Adet olmuyordum o yüzden adeti düzenlemek için hemde verdiği ilaç hamile kalmanı sağlıcakla dedi ama 3 ay kullandım olmadı bu ay kullanmıcam sizin değerleriniz kaç acabaDeğerlerimiz çok yakın sizinle, doktor bana her şeyin normal dedi. İlaç vs vermedi. Siz hangisinden dolayı ilaç kullanıyorsunuz?
Hangi ilacı kullandınızAdet olmuyordum o yüzden adeti düzenlemek için hemde verdiği ilaç hamile kalmanı sağlıcakla dedi ama 3 ay kullandım olmadı bu ay kullanmıcam sizin değerleriniz kaç acaba
Aynen banada verdi onu iki kutu bitti benimde ama bu ayda olmadı benimde e2 im yüksek diye verdicyclo-progynova
Anladım hakkımızda hayırlısı olsunAynen banada verdi onu iki kutu bitti benimde ama bu ayda olmadı benimde e2 im yüksek diye verdi
E2 45,6Adet olmuyordum o yüzden adeti düzenlemek için hemde verdiği ilaç hamile kalmanı sağlıcakla dedi ama 3 ay kullandım olmadı bu ay kullanmıcam sizin değerleriniz kaç acaba
Bende öyle buda bitsin öyle yapıcam ne kadar süredir deniyorsunuz sizAnladım hakkımızda hayırlısı olsunben daha kullanmıcam bakalım 2 3 ay sonra olmazsa başka doktora görüncem
7 aylık evliyiz hiç korunmadık ama hep adetim düzensizdi bekarken de gidiyodum sorunun yok diyolardı ama işin içine bebek girince düzenli adet olması gerekBende öyle buda bitsin öyle yapıcam ne kadar süredir deniyorsunuz siz
Başka sorununuz var mıydı
Sonuçlarımız yakınmış evet normali nasıl olması gerek biliyomusunE2 45,6
FSH 6,66
LH 4,47
PROLAKTİN 29,2
TSH 3,31
Bende 7 aylık evliyim bende aynı bekarken de öyleydi hakkımızda hayırlısı olsun İnşALLAH bana 3 ay gel bakalım dedi bu kutu bitince giderim olmazsa ne derse artık sonrası da RABBİME kalmış7 aylık evliyiz hiç korunmadık ama hep adetim düzensizdi bekarken de gidiyodum sorunun yok diyolardı ama işin içine bebek girince düzenli adet olması gerek3 ay kullandım ilacı ve kullandığım kadar düzenli olacakmışım sonra tekrar düzensiz olursa kontrole gel başka çözümler bakalım demişti doktor canım başka hiç bi sorunum yok sadece yumurtalıklarım zayıf çalıştığı için düzenli adet göremiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsunBende 7 aylık evliyim bende aynı bekarken de öyleydi hakkımızda hayırlısı olsun İnşALLAH bana 3 ay gel bakalım dedi bu kutu bitince giderim olmazsa ne derse artık sonrası da RABBİME kalmış
İnşALLAH dua edelim birbirimizeHakkımızda hayırlısı olsunALLAHIM yakın zamanda kucaklarımızı doldurur güzel haberi almayı nasip eder inşallah
Tabi yazarım önümüzdeki aya giderim ilaç bitinceTabi canım ederimDoktora gittikten sonra tekrar yazarmısın çok benziyo durumumuz
İnşALLAH hepimiz için güzel olur iyi gecelerTamam bende yazarım hadi bakalım yaa güzel haberlerle inşallahHayırlı geceler
adetlımı adetsızmı verdın kanı şayet adetli verdiisen değerlerın guzel adtesiz isen e2 düşük değerlerde sorun yok vajınal usgde folkl gozlendımı ?Değerlerimiz çok yakın sizinle, doktor bana her şeyin normal dedi. İlaç vs vermedi. Siz hangisinden dolayı ilaç kullanıyorsunuz?
Adetimin 2. günü yapıldı. Ultrason temiz çıktı. e2 nin düşük olması kötü mü sizce?adetlımı adetsızmı verdın kanı şayet adetli verdiisen değerlerın guzel adtesiz isen e2 düşük değerlerde sorun yok vajınal usgde folkl gozlendımı ?
Pardon adetsizsen düşük demişsiniz. Adetliