• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Sanatı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi romance
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1yes2: :1yes2: çok güzeller canım hayranım ben ebruli sanatına sende çok güzel yapmışın

romance ebru sanatı ile ilgili paylaşımların için teşekkürler ellerine saglık.kumaşa nasıl uygulanır acaba ?

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! [/QUOTE]

bunlar harika olmuş eline sağlık

merhabalar ..
bende ebru kursuna gidiyorum ve çok zevkli gecıyor..sabretmeyeı sevenlere...
2007den berı kımse uğramamıs buraya :(( bu topiği tesadüfen gordum :)))
cam boyama ebrulara bayıldımmm..bizde sedef tasının uzerıne yapmıstık kolyelıkler varya onlardan..şuan nısanda sergımız var onun için çalısmakara ara verdık sayılır..
lale yapımındayız.. sergi bıttıkten sonra hoıcamız kumas boyamayıda gosterecek.. :):)

özelıkle şu semazenli olan ebru hoşuma gitti..

ben acemı sayılırım gercı haftalar gectıkce metotları yenı oğrenıyorum cunku.. 2010 eylulde basladı kursumuz haziranda biticek

selam arkadaslar sessiz olmuş topic bayadır.
bende ebru sanatıyla ılgılenıyorum evlendım ızmre geldım mecburı ara verdım .
ama evımde bır kose ayırp ufak caplı yapmaya karar evrdım zaman buldukca ızmırde uygun malzeme alacagım yerler bılmıyorum kemeraltında mutlaka vardır eger bilgisi olan varsa yazabılırmı.
ankarada alacagım yerler belliydi tabi burda zorlanıyorum.ebru sanatıyla ılgılı fazla bir paylaşım bulamadım sanırım unutulan sanatlar arasında uzuntuyleeee bunu dusnuyorum:(

Ben de ebru kursuna gidiyorum, henüz bu konuda yolun başındayım ama çok sevdiğimi söyleyebilirim.
İnsanı dinlendiren sonsuz bir derya bence...Her yapılan ayrı bir güzellik taşıyor.
Geçen gün biz de sedef taşlara yaptık, çok keyifliydi.

merhabalar bayanlar,
bende ebru kursuna çok ama çok gitmek istiyorum ama nerelerde var, fiyatlar nasıl, tabi bunlardan habersizim. Gidenler bu konuda bi kaç kelam etseler ne hoş olur. İstanbuldayım ben ve avrupa yakasında uygun fiyatta ve iyi öğreten bi kursa gitmek istiyorum bana yardımcı olabilecek birirleri vardır umarım:)

merhabalar bayanlar,
bende ebru kursuna çok ama çok gitmek istiyorum ama nerelerde var, fiyatlar nasıl, tabi bunlardan habersizim. Gidenler bu konuda bi kaç kelam etseler ne hoş olur. İstanbuldayım ben ve avrupa yakasında uygun fiyatta ve iyi öğreten bi kursa gitmek istiyorum bana yardımcı olabilecek birirleri vardır umarım:)

Merhaba ben fırsat sitesinden tek derslik kurs almıştım.40 liraya ama tek ders hani 1 ay falan gitmek istiyosan fiyat ne olur bilmiyorum.Gittiğim yerin adı Galatart.2 tane çok hoş hanım ders veriyor.Beyoğlunda galata kulesinin karşısındaki sokakların birinde.İnternette 'Galatart' diye aratıp telefon numaralarını bulabilirsin.

çok teşekkürler o zaman ben fırsatları kontrol edeyim ama bana sadece tek ders için çok geldi 40 lira öğrenciyim sonuçta:) şöyle aylık 80 100 liraya bulsam güzel olur zaten biraz öğrensem nasıl yapılıyor malzemeler nasıl kullanılıyor bırakmaya niyetim yok kendi kendime devam edeceğim. hani varsa gönüllü ben öğretebilirm diyen hayır demem:)) var mıdır bir gönüllü?

