ay bir an önce döllenirsin inşallahYyyaaaakalinca da o cücük icin neler yaptigimi herkese anlatirim artik tabi once dollenmesi gerekiyor
4 ay olduysa aynıdır yine çünkü benim başımdan bir tup bebek geçti ona ragmen çok düşmemişti. bir anönce kalalımda inşallahBenim de 0.91 di 4 ay önce yasim 24
Insallah Allahin izni ile ya bekleyen herkes yilbasinda hamiş girsinleray bir an önce döllenirsin inşallah
Kac tane yumurta toplanmıştı o zaman .ben de korkuyorum tup yaptirmak icin cunku sayili yumurtam var onlari da alirlarsa ben 24 yasinda menapoz olurum diye4 ay olduysa aynıdır yine çünkü benim başımdan bir tup bebek geçti ona ragmen çok düşmemişti. bir anönce kalalımda inşallah
aminnn bu sene bizim senemiz olcak hissediyorum o hamile resmini bizde profilimize eklicezInsallah Allahin izni ile ya bekleyen herkes yilbasinda hamiş girsinlergecen sene de adet olarak girdim butun yil adetli gecti hicbir gelisme olmamisti sans getirsin insallah 2020
Olucak insallah ya ❤ kendim icin degil de esim icin cok uzuluyorum cunku bir ton yegeni var onlari o kadar guzel seviyor ki onu oyle gorunce üzülüyorum neden kendi cocugunu sevmesin kiaminnn bu sene bizim senemiz olcak hissediyorum o hamile resmini bizde profilimize eklicez
canım bak ilk ölçtürdüm 0,98 ken 3 ay klomen kullandım ve il ay 4 yumurta sonra 2 ve 1 oluştur kafadan 7 gitti bir ay araverdik 1 tande ordan gitse 8 sonra hemen tüp dediler en iyi özel hastanede yaptım 9 tane yumurtam oluştu ama tutmadı. 17 oldu. agustosta yaptım tüpü. 3 adette sonra geçirdim 20 yumurta gitti işte boşa gitti yani malesef.Kac tane yumurta toplanmıştı o zaman .ben de korkuyorum tup yaptirmak icin cunku sayili yumurtam var onlari da alirlarsa ben 24 yasinda menapoz olurum diye
ben de bazen aynı şeyi düşünüyorum kendimi suçlu hissediyorum inşallah allahım bize de yaşatcak o güzel duyuguyuOlucak insallah ya ❤ kendim icin degil de esim icin cok uzuluyorum cunku bir ton yegeni var onlari o kadar guzel seviyor ki onu oyle gorunce üzülüyorum neden kendi cocugunu sevmesin ki
Ben de 2 asilama yaptim tutmadi . Biraz dinleniyim hem maddi hem manevi hazır degiliz iinsallah.canım bak ilk ölçtürdüm 0,98 ken 3 ay klomen kullandım ve il ay 4 yumurta sonra 2 ve 1 oluştur kafadan 7 gitti bir ay araverdik 1 tande ordan gitse 8 sonra hemen tüp dediler en iyi özel hastanede yaptım 9 tane yumurtam oluştu ama tutmadı. 17 oldu. agustosta yaptım tüpü. 3 adette sonra geçirdim 20 yumurta gitti işte boşa gitti yani malesef.
ama zeynep kamilde ölçtürdüm 1,37 çıktı. kendi doktoruma söylediğimde her hastanenin referans değeri farklı iki değer oyüzden yakın demişti yani çok düşmemiş. Sende korkma inşallah
Yasiycaz elbette bir gun ama napalim takdiri ilahi elden gelen baska bisey yokben de bazen aynı şeyi düşünüyorum kendimi suçlu hissediyorum inşallah allahım bize de yaşatcak o güzel duyuguyu
aşılamada tup bebek gibi aynı iki aşılama bir tüpe denk maddi açıdan zaten. manevi tarafını hiç söylemiyorum zaten. halen aklıma geldikçe gözlerim doluyor sonucu öğrendiğimde o yaşadığım hayal kırıklığını. biraz dinlen kafamızda rahat değil bence oda etki ediyor. bu tedaviler sonrasında kendiliğinden hamile kalanlar var onlarında hepsi tam vazgeçmişken olduğunu söylüyorlar. Bunun için vazgeçmekmi bana çok uzak sürekli kafamdaBen de 2 asilama yaptim tutmadi . Biraz dinleniyim hem maddi hem manevi hazır degiliz iinsallah.
