Kesinlikle katılıyorum; ayrıca çocuğunun sağlığını düşünmeyip kilo alır endişesiyle(!) çocuğunu 8 aylıkken sezeryanla doğuran ve annelik konusunda ahkam kesen biri...
En fecisi bu bence.
-tatlicadiarzu-
Ağzına sağlık o doktorun. 2 satır bişi okudular diye kendilerini kişisel gelişim-beslenme uzmanı, hatta allame sanıolar bu tipler. Altı üstü bi mankensin sen, konuşuyosun ama ahkam kestiğin konuda titrin ne diye sorarlar adama işte. Herkesin metabolizması aynı çalışıyo sanki, akıl dağıtıolar işte bol kepçeden.Kesinlikle bi kere Derya Baykalım programında yine attı tuttu sonra uzman bi dr. konuktu o geldi bu yine konuşuyor
Dr. artık yeter diyip açtı ağzını yumdu gözünü bu pusuttu ki anlatamam
Geri adımda tamadık
Dr. son sözü lütfen herkesin bünyesini kendinizinki gibi zannetim doğru olmayan önerilerde bulunmayın
İnsanlar tv gördüklerini gerçekden örnek alıyorlar...
Yanlış yönlendirmeler yapıyorsunuz...
Ebru tısssss
Ağzına sağlık o doktorun. 2 satır bişi okudular diye kendilerini kişisel gelişim-beslenme uzmanı, hatta allame sanıolar bu tipler. Altı üstü bi mankensin sen, konuşuyosun ama ahkam kestiğin konuda titrin ne diye sorarlar adama işte. Herkesin metabolizması aynı çalışıyo sanki, akıl dağıtıolar işte bol kepçeden.
Kendini sağlıklı-fit olarak görüyo ama beden kitle endeksi eminim sağlık sınırının altındadır. Güzellik açısından da bence kilolu bi kadın olarak Çiçek Dilligil ona 5 basar:dilcikar:
:roflol::roflol:ebru salli yakinda profesör olacak basimiza..az kaldi.....:roflol:
cocugu yazik daha cipsin tadini bile bilmiomus eve gelmis okuldan anne cips diye bisey varmis cok guzemis tadi demis kendi annlatmisti programinda
:roflol::roflol:
o kadar da değil yuh... bıyonık mı bu cocuk.. tamam faydalı seyler degıl ama olculu ve nadır bır sekılde olsada herseyden tadabılmelı bı cocuk oyle tadını bılmeyecek kadar dunyadan koparmıs... kola olsa neyse yaa...
cocugu yazik daha cipsin tadini bile bilmiomus eve gelmis okuldan anne cips diye bisey varmis cok guzemis tadi demis kendi annlatmisti programinda
aslında bu iyi bişey keşke herkes çocuğuna bunu alışkanlık haline getirse ama imkansız galiba
yalnız çipste en az kola kadar zararlıdır ama işte
mesela benim çocuğum olsa oturur çocuğumla beraber yerim heralde kaydirigubbakcemile3 iş ailede bitiyo
Çek karnını çekkkkkkkk ( İngilizmiş de Türkçe öğrenmişçesine bir çek deyişi yok mu )kafamçokkarıştı
Şimdi zenci poposu yapalım ( İyi de o popo olması için acuk et lazım değil mi eboşcum lülülülülülü )
Ya da bu oyununuzu geçen sene izlemiştim çok güzeldi yeni oyununuza hemen gideyim
(Hayatında kocan olmasa kaç kere tiyatroya gitmiştin de başımıza sanatsever oldun onu
da hiç anlamadım be gülüm )
İçimi döktüm,sevgimi anlatabilmişsem ne mutlu bana :hulya:
Evet,onu da hatırlıyorum.Bu dedikleri daha tehlikeli bence.Bütüm tombik kadınları karşısına aldı.kaydirigubbakcemile3 Kilolu bir kadın çıkıp da,''Ebru ne kadar doğru söylüyor. ''demez herhalde. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?