Ebru Şallı..

Evet kilo konusunda çok doğru söylemiş..
Eskiden şişman kadın makbulmuş,şimdi sportif ve ince kadın makbul..
Ancak bebeğini 8 aylıkken aldırmasını eğer ciddi bir sağlık problemi yüzünden olmadıysa doğru bulmuyorum..

Çok kilo sadece estetik açıdan değil sağlık açısından da zararlı..Şeker,kalp,tansiyon gibi problemlere sebep oluyor.
Ancak aşırı zayıflık ta hastalık habercisi.Bağışıklık sistemi çabuk çöküyor.
Bulimia,anoreksiya nevroza hastalığına tutulmuş olan kadınlar sanırım - 12 beden oluyorlar :sinifsinif:

Ne çok şişmanlık iyi ne de aşırı zayıflık..

ınce ve sportif bir görünüm en sağlıklısı olmalı..a.s

Ayyy bu da geçmişini unutanlardan oldu iyice,eski fotolarındaki bikiniyi dolduran etlerin

gitti diye mi bu havalar eboşum

Yanakların tontoş tontoştu bilmem hatırlar mısın

Evet ,ama sanmıyorum bir annenin kilo almasın diye erken doğum yağacağına.ılk defa burda okudum ,şaşırdım doğrusu...Yine de Ebru Şallı'da olsa konu böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum.Gördüğüm kadarı ile oğlu oldukça sağlıklı.
Aslında Ebru'ya sıska,zayıf ,ne bu böyle ,dediklerinde o da bana çok doğru gelmiyor.O da belki öc almıştır öyle diyerek.:roflol:
FONT]

ebrunun eski hallerine bitiyorum..ozan orhon zamanlarindaki..sonra selulit tedavisi vs.birseyler yaptirdi bir daha kilo almamak icin kendini spora verdi..ama bunu cok takinti haline getirdi..eski yuzu cok guzeldiii..
sisman kadin cirkindir birsey yok oyle kadinlar varki kilosu oldugu halde gercekten gozume batmiyor..saglik acisindan tabiki cok zararli..ama boyle demekte cok yanlis..
turk kadinin spor gibi aliskanligi yok..birde genetik faktorlerden dolayi popo,basene gidiyor bu dogru..

Son düzenleme:
Ebru Şallı kısa ,ama eşi de kısaymış.Pek zayıf gelmedi bana bu ftğ.ta.Hatta normal diyebilirim.
Hem spor yapıyor ,hem de iyi besleniyor.O açıdan örnek alınması gerekir ,diye düşünüyorum.
Diğer dedikleri,huyu,suyu beni ilgilendirmiyor açıkçası.

evet cnm o fotoda elbiseyle normal duruyo, sonuçta bi model o, yani ideal duruyo o şekilde.
ama bak gerçek haline, özellikle boyun kısmına dikkat çekerim. yani çok aramadım bu fotoyu, ebru şallı bikini yazınca bu ve buna benzer bi çok foto çıkıyo. görüntü ortada, ve bence hiç sağlıklı değil. göbek deliği bile pörtlemiş kuruluktan. bi de bu foto yandan, o yüzden bacaklarının arasındaki açıklık çok belli değil, ama düz fotolardaki hali, daha önce de dediğim gibi insanı cinsellikten soğutur:sinifsinif:

bi de ben vejeteryan bi insanın sağlıklı beslendiğine asla inanmıyorum. vücudun ete de ihtiyacı var, sebzeye de, bakliyata da... biri eksik olursa o beslenme ideal değil eksiktir. sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Ben de sağlıklı olduğunu düşünüyorum.Yediklerine,içtiklerine dikkat ediyor.Zayıf olan insanlar iyi besleniyorsa sağlıklıdır.Her şişman da sağlıklı değildir.Kilolu olmak sağlıklı olmak anlamına gelmiyor bence.
Kişisine,kişinin yaşam şekline göre değişebilecek bir durum aslında bu.

