• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Sanatı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi romance
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar
ebruliye heves sardım bu aralar bulundugum yerde sodes kapsamında ebruli kursu acılacak bir yöndende tedirginim yapabilirmiyim acaba diye bakınıyorum suan internetten süper işler var
sizce hiç bilmeyen için ögrenmek zor olur mu??

Merhaba arkadaşlar
ebruliye heves sardım bu aralar bulundugum yerde sodes kapsamında ebruli kursu acılacak bir yöndende tedirginim yapabilirmiyim acaba diye bakınıyorum suan internetten süper işler var
sizce hiç bilmeyen için ögrenmek zor olur mu??

hewesli ol yeter çabuk öğrenirsin merak etme takıldığın bir konu olursa ben yardımcı olmaya çalışırım :)

4 sene hayatimin merkezindeydi diyebilirim ve 2 seenedir hasret kaldim resmen cok ozledim cok:50:

çok teşekkürler o zaman ben fırsatları kontrol edeyim ama bana sadece tek ders için çok geldi 40 lira öğrenciyim sonuçta:) şöyle aylık 80 100 liraya bulsam güzel olur zaten biraz öğrensem nasıl yapılıyor malzemeler nasıl kullanılıyor bırakmaya niyetim yok kendi kendime devam edeceğim. hani varsa gönüllü ben öğretebilirm diyen hayır demem:)) var mıdır bir gönüllü?

Aslina bakarsan ismek in kurslari ucretsiz olmakla birlikte cok da yeterlidir baslangic icin tavsiye ederim. Halk egitim kurslari da oyle ogrenci isen saat sikintin vardir bu ikiside genelde hafta sonu halk egitimin ise aksam kursu olabiliyor.

Taa 5 yıl önce yapmıştım tekrar yapmayı çoook istiyorum:43:

ayyy bende çok özledim 2007 de gitmiştimm sonra evlendim filan kaldı çocuk oldu kaldım olmasaydı gitmeyi çok istiyodumm :(((

Lisedeyken birkac denemem olmustu. Cok keyifli ve heyecanli bi istir. Huzur vermisti bana :) mutlulukla beraber :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back