- Konu Sahibi greenapple
-
ayrıcaaa Temizleme esnasında sadece ılık su kullanmaya özen gösterin, sabun, duş jeli gibi kimyasallar kullanmamalısınız..acılı süreç
3 adet acı kırmızı biber ve 1 çay kaşığı deniz tuzu...
kızlar geçen gün ebru şallı programında bu kürü verdi.kaynayan suyun içine 3 adet biberi ve 1çay kaşığı deniz tuzunu atın.biberler çatalla ezilecek kıvama gelene kadar kaynatın.sonra elinize eldiven takıp selülitli bölgeye sürün.streç filmle sarıp 15-20 dakika bekletin.yanma ve kızarma olucak doğal olarak ama o yanma sayesinde kan dolaşımı oluyomuş.bekleme işlemi bittikten sonra da ılık suyla bölgeyi temizleyin.bi hafta düzenli kullanımdan sonra selülitlerinizin yokolduğunu görüceksiniz dedi.bilmiyorum ne kadar doğru ama ben dün yapmaya başladım,gerçi braz yanıyo haliyleama 1hafta denemekten bşiy olmaz diye düşünüyorum.sonucu yazarım size..
Ammaan denemez olaydım 3 gün denedim itfaiyeyi çağıracaktım neredeyse.. 3 gün boyunca geçmeyen öksürüklerimde cabası.. şimdi matrigene sardım. buda tam nalet öyle bir yakıyoki bıraktım bırakacam :) ama para verdim 3 tüpüm daha var. hem düzelmeler hissediyorum umarım çok iyi olacak..
evet canım internetten aldım. yakmak? saçlarımın diplerinden buhar çıkıyo anacım :)
Arkadaşlar bu yöntemi yeni öğrenmiş biri olarak dün denedim şöyle söyleyebilirim. Yöntem son derece mantıklı geldi bana. Normalde insanlar ısı ile yağ çözücü makinelere giriyorlar, dünya para verip krem alıyorlar.
Evet acı oluyor ama birazda sizin acı eşiğinize bağlı bir şey. 1 saat sonra acı falan kalmıyor. Benimle birlikte bunu yapacak arkadaşlar arıyorum. Beraber yapıp sonuçlarını yazalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?