Ebeye rahim filmi çektiren varmı

Kasımda 24 gircem 28 aylık evliyim çatlatma iğnesi kullndm klomen kullandım olmadı nasipte yokmuş

Kasımda 24 gircem 28 aylık evliyim çatlatma iğnesi kullndm klomen kullandım olmadı nasipte yokmuş
Ben 25 yaşında 5 senelik ewliyim ve 4 senedir doktorla tedawi sürecim var. 5 ay klomen 2 catlatma ignesi ile. Ve son yumurta buyutme ignesi ve catlatma ignesi kullandım aşılamaya gecmedim hala. Biraz daha normal dene bence eger kanallarda tıkaniklık yoksa esinin spermi de az degilse. Cnku asilama da esinin sperminin senin kanalindan iceriye verilmesi. Tup bebekte bile % 100 garanti yok biliyosun. Ve eger catlatma dusunuyosan sor doktoruna oran ne kadr artıcak. Fazla umut baglayıp umutsuzluga düşme sonrasin da tutmazsa. Yaşında ewliliginde çok degil çünkü canm. Ins istedgin gibi olur hersey alirsin kucagina bebeğini

Rahim filmini doktor cekmeli. Ve anestezili olmali. Filmde tikaniklik varsa doktor gerekirse 2. Bir ilac verip tikanikligi aciyor. Ben olsam boyle hassas konuda ekonomi yapmaz ebeyede guvenmezdim.
Hanımefendi yanlış yönlendirmeyelim aneztezi şart değildir kişi isteğine göre yada tansiyon gibi bir sıkıntısı varsa anestezi gerekebilir normalde agrılı bir işlem değildir çünkü

Hanımefendi yanlış yönlendirmeyelim aneztezi şart değildir kişi isteğine göre yada tansiyon gibi bir sıkıntısı varsa anestezi gerekebilir normalde agrılı bir işlem değildir çünkü
Su forum su islemi yaptirip hungur hungur aglayan. Agridan kivranan insanlarin konusu dolu.
Eger ki tupleriniz acik ise evet bu islem ağrısız. Ama eger ki bir tikaniklik hele hele yapisiklik varsa inanilmaz agrili bir islem. Bunu da bizzat doktorum soylemisti.

Hayır yanlış biliyorsunuz sıkıntı anestezinin varlığı yokluğunda değil sıkıntı c kollu yeni teknoloji biyer olmamasında. Eski teknolojiyi kullanan ucuz biryere gidilirse acı çekilir çünkü rahim kancalarla tutturulup röntgene yaklaştırılır ve devlet hastanelerinin hepsi bunu kullanır ama yeni teknoloji biyere gidilirse yani c kollu makine kullanılırsa röntgen makinesine rahiminiz yaklaştırılmaz makine rahminizin etrafında döner yani demem oki o fiyatlarda 750 tlden başlayan yerler adam gibi araştırılıp gidilmeli

Sorun cekim sirasi degil ki. Ilacin verilme kismi sorun. Eger tikaniklik var ise ilac tuplerden gecmiyor. Yuksek basincli verildigi icinde geçemediği yada acarak gectigi yerde can yakiyor.

Merhaba arkadaslar onumuzdeki ay bende kanallarima ve tuplerime baktiracagim nasil bir islem oldugunu bilmiyorum. Doktorumun soyledigi rahimden sivi sıkılıp gobektende kamera ile bakilacagi. Bu konuda deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylasirmisiniz benimle. Tesekkurler.

Sorun cekim sirasi degil ki. Ilacin verilme kismi sorun. Eger tikaniklik var ise ilac tuplerden gecmiyor. Yuksek basincli verildigi icinde geçemediği yada acarak gectigi yerde can yakiyor.
Hayır tıkanık bir tüp bile olsa anestezi gerektirck bir acı degil ince adet agrısı gibi birşey hissedecek. Yapışmış bir çubuğa üflediğinizi düşünün hava geçişi zorladığınızda başlayacaktır ama hiçbir yer zarar görmeyecektr sizin dediğiniz gibi olsaydı hiç bir doktor anestezisiz yapmazdı Mesela çikolata kistİ olan birisinin tüpleri açık olsa bile eski sistem de dayanamayıp bayılacak kadar ağrı hisseder

Eski usul sistemle cektirdim . C kollu makina falan degildi. Sıfır agrisizdi benim icin. Sonrasında kalktim yürüdüm avm gezdim o derece. 3 gün kadar lekelenmem oldu.
Not: yillarca bu çekimin içindeydim doktora asistanlık yaptim. Ağrı acı eşiğine göre degisiyor. Ortalığı birbirine katan , bayilan da var benim gibi hic hissetmeyende.
# Bu arada ebe değil cekimi doktor yapmali. Ebe yardımcı olabilir sadece .

Teşekkkr ederim çatlatma düşünüyorum tekrar bakalım nasipte varsa

Kimisi cok ağrı ceker kimisi hiç çekmez makineyle alakali yada tuplerle alakali bi durum degil bu ağrı eşiğine bagli. Bence riske atmayın anestezi alın ve ebeye değil işin uzmanına çektirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…