Ben beğeniyorum tip olarak.
Ama ağzını açınca işi bitiyo. Ben yurt dışındayken.. diye başlayan cümleler kurup, sonradan görmeyim diye bas bas bağırıyo :hulya:
Hadi ya..Hiç dikkat etmedim valla..Bundan sonra dikkat edeyim görürsem..
Ancak estetikli hali daha güzel..Hiç estetik olmamış halini görünce pek beğenmemiştim..
Ben kendi programını falan hiç izlemedim, ama yemek yaptığı programda her izlediğimde buna şahit olurdum, tabii konuk olduğu programlarda da. Ne zaman bir programda görsem o ay içinde hangi ülkeye gitmiş orda ne görmüş, alakalı alakasız lafın başına sokuşturur.
Görgüsüz insanı hiç sevmem :mymeka:
ozon orhonla evliyken gerçekten güzeldi. şimdi kadına bile benzemiyo:tomato:
hele bikinili hali yok mu, insanı cinsellikten soğutur valla
kendidi dort dortluk ilan eden bi kadin,
cocuk bakmayi bi o biliyomus gibi,bide akil veriyoya,sinir oluyorum,sen once git kaslarini dogru durust al,kadin bozuntusu:1closedeyes:
eşinin parasının gücüyle herşeyi bildiğini zanneden ve her konuda mükemmel olduğunu düşünen biri...
ay bumu güzel bunun fiziğimi güzel cin ali gibi böle kadınmı olur be bide ekran 7kilo koyuyo derler o görüntüden -7 çıkarırsak bu kadın yandan bakıldığında görünmüyo ozamn çok çirkin bence
canım benim nekadar iyi çocuk baktığını bilemiycem ama bi muhabirin
çocuğunuz mu eşiniz mi sorusuna esim diyebilecek kadar duygusuz bi insan
o soru sorulduğundada çocuğu vardı......
Aaa lütfen, ööle demeyelimkaydirigubbakcemile3
Hatun kendini ikon ilan etcek o kadar abarttı son lafıyla. "Şişman kadınlar güzel olamazmış, erkekler şişman kadınlarla birlikte olmak istemezmiş, en güzel kadın fit kadınmış"
Merak ettiğim şey,şimdi bu kaşık surat kendini fit sanıyo ya, acaba şişman kadın kaç kilodur bunun gözünde? Bi de bütün erkeklerin kendisini tutkuyla arzuladığını zannediyo galiba, güldürdü beni sabah sabah şaşkolozkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?