Ebruli oje Yapimi.....

ben de kendi yapmış olduğum bu deseni paylaşmak istedim umarım sakıncası yoktur:) Blogumda 31 Day Challenge manikür programını uyguluyorum onun 20. gününün konusu da water marble yani ebruli oje :) Umarım beğenirsiniz
xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam aksine paylastigin icin tsk ederim senin desenlerinlede gercekten yapilabilecegimizi görmüs oluruz

Tekrar tsk ederim

Son düzenleme:
çok ilginç süper deneyeceğim.her parmak için ayrı ayrı yapacağız sanırım bu biraz yorucu olacak

Bayıldımmmm tek kelimeyle inşallah basarabilirim ya ben de parmaklarima nazar boncuğu falan yaparım ama bu daha guzelmis süper ya Cok teşekkürler actigin konu icin

Ya yardım edib kızlar olmuyo yapamadım ya oje suda donuyo şekil veremiyorum şu soğuk değil ama olmuyo kurdani batirinca toplanıyor Cok üzüldüm ya

aynen bende çok sıkıntı yasıyorum kızlar yaa ojenin markası önemlimi oda sıcaklığında bir bardakta suya damlatıyorum oje dağılmıyor nasıl damlıyorsa suyun yüzünde öyle kalıyor ay taktım buna ya 1 aydır uğrasıyorum illa marka önemlimi o kadar izledim internette farklı farklı videolar coğuda chına glaze oje kullanmışş o oje hem çok pahalı hemde burda flormar ve golden roseden baska oje markası yokkiii yardımmmm yardımmmmm5:

Aynı durumdayız ( bulabildin mi mantığını

Yeni açılmış, katılaşmamış ojeler dipe çökmüyor iyi sonuç veriyor.
Kabınız geniş olursa birkaç parmağı çıkartabilirsiniz.
Suya ilk damlattığınız renk; beyaz, krem gibi çok açık bir renk olsun tüm yüzeye dağılacak zaten kap genişliğinde.
Sonra istediğiniz renkleri birbirinin içine damlatarak kürdanla dağıtın.
Parmak kenarlarınızı kremleyin ve bantlayın ki bulaşmasın ve bu şekilde 4 parmağı tek suda yapabiliyorsunuz.
Tırnaklarınızı suya dik sokup yukarı doğru düzleştirerek yani yukarıdaki ojeye yapıştırarak çekin.
2. uygulama için kürdanla su yüzeyindeki ojeyi topayın.
Tırnak zeminine 1 kat beyaz sürüp kuruttuktan sonra ebru yaptığınızda desenler daha net çıkıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…