Maske Tarifleri Ebru şallıdan botoks etkisi yapan formül........

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
B

berylla

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi berylla
Arkadaşlar Ebru şallının proğramından aldım ve sizlerlede paylaşmak istedim.2 yemek kaşığı pirinç unu 1 yumurtanın akı 2-3 damla kayısı yağı 2-3 damla avakado yağı hepsini çırpıp yüzümüzde 20 dk beklettikten sonra yıkayabilirsiniz bu kadar basit bende başladım bakalım sonuç nasıl olacak!bu botoks etkisi yapan krem yüzdeki sarkmaları ince kırışıklıklara birebirmiş.a.s.

• Konu Sahibi berylla

botoks derken canım devamlı uygulamada cildi geriyomu yani yüze yag sürmek bana pek mantıklı gelmiyo aslında ama..nekadar sıklıkla uyguluyosun biraz açıklarmısın canımcım

• Konu Sahibi berylla
Bende yeni başladım ebru şallı 6 hafta kadar bunu uygulayın cildinizin toparlaşacağını daha sıkı cilde kavuşacaksınız dedi .Bende bunu haftada 2 kere uyguluyorum denemeni tavsiye ederim!

• Konu Sahibi berylla
maskeyi uyguladıktan sonra nasıl temizleyeceğimiz ile ilgili bilginiz var mı?paylaşırsanız sevinirim.bir de işe yarıyor mu gerçekten?

• Konu Sahibi berylla
ondanmı estetik yaptırıp duruyo ebru şallı yaratığa dönmüş artık valla kızlar ben o kadının dediği bişeyi yapmam ...para kazanmak için kendi kendine tarif uydurup kitap çıkarıp para kazanıyo,okadar güveniyo tariflerine estetik yaptırmasında inanalım ...siz bilirsiniz kızlar ama ben denemem buda benim fikrim napim inanasım gelmio ......

• Konu Sahibi berylla

haklısın canım bende onu ekranda bilmiş edası ile tarifler verdiğini görünce sinir oluyorum sanki uzman..o bana gelsin ben ondan daha çok bilgiliyim..
doğallığa döndük diye kullanıyolar bizi...

• Konu Sahibi berylla
valla ne yalan söyliyim zamanında baya estetik operasyondan geçmekle mimlenmiş biri sonuçta. plates iyi hoşta verdiği tarifler bilinen nette bulabileceğiniz tarifler kullanıyomudur kendisi pek emin değili programin formatı gereği yapıyoda olabilir. bu arada ebru şallının biyolojik yaşı 21 çıkmış uzamanlar tarafından sadece astetik olayı yüzünden bu yaşa ulaşamaz diye düşünüyorumda bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…