• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ebru nun ceyiz hazirliklari :))

Eki Görüntüle 383775 Eki Görüntüle 383774 Eki Görüntüle 383773 Eki Görüntüle 383772 Eki Görüntüle 383771

simensden aldigim set ustu ocagim mini firinim.. beyaz deil ama renkli celik renk.. mudodan aldigim banyo sepetim hasir mini dolap ve cop kutusu

AYYY herşeyinee bayıldım maaşşlahh yaaaaa:nazar::nazar:
tam bnm zewkim:23::23::23:

bişey dikkatmi çektii beyaz esyalarnn hepsini genelde siemensden yana kullanmşsın...:emir_bebek:

sebebeii nedirr???

(bnde beyaz esya alcam hangi marka secmelym karar wermedm o bakmdan soryrm)))))))):31::31::31::31:

AYYY herşeyinee bayıldım maaşşlahh yaaaaa:nazar::nazar:
tam bnm zewkim:23::23::23:

bişey dikkatmi çektii beyaz esyalarnn hepsini genelde siemensden yana kullanmşsın...:emir_bebek:

sebebeii nedirr???

(bnde beyaz esya alcam hangi marka secmelym karar wermedm o bakmdan soryrm)))))))):31::31::31::31:

cok tesekkur ederim canim..simensi secmenin nedeni. biz yillardir simens markayi kullaniyoruz annem yani abim evlendi onada simens aldik tanidigim herkes simens kullaniyor.birde alman markasi oldugu icin dayanikliligi uzun sureli oldugu icin.. tasaruflu oldugu icin. yillardir buzdolabini camasir mak.bulasik mak.annem kullaniyor.bir kere bile sorun cikmadi yada dugmeleri kirilmadi bozulmasi boya cikmadi o yuzden simens aldim tavsiyede ederim :)

Ay o sepetler ne cicidir ya! bayıldımm resmenn bugün baktım Mudoya hemenn dolaptan yoktu ama çamaşır sepetinden vardı haftaya bende alıcammm :17:

güle güle kullan tatlım günlük yemek takımlarımız,blender seti ve hisar tencere setlerimiz aynı :34:

mini dolabını çok beğendim canım mudo dan mı aldın fiyatı nedir acaba...
Su takımın da ayrıca çok şık tatlım...
Aslında çeyizlerinin hepsi süper bayıldım bayıldım... mutlulukla kullan şekerim :))

mini dolabını çok beğendim canım mudo dan mı aldın fiyatı nedir acaba...
Su takımın da ayrıca çok şık tatlım...
Aslında çeyizlerinin hepsi süper bayıldım bayıldım... mutlulukla kullan şekerim :))

cok tesekkur ederim cnm cok saol...mudo dan aldimm... 186 tl aldim cnm ama simdi daha uygun oldu o dolabin fiyati baya indirim var mudoda :)

Back
X