Aynen oyle gercektrn aklimizdan atmak ne mümkün ki insanlar nasil unutabiliyor ki biz mi beceremiyoruz anlamadim ki . Erkeklerde olursa sorun duzeliyor ama sorun kadin da oldu mu cok zor ugrastiriyor . Ne kadar odeme yaptiniz acaba tup icin bi de nerde yaptirdinizaşılamada tup bebek gibi aynı iki aşılama bir tüpe denk maddi açıdan zaten. manevi tarafını hiç söylemiyorum zaten. halen aklıma geldikçe gözlerim doluyor sonucu öğrendiğimde o yaşadığım hayal kırıklığını. biraz dinlen kafamızda rahat değil bence oda etki ediyor. bu tedaviler sonrasında kendiliğinden hamile kalanlar var onlarında hepsi tam vazgeçmişken olduğunu söylüyorlar. Bunun için vazgeçmekmi bana çok uzak sürekli kafamda
Acıbadem hastanesinde yaptırdım. ilaclar vitaminler hastane derken 15 bin tuttu.Aynen oyle gercektrn aklimizdan atmak ne mümkün ki insanlar nasil unutabiliyor ki biz mi beceremiyoruz anlamadim ki . Erkeklerde olursa sorun duzeliyor ama sorun kadin da oldu mu cok zor ugrastiriyor . Ne kadar odeme yaptiniz acaba tup icin bi de nerde yaptirdiniz
Zor zor ya o kadarp parayi bir araya getirmek icin kac ay calsiliyor tutmayinca da insan yikiliyor . O paraya bebegimizin masrafini yapardık. Hic aklima gelmezdi bebek icin ugrasacagimAcıbadem hastanesinde yaptırdım. ilaclar vitaminler hastane derken 15 bin tuttu.
Ya 4 senedir evliyim ve cocugum olmuyordu bi ebe tavsiye ettiler bakti iste rahmin sola kaymis dedi kasiklari ittirip bagladi falan belime bardak atti sonra yaki yapti tekrar baktiginda yerine gelmis dikkat et olur dedi benim gibi bu sekilde giden oldumu hic yada sonuc alan varmi
hem de nasıl inan biriktirirken kötü düşünmedim olsunda dedim sonunda öğreneyimde hiç önemli değil. ama olmadı nasip insanı maddi açıdanda btiriyor. bidaha yaparsam zeynep kamilde yapıcam zatenZor zor ya o kadarp parayi bir araya getirmek icin kac ay calsiliyor tutmayinca da insan yikiliyor . O paraya bebegimizin masrafini yapardık. Hic aklima gelmezdi bebek icin ugrasacagim
Insallah gerek kalmaz sen de bu macuni kullan bencehem de nasıl inan biriktirirken kötü düşünmedim olsunda dedim sonunda öğreneyimde hiç önemli değil. ama olmadı nasip insanı maddi açıdanda btiriyor. bidaha yaparsam zeynep kamilde yapıcam zaten
İnşallah hiç birimiz için gerek kalmaz. bu macunu nerden alıcam şimdi ismi nedir nasıl kullancamInsallah gerek kalmaz sen de bu macuni kullan bence
Allah yardımcımız olsunnValla kızlar ben 5 yılda 2 ilaçla tefavi bir aşıla 7 tüp bebek derken maddiyatı bir düşünün.hani bebek olsaydı hiç gözümüz o parayı görmezdi ama insanın eli boş dönünce tam bir hüsran oluyor.kredi kartları iice ayyuka çıktı.öde öde bitmiyor