ojeleri toplayın.
-Son olarak bütün tırnaklarınıza uyguladıktan sonra kurumasını bekleyin ve bantları yavaşça çıkarın.
UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR..