Ebeye rahim filmi çektiren varmı

baby0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1.774
1.782
53
28
Kzlar 2 yıllık evlıyım pkoyum rahim filmi çektircem artık özel muayene yeri olan erkek bi doktor var onun muayene yerini aradım rahim filmi ebe çekiyormuş erkek doktorda bakıyormuş sonuça güvenemedim ebe deyince anestesizis bide fiyatınada 450 tl dediler başka bi yerde anestezli doktor kendi çekiyormuş 1000 tl dediler neye karar vercegm şaşırdım

Anesteziye gerek yokta özel muayenede rahim filmi aletinin ne işi var onu anlamadım acaba küçük bi röntgen merkezi gibi biyermi mesela betathom echomarda küçük bir merkez ama en iyileri

Anesteziye gerek yokta özel muayenede rahim filmi aletinin ne işi var onu anlamadım acaba küçük bi röntgen merkezi gibi biyermi mesela betathom echomarda küçük bir merkez ama en iyileri
Özel muayene yeri tanınmış bi doktor rahim filmi cekilmiyo sandım ama ebenın cekmesi ne alaka doktor rahmimi görebilr mi

Rahim filmini doktor cekmeli. Ve anestezili olmali. Filmde tikaniklik varsa doktor gerekirse 2. Bir ilac verip tikanikligi aciyor. Ben olsam boyle hassas konuda ekonomi yapmaz ebeyede guvenmezdim.

ebenin film çektiğini hiç duymadım güvenme bence hsg doktorun çekip tanı koyacağı bişey

Hastaneye git bence doktor cekiyo doktor yorumluyo dha cok icine siner aklinda soru isareti kalmaz. Ben hastanede cekilmistim anestezili kendi doktorum cekmisti. 2 sene önce 800 tl vermstim hatta.

Rahim filmini doktor cekmeli. Ve anestezili olmali. Filmde tikaniklik varsa doktor gerekirse 2. Bir ilac verip tikanikligi aciyor. Ben olsam boyle hassas konuda ekonomi yapmaz ebeyede guvenmezdim.
İşte kafam karıştı bide orda çekilip bişey ckmazsa maddi olarak da iyi degliz aşılama istiyorum ondan snra

Valla gecen yillarda burada rahim filmi yanlis cekilip rahmi parcalanan bir kadinin konusunu okumustum. Artik cocuk sahibi olma sansim kalmadi diyordu. Cocuk zaten enine boyuna masraf. Dogumundan asisina hersey para. Iyi dusunun bence.

Valla gecen yillarda burada rahim filmi yanlis cekilip rahmi parcalanan bir kadinin konusunu okumustum. Artik cocuk sahibi olma sansim kalmadi diyordu. Cocuk zaten enine boyuna masraf. Dogumundan asisina hersey para. Iyi dusunun bence.
Korktum iyicene. İnanmıyorumya

1000 tl anestezili
Fiyatlar yüksek malesef bu yolda ucuz bir tedawi yok bi kere ver 1000 tl yi olmadı gorunmedi bidaha cekelim flan denmez en azndan. Hastane ortami hem daha güwenilir hem daha temiz hem de doktorun cekecegi icin daha daha rahat olur. Sonrasi da aşılama istiyorum demissinz ama yaşınız kac . Genelde hsg snrası normal iliskiye birakiyo doktorlar oran arttığı icin 2 3 ay flan

Çok katılıyorum. Hatta bazen kasılma olup tıkalı görünebiliyormuş. O zaman her şeyi baştan yapmak gerekiyor. Ne gerek var. 1000 tlye anestezili hallettim özel hastanede doktorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…