Ebru Şallı ile Selülit savar egzersizleri yapanlar

AhlaDoniaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
17
1
ebru sallı nın cıkarmıs oldugu 80 dkklık selülit savar dvdsini alıp yapmıs olanlar varmı?? veya internet üzeri izleyip yapmıs olanlar??
selülitlerden egzersizle kurtulabilirmiyiz gercekten?

vallaahh 3 gün yaptım 2 gündür yapmıyorum her tarafım tutuldu P yeniden baslamam lazım... hergünmü yapılması gerek acaba 80 dkk baya uzun bi süre yap yap bitmiyor :))

evet baya yorucu oluyor son 20 dkk stretch yapıyor...ben zaten zayıflamak istemiyorum :/// hafif selülitlerim var onlardan kurtulmak istiyorum

40 dk sabah 40 dk akşam yapsan daha iyi olmaz mı ki? Birden yüklenince vücudunda deforme olur :/
Ayrıca nerden bulabilirim bu egzersiz setini? Benimde başlamam şart artık :)

bu cd de kullanmak için nasıl malzemeler istiyor.
Cd yi alırım sonra bulamayacağım malzeme isterse diye uzak duruyorum.
Mesela duymuştum cd deki hareketleri yapın pembe greyfurt suyu için felan gibi kürler.
Kolay ulaşabileceğimiz malzemeler varmı?

ebru şallının bütün cdlerini almak istiyorum aslında yararlı şeyler yapıyo selülit savara başlıcam basenleride eritiyor galiba

mrb arkadaşlar,bende böyle bir başlık arıyordum çünkü ben selülit savarın gücünü daha önce görmüş biriyim ama asla bırakmayın.biliyorum başta zor geliyorda bırakmamak gerekiyor.ben geçen yaz yaptım vücudum harika olmuştu,atanınca gittiğim yerde yapmadım ve çok yiyince aşırı kilo aldım 4 gün yaptım hemen farkedliyor.

burayı takip edip birbirimizi desteklemeye var mısınız?

ebru şallının bütün cdlerini almak istiyorum aslında yararlı şeyler yapıyo selülit savara başlıcam basenleride eritiyor galiba

çok kilo kaybın olmuyor ama vücudun sıkılaşıp harika bir görüntüye sahip oluyor.

ben birazdan platesimi yapıcam,herkes yapsın güzelleşelim

plates lastiği,küçük top ve büyük top kullanıyor.been büyük topu yeni aldım,küçük topum yok ama o aletlerle yaparken sen aletsi yapabilirsin.yeterki iste

kızlar bende yaptım 3 gün boyunca Ama biraz motivasyona ihtiyacım var .hareketler oldukça zor.Aslında kolay gibi gözüküyor ama ebrunun tam istediği gibi yapınca sanki bacaklarıma kramp giriyor Lütfen beraber yapalım Benim diyetten çok pilatese ihtiyacım var.ama bu sıcaklarda çok zor oluyor.

benim de bacaklarıma hep kramp giriyor bazen dayanamayıp bırakıyorum bacak egzersizlerinde ama sonradan farkettim kramp giren yerlerde sertleşme oluyor yağlar kasa dönüşüyor.
Bende bugün başlıyorum bakalım 21 gün dayanabilecek miyim her yerim tutulacak ama 1 haftadan sonra alışırım diye düşünüyorum.

kızlar merhaba.Ben selülit savarı internetten yapıyorum fakat şöyle bir sorun var ki 68 dakika ama forumda 80 dakika olduğundan bahsediliyor.Sonra ebru şallının sitesinde selülit savar cdsinde kullanılacak aletlerde pilates çemberi de var fakat 68 dklık internetten yaptığım videoda pilates çemberi kullanılmıyor.Acaba internette bir eksik mi var?Yoksa cd 68 dakika mı?Orjinal cdsi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim:)

Canım bu arada 3 günde alışılıyor hatta vücut alıştıktan sonra istiyor resmen pilatesi:)kolay gelsin:)

bende internetten indirdim çember falan yok ve 68 dk. Ama eksik de yok gibi yani. ama Benim bildiğim 80 dk olan ve çember kullanılan karın savar dvdsi ama bende şüpheye düştüm çünkü - - - Selülit Savar Dvd Set - Pilates Setleri - sayfasında çember var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…