Ebru Şallı İle 2 Haftada 2 Beden İncelin

Negatif_Polyanna

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
79
40
28
Arkadaşlar Ebru Şallı bir videosunda 2 haftada 2 beden incelmeyi vaad ediyor. Vee ben yarın başlayacağım size ölçüleri herşey kilo beden farkını yazacağım ne yiyip içtiğimi de benimle olmak isteyenler gelsin hep beraber incelelim :KK49:
Boyum 1.71
Kilom 68.9
Bedenim 40

Arkadaşlar ilk günü bitirdim ne zor şey bu :KK43: Ben öğrenciyim bu günde çok hastaydım ah şu grip ama yazdım diye yaptım çok yorucu hele şu lastikle olan inşallah işe yararda yaptığıma değer :KK68:

Sabah kalktığımda üst bacaklarım yanıyodu ama bu insanı mutlu ediyo :KK54:. Çok kötü grip oldum ben ya 2 gündür okula gidemiyorum bu halde bu gün yarısını yapabildim zar zor. :KK1: Bu bitsin 2 hafta sonra pilatese yazılıcam. Ben zayıflamayı ve incelmeyi kafaya taktım bir de aktara mindivan form sipariş ettim. Hadi bakalım :KK3: Kimse cevap vermiyo yok mu ilgilenen ? :stop:

Ebru Şallı'nın dvd leri gerçekten çok işe yarıyor ama önce dvd 1ile başlamanı tavsiye ederim (kendisi de öyle diyor) umarım istediğin ölçülere ulaşırsın :KK49:

İlk defa mı yapıyorsun peki?
Bir kaç gün zorlanırsın ama sonra alışıyorsun vücut alışmadığı bir tempo görünce öyle oluyor acısı hem keyifli hem sinir bozucu :KK45: ama farklı bir huzur da veriyor ve gerçekten etki si var işe yarıyor ebru Şallı'nın çok konuşması haricinde motive etmesi de süper. Eğer ilk defa yapıyorsan en az 6gün dvd 1yapıp vücudunu alıştır çünkü 21 günlük dvd leri bölgeye direk hareketleri var ve seri yani zor ama illa 21 gün istersen 3K yı öneririm :-)

Bu ara da yeşil çay ve Mısır püskülü,kiraz sapı çayı da tüketmeye çalış süper ödem attırıyor

X