- 27 Nisan 2012
- 17
- 1
-
- Konu Sahibi AhlaDoniaa
ebru şallının bütün cdlerini almak istiyorum aslında yararlı şeyler yapıyo selülit savara başlıcam basenleride eritiyor galiba
ebru şallının bütün cdlerini almak istiyorum aslında yararlı şeyler yapıyo selülit savara başlıcam basenleride eritiyor galiba
bu cd de kullanmak için nasıl malzemeler istiyor.
Cd yi alırım sonra bulamayacağım malzeme isterse diye uzak duruyorum.
Mesela duymuştum cd deki hareketleri yapın pembe greyfurt suyu için felan gibi kürler.
Kolay ulaşabileceğimiz malzemeler varmı?
kızlar bende yaptım 3 gün boyunca Ama biraz motivasyona ihtiyacım var .hareketler oldukça zor.Aslında kolay gibi gözüküyor ama ebrunun tam istediği gibi yapınca sanki bacaklarıma kramp giriyor Lütfen beraber yapalım Benim diyetten çok pilatese ihtiyacım var.ama bu sıcaklarda çok zor oluyor.
benim de bacaklarıma hep kramp giriyor bazen dayanamayıp bırakıyorum bacak egzersizlerinde ama sonradan farkettim kramp giren yerlerde sertleşme oluyor yağlar kasa dönüşüyor.
Bende bugün başlıyorum bakalım 21 gün dayanabilecek miyim her yerim tutulacak ama 1 haftadan sonra alışırım diye düşünüyorum.
bende internetten indirdim çember falan yok ve 68 dk. Ama eksik de yok gibi yani. ama Benim bildiğim 80 dk olan ve çember kullanılan karın savar dvdsi ama bende şüpheye düştüm çünkü - - - Selülit Savar Dvd Set - Pilates Setleri - sayfasında çember var :))kızlar merhaba.Ben selülit savarı internetten yapıyorum fakat şöyle bir sorun var ki 68 dakika ama forumda 80 dakika olduğundan bahsediliyor.Sonra ebru şallının sitesinde selülit savar cdsinde kullanılacak aletlerde pilates çemberi de var fakat 68 dklık internetten yaptığım videoda pilates çemberi kullanılmıyor.Acaba internette bir eksik mi var?Yoksa cd 68 dakika mı?Orjinal cdsi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim:)