Doğumundan sonra bi röportajında hamilelğinin arkasından hiç kilosu kalmadığını kalan az göbeğinide sporla verdiğini kendini tamamen çocuğuna adadığını söylemişti
Eşiyle yapılan röportajda eşi aynen şunları söyledi
-Muhabir: Harun bey eşinizin doğum kilolarını hızla vermesini nasıl karşılıyorsunuz..
-Eşi:Ebru hamileliği boyunca çok dikkat etti yediğine içtiğine herşeyden yedi ama az az doğumdan sonrada spora başladı hemen
-Muhabir: side ebru hanımla beraber spor yapıyor musunuz?
-Eşi: bende spor yaıyprum fakat Ebru kadar değil neredeyse 24 saat spor yapacak sporu çok seviyor(!)
Ben onun kadar dayanıklı değilim bir erkek olarak bile Ebru yorulmak nedir bilmiyor zaten insan değil o yaratık gibi bişey yediğini yakıyor :roflol
:

Bu kadını sevmem pek güzel de bulmam ama özel hayatından tutun vucuduna annelıgıne evlılıgıne kadar saymışsınız yazıktır yahu :))
sayan bırcok kadınında emınım kılolarıyla bası derttedir , cunku kılolu hanımlar bu kadına uyuz oluyor haklılarda insanın yağları fışkırırken bunun gblerı gorunce sınırlerı zıplıyor olur olmaz saldırmak ıstıyor..

bence kendıne gore kendı vucuduna gore gayet sağlıklı beslenıyor ve sağlıklı yasıyor
helede cocuguna yedırmedıgı cips olayı benı bıtırdı keske her anne bunu yapabılse .. eski insanların sağlıklı , uzun ömürlü dayanıklı olmalarının tek sebebı temiz ve duzenlı bır hayat beslenme surmelerı

ayrıca kadının cocukları da cok sağlıklı yenı dogan bebegını gordum maşallah ..
85 kıloyla doğum yapıp 2,5 kılo cocuk cıkaran cok kadın gordum ben :))

Tek ben mi seviyorumakannehir

yoo bende varımkadın kilosu gayet yerinde ne eksik ne fazla doğruya doğru şimdikendiside çocuklarıda gayet sağlıklı kilolu kadın sağlıklı demek değil(ha bende bu arada balık etliyim) yani ebruyu bu kadar eleştirenler yerden yere vuranlar kıskançlıktan söyler onları anca başka anlamı olamaz:90:

ben kilosundan bi şikayeti olmayan biriyim zayıf bi insanım yanii

ama bu kadar zayıflığa da karşıyım.güzel duruyor desem değil,bi değişik ya ne biliyim adlandıramıyorum.

tamamen karşıyım.ellerine ne geçiyor bu kadar zayıf olmakla onu da anlamıyorum

bir bayan ideal kilosundaysa zaten zayıftır.. gayet güzel görünür ..

ama bu tip insanlar ideal kilolarının baya bi altında,e tabi sonra göğüs kalmıyo,popo kalmıyo.sonra popo doldurtma silikon taktırma gibi yollara başvuruyorlar.neler neler yapıyolar daha bizim bilmediğimiz allah bilir.çünkü eskiyle hiç alakası kalmamış ne yüzünün ne vücut şeklinin.hasta gibi duruyor bana göre bi kadın böyle olmamalı.hem kötü örnek oluyorlar böyle özenen insanlar var çünkü.

32-34 beden olmak fit ve güzel olmak asla değildir.bi insan beden kitle endexinin altına iner veya üzerine çıkarsa nasıl sağlıklı olabilir ki??

artık çoook zayıflık malesef bir marifetmiş gibi ve çok güzelmiş gibi görülmeye başlandı.böyle empoze ediliyo çünkü bizlere .. çok yazık

kadın,kadın olmaktan çıkıyo kadına benzemiyo artık bazı insanlar yaa bu nasıl bi mantık ve bakş açısı anlam veremiyorum..

yaşı ilerledikçe güzelleşmiş estetikten mi bilmem ama ilk zamanları çok çirkinmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…