Ebru şallının plates hareketleri kalca ve karın zayıflatıyo Test edildi

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
363
31
kesinlikle gunde 2 Satt ayırmanız yeterli ayza kadar tam 6 ay Sonunda selilütsiz bir baacak ve kalca mıkemmel bir karın ve bel

işe yaramıyor Diye 2-3 defa yapıp bırakmayın Sakınnn :) farklılıkalrı zamnlahissetcek ve Görüceksinizz.. skaın deva edin:KK54:

kalçamdan memnunumda doğum sonrası göbüşüm kaldı kilo 49 ama göbüş var işe yararmı ki :KK76:

kalçamdan memnunumda doğum sonrası göbüşüm kaldı kilo 49 ama göbüş var işe yararmı ki :KK76:

: kesinliklle evt ama pes etmeden sıkı bi 6 ay :KK34:

bnmde var göbeğim ve biraz selilüt 6 ay için de puffffffffffff :KK76::KK76: başlamanı tavsiye ederim :KK76:

cidden kilo veren var mı pilatesle yani karnı düzleşen sırtı beli kalçası incelen merk ediyorum.

Sadece plates ile zayıflanmaz..Plates çalışmayan kaslarınızın çalışmasını sağlar hatta vücudunuz, eklemleriniz daha güçlü olur ama zayıflamanız için kardiyo yapmanız gerekiyor. Amaç zayıflamaksa sadece plates yanlış çözüm..

Sadece plates ile zayıflanmaz..Plates çalışmayan kaslarınızın çalışmasını sağlar hatta vücudunuz, eklemleriniz daha güçlü olur ama zayıflamanız için kardiyo yapmanız gerekiyor. Amaç zayıflamaksa sadece plates yanlış çözüm..

dogru yapılınca pilates hemde nasıl zayıflatıyor gözlemlerıme dayanarak dıyorum :KK70:

haftada 3 gün 2-3 saat fitness kardiyo çalışıyorum spor salonunda, bu hareketleri de eklersem vücuda fazla yüklenmiş olur muyum??:26:

X