çok teşekkürler o zaman ben fırsatları kontrol edeyim ama bana sadece tek ders için çok geldi 40 lira öğrenciyim sonuçta:) şöyle aylık 80 100 liraya bulsam güzel olur zaten biraz öğrensem nasıl yapılıyor malzemeler nasıl kullanılıyor bırakmaya niyetim yok kendi kendime devam edeceğim. hani varsa gönüllü ben öğretebilirm diyen hayır demem:)) var mıdır bir gönüllü?

cnm bulundugun yerde beledıyeye buyksehıre aıt kurslar yokmu orlrdaaa ucretsız verıyorlar sadece malzeme ve kayt parası verıyorsun cokda guzl bılgı bırkımın olur özellerde guzel ama pahalıııı

cnm bulundugun yerde beledıyeye buyksehıre aıt kurslar yokmu orlrdaaa ucretsız verıyorlar sadece malzeme ve kayt parası verıyorsun cokda guzl bılgı bırkımın olur özellerde guzel ama pahalıııı

var elbette açıkçası her yıl başvurucam diyorum başvurularını kaçırıyorum biraz tembellik yapıyorum bi de bu yıl aşırı yoğunum hani onun için zaman ayırırım elbette, o kurs zaten gerginliğimi falan da alır ara dönemlerde yeni kayıt da almıyorlar o yüzden sürekli erteliyorum:(

var elbette açıkçası her yıl başvurucam diyorum başvurularını kaçırıyorum biraz tembellik yapıyorum bi de bu yıl aşırı yoğunum hani onun için zaman ayırırım elbette, o kurs zaten gerginliğimi falan da alır ara dönemlerde yeni kayıt da almıyorlar o yüzden sürekli erteliyorum:(

mutlaka gıt harıka bısey ebru yapmak

Ben de ebru sanatına ilgi duyanlardanım, kursunu da almıştım zamanında. Evimde küçük bir ebru tezgahı hazırlamak istiyorum ama malzemelerini nasıl ve nereden temin edeceğimi bilemiyorum. Antalya'da araştırdım biraz ama sanırım yok burada malzemelerini bulabileceğim bir yer. Bana tavsiye edebileceğiniz yerler var mı acaba?

Ben de ebru sanatına ilgi duyanlardanım, kursunu da almıştım zamanında. Evimde küçük bir ebru tezgahı hazırlamak istiyorum ama malzemelerini nasıl ve nereden temin edeceğimi bilemiyorum. Antalya'da araştırdım biraz ama sanırım yok burada malzemelerini bulabileceğim bir yer. Bana tavsiye edebileceğiniz yerler var mı acaba?

internettede satısları vardı baktınmııı fıyatlarınaa

Birkaç siteyi inceledim ama almaya cesaret edemedim açıkçası, memnun kalır mıyım acaba diye de tereddüt ettim. Var mı acaba internetten malzemeleri temin eden, tavsiye eden?

nasıl bir güzelliktir o, gerçi benim çalışmalarım ( lisans dersimde yaptığım 2- 3 tane) daha çok bir şizofrenin günlüğü modundaydı ama huzur bir de fonda ney çalmalı, tamam ben varım:34:

Ebru mukemmel bıse yaa ınsan yaparken huzur buluo , ben 2 sene kursuna gıttım kursta en kucuk ogrencısı bendm ogretmenın bna hep ozel ılgı gosterrdı en cok bna teknık gosterırdı bu yuzden butun teknıklerını bılıorum :) haftada 2 gun gıdıodum .. Acayıp guzel bıse bnm ewde de setım war ewde de yapıorum kısın cok guzel oLuo ewde onunla wakıt gecırıorum ankaradayım mazemelerı de ucuz 1oo lıra .. Setlerı war ama ınternetten almayın alcak oLanlar warsa.. Eger yardıma ıhtıyacınz olursa edebılırım :) bu ebru senn ruh halıne gore oLuo :) super bısey :)

Back