Kızlar selüliti gözünüzde büyütmeyin formül çok basit 1 haftada %80 iyileşme sağladım 2 haftada tamamen yok etmeyi hedefliyorum:)
Selülitlerimi 1 hafta önce farkettim bir şok geçirdim çünkü arka bacaklarımda tam diz hizasına kadar pütür pütür olmuştu nerdeyse ağlıycaktım
Hemen geniş bir araştırma yaptım ve 1 haftada nerdeyse görünmez oldular sıkınca belli oluyor ama onları da halledicem gerçi bu kadarına da şükür 1 haftada
İhtiyacınız Olacaklar için Alışveriş Listesi :
Banyo Fırçası
Hindistan Cevizi Yağı
Portakal Yağı
Bio Oil
Yeşil Çay
Biberiye Çayı
Kahve
Tarçın
İşte Formül:
1) Bol su için hatta en azından 2 hafta olsun elinizde bardak ile dolaşın.
2) Gün içinde 3 Kupa yeşil çay (Yeşil çayı demlerken su kaynıyor olmasın, 5 dk dinlendirin kaynadıktan sonra öyle demleyin), 2 bardak da biberiye çayı için.
3) En az yarım saat yürüyüş veya koşu yapmalısınız. Koşudan sonra yarım saatte kalça için bölgesel çalışmalısınız özellikle arka bacak egzersizlerine yönelin yani toplam 1 saat çalışın :)
4) Hindistan Cevizi yağı, Portakal yağı ve Bio Oil ile her aklınıza geldiğinde tüm baçak, kalçanıza masaj yapın. (Masaj yaparken asla aşağı doğru hareketler yapmayın)
5) Kahve ve tarçını karıştırıp gögüs altından bileklere kadar ovun ve sonra karışım üzerinizde iken banyo fırcası ile fırçalayın. Streç filmle sarıp beklerseniz 15 dk filan süper olur:) Sonra yıkanın tam çıkarken soğuk suyu açın tam olarak soğuduğunda kalçanıza ve bacaklarınıza uygulayın.
İşte bu kadar :)
Ben bu 5 maddelik formülle 9 günde hemen hemen yok ettim artık sıkıştırmadan görünmüyor ama tamamen yok edeceğim kararlıyım herkese kolay gelsin...