Çatlaklar Ebru Şallı'nın Kullandığı Çatlak Kremini Bilen Var Mı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

eso83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
62
0
arkadaşlar kasım ayında ebru şallının yaptığı programı izleyen oldumu. konuğu deniz akkayaymış. ve ogün bir çatlak kremi adı vermiş. internette aradım bulamadım. acaba izleyen yada bilen varmı??:enbuyukkk:

bu krem değilmiş aktardan alınıp hazırlanan bi karışımmış..

ya bide yosun yağı varmış onuda çok iyi geliyo dediler acaba kokusu nasıldır aranızda bilen yada duyan varmı????

bence ebru şanlı çatlamamıştır kızlar çünkü hamileliğinde 8 kilo almış...ben 15 kilodan sonra çatlamaya başladım yani az yeseydim olmayacaktı....

ebru şallının kullandıgı aktardan alınann badem yagı ve fındık yagınla masaj yapmıs toplam 7 kilo aldı
7 kiloda çatlak zaten olmaz

programda çatlaklar için karışım verdi 1tatlı kaşığı badem yağı ceviz yağı susam yağıve portakal yağını hergün sürün dedi deneyen varmı arkadaşlar

arkadaşlar ya ben gene burda duydum hamileliğin 3 ayından itibaren göbeğin çıkmasını beklemeden kullanmaya başlamak gerekiyormuş bu çatlakla ilgili ürünleri. bu yağlar falan da dahilmi buna.??

Evet canım
eĞer hamıleysen vede daha baŞındaysan Çok Şanslısın bence sana tavsıyem hemen evde ne krem bulursan bul veya hıÇ krem bulamadın zeytın yaĞ veya badem yaĞını karnına bol bol sÜrmenı tavsıye ederım . Çok Çok faydalı ınankı Çatlakların az oluŞmasında ve Çatlaklar gerÇekten ılk aylarda yok gıbı dururken 8 ve 9.aylarda karnının altında olduĞu ıÇın hıÇ anlamadan ÇoĞalıyorlar ve ınsan farkında bıle olmuyor .doĞumdan sonra bÜtÜn Çatlaklarla yÜzleŞırsın ÇÜnkÜ ben aynı durumda kaldım ve nasılsa Çatlayan bır yerım yok derken karnımın alt tarafı Çok ÇatlamıŞ ve yaĞ krem sÜrmeye hep ÜŞenırdım aama Şımdı keŞke sÜrseydım dıyorum ÇÜnkÜ bı kere Çatlak oluŞunca kurtuluŞun yok deneecek kadar az .

üzülmene gerek yok canım ben 6 ay boyunca sürdümde ne oldu yine çatladı o genetik bence bende 12 kilo aldım ama sırf göbek büyüdü o yüzden düzenli krem kullanmama ragmen çatladı

ebru şallı acı biberden maske falan diodu selülit için falan o ne bilen varmı deneyen falan

1 yemek kaşığı fındık yağı
1 yemek kaşığı kayısı yağı
karıştırın cam kavanoza koyun hergün çatlakları çimdikleyerek masaj yapıp sürün 5 -15 dk bekletin duş alın isterseniz vücudunuzda bekletebilirsiniz videosunu bulup izledim inşallah faydası olur...

EBRU ŞALLI 'nın mucizevi Çatlak kremi

Kullanılan malzemeler :
Bir yemek kaşığı fındıkyağı
İki yemek kaşığı kayısıyağı
Bir yemek kaşığı portakalyağı
İki yemek kaşığı bademyağı

Çatlak Kreminin Yapılışı ve Kullanılışı :
Küçük bir kavanoza yağların hepsini koyun ve karıştırın. Karışımı, günde 2 defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize masaj yaparak uygulayın.

Catlaklara en iyi gelen "bio oil" ve de kakao yagi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…