Ebru salli'nin karin savar dvdsi ile calisanlar

fcb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
15
0
Merhaba kizlar,Ben ebru salli nin karinsavar dvdisini alicam,internetten siparis vericem yanindada plates aletlerini alicam.aranizda karinsavar DVD sini izleyen varmi hangi aletler gerekli yardimci olursaniz çok sevinecegim.

Son düzenleme:
Ben hangi aletlerin kullanıldığını bilmiyor değilim.her sitede var zaten.plates yaparken bazı aletlere boş yere para vermek gereksiz,evdeki var olan esyalarlada yapılabilir,yapanlarda var zaten.ben sipariş vermeden önce izleyenler varsa DVD yi hangilerini Almam gerek hangilerini almaya gerek yok yerine sunlar da kullanılabilir diye fikir edinmekti. Ama anlasilan karinsavar DVD sinı izleyen kimse yok

canımm ben aldım ama asla tamamlayamadım o cdyi.bayağı ağır hareketler ve çok uzun bir cd.ama gördüğüm kadarıyla top ve lastık kullanıyor.çemberde kullanıyor olabilir ama onunla olan hareketleri yapmazsın olur bter.

teşekkür ederim canım,nihayet cvp geldi artık sipariş verebilirim :)

küçük top yerine marketlerde satılan oyuncak topları kullanabilirsin, mat yerine yere battaniye serebilirsin ağırlıklar her yerde satılıyor illa pilates için olacak değil. Dvd de sonuçta verdiğim linkteki tüm aletler kullanılıyor alıp almamak sana kalmış. Dvd gerçekten çok uzun hepsini yapmak çok ağır oluyor. Sadece istediklerini alıp yapabilirsin hepsi çok pahalıya da gelir çünkü.

bende başlamayı düşünüyorum bakalım 21 günlük kür şeklinde imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…