Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ebruli kurabiye ve rüzgar gülü kurabiye -Balparmak sponsorlugunda

Ellerine sağlık canım,özellikle çikolatalı olan çok iştah çekici duruyor,sunum çok hoş,başarılar dilerim.

yarismayi iki sayi farkla bitirmisiz sen olmazsan ben kimi takip edicem sinsi sinsi
Merak etme bu kategoriye katılım bayağı yoğun olacak gibi,kimbilir kaç kişiyi takip edeceksin,demek beni takip ediyordun ha,söylemesi ayıp ben de seni takip ediyordum ,yüreğimi ağzıma getirdiniz ,benim önüme geçeceksiniz diyesonuçta ne oldu 1.harici hepimiz yenilmiş olduk

birinciligi kaybedince ikincilik icin savastik
ay mumkunse cok katilan olmasin ben 100 oyla onden baslayip rahat etmek istiyom

ilk tarife bayıldım :)
başarılar.

şuana kadar gelen tariflere nazaran çok iddalı özelliklede görüntü kalitesinden bence iyi bir derece yaparsın ellerine sağlık

şuana kadar gelen tariflere nazaran çok iddalı özelliklede görüntü kalitesinden bence iyi bir derece yaparsın ellerine sağlık
tesekkur ederiim hayırlısı bakalım ama cok cekismeli gecicek gibi geliyor bana simdiden 7 tarif ay sonuna kadar dusunemiyorum bile

Çok değişik olmuş tatlı . ellerinize sağlık yarışmada başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…