Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bayanlar,
bende ebru kursuna çok ama çok gitmek istiyorum ama nerelerde var, fiyatlar nasıl, tabi bunlardan habersizim. Gidenler bu konuda bi kaç kelam etseler ne hoş olur. İstanbuldayım ben ve avrupa yakasında uygun fiyatta ve iyi öğreten bi kursa gitmek istiyorum bana yardımcı olabilecek birirleri vardır umarım:)
çok teşekkürler o zaman ben fırsatları kontrol edeyim ama bana sadece tek ders için çok geldi 40 lira öğrenciyim sonuçta:) şöyle aylık 80 100 liraya bulsam güzel olur zaten biraz öğrensem nasıl yapılıyor malzemeler nasıl kullanılıyor bırakmaya niyetim yok kendi kendime devam edeceğim. hani varsa gönüllü ben öğretebilirm diyen hayır demem:)) var mıdır bir gönüllü?
cnm bulundugun yerde beledıyeye buyksehıre aıt kurslar yokmu orlrdaaa ucretsız verıyorlar sadece malzeme ve kayt parası verıyorsun cokda guzl bılgı bırkımın olur özellerde guzel ama pahalıııı
var elbette açıkçası her yıl başvurucam diyorum başvurularını kaçırıyorum biraz tembellik yapıyorum bi de bu yıl aşırı yoğunum hani onun için zaman ayırırım elbette, o kurs zaten gerginliğimi falan da alır ara dönemlerde yeni kayıt da almıyorlar o yüzden sürekli erteliyorum
Ben de ebru sanatına ilgi duyanlardanım, kursunu da almıştım zamanında. Evimde küçük bir ebru tezgahı hazırlamak istiyorum ama malzemelerini nasıl ve nereden temin edeceğimi bilemiyorum. Antalya'da araştırdım biraz ama sanırım yok burada malzemelerini bulabileceğim bir yer. Bana tavsiye edebileceğiniz yerler var mı acaba?