• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Sanatı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi romance
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunların hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık ebru sanatı benimde çok ilgimi çekiyor çok asil geliyor bana zor olduğu kesin ama öğrenmeyi çok isterdim evde çalışmak zordur herhelde acaba atölyedemi çalışılıyor sadece?

Arkadaşlar begenmiş olmanıza çok memnun oldum..2.5-3 yılın meyveleri bunlar.ve tabiki en büyük rol İsmail hocanın.O olmasa,ben ne kadar yetenekli olayım,bunları meydana getirebilirmiydim bilmiyorum..Onun sayesinde ve ona saygıalrım sonsuz..
Sevgili lente,öğretmenine teşekkür ediyorum..nezakten göstermiş..sağolsun..
Sevgili hayaller gerçek olsa,aslında evde de yapılabilir,uygun bri yerin olması kafi..ama EYÜP te CAFERPAŞA MEDERSESİ var.orda eğitim alıyorum..haftada 1.gün gidiyorum..imkanım olsa evde de yaapcam..maalesef uygun yerim yok..zira ev batacak yoksa.Kokusu sadece yeter..Miden dayanamayabilir,öd kokusu filan..Beğenmiş olmanıza tekrardan teşekkür ediyorum.

Hepsi Çok Güzeller....bende Ebruli Yaptim Senelerce Onun Zevki Okadar Farkli Ki Inaninki Her Ebrulide Tüğlerim Diken Diken Olurdu:)herkezin Yapabileceği Bir Sanat Bence!!halkeğitim Kurslarida Var Ebruli Üzerine.eğer Yapmak Isteyenler Olursa Hiç Durmayin Derim;)

Merhaba altın hanımlar..yeni Ebrularımla karşınızdayım..umuyorum bunalrı da begenrisiniz
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

gerçekten bayıldım ellerine sağlık canım çok zor bişiy ebru sanatı

Teşekkür ediyorum arakdaşlar..sizin beğeniniz beni daha güzel eserler yapmaya itiyor açıkça..Hepiniz de sağolun...:dance:

ellerine sağalık çok güzel ..değişik bi sanat dalı:nazar: :nazar: :nazar: :çiçek: :çiçek: :çiçek: :çiçek:

ebruyla uğraşıyorsan yapabilirsin güzelim..ben 2 yıldır açmıyorum artık tekneyi ebru yapmak için..salonun ortasına bir yayılırdım boyalar bir yanda,kumaşlar bir yanda :)) küçük bir atölye şart..son iki yıldır da "mum batik" yapıyorum..o da en az onun kadar yayılmayı gerektiyor.ama artık kağıt kalemle çalışılan bir sanat dalı buldum..tezhip öğreniyorum..nerdensin sen?

eline sağlık kekikcik.. geçen sene öğrenmeye başladım ve sonra bıraktım maalesef... :1no2: kendine ait bir yer olması lazım mutlaka... :sm_confused: tekrar devam ederim inşallah... çalışmalarında kolaylıklar dilerim...

kekikcik sende ne cevherler varmış ya.
HANİ DERLER YA ON PARMAĞINDA ON MARİFET SEN ONLARDANSIN.

CANIM ELLERİNE SAĞLIK BİZİMDE GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILIYOR.

yaa sorma..bazen diyorum iyi ki 11 parmağım yok :)) yemek de iyi yaparım,bekarım,duyurulur :)))

bence de bir yerin olmalı..bu el sanatlarının hepsi için geçerli..insan sürekli yayılıp toplamaktan bunalıyor..bir odan olabilmeli en azından atölye olarak kullanabilidiğin..istediğin gibi darmadağın yapabileceğin..boyaların bir yerde,kumaşların bir yerde,desenlerin bir yerde...off yani..

Çok Haklisin Deniz Bizde De Ev Halki Isyan Bayra Çooktaaan Kaldirdi Ama Dinleyen Kim ....bir Yerde Örgüler Goblenler Ipler Şemalar ,kitler Taki Malzemeleri...daha Sayim Mi.....of Ofkeşke Atolye Olsa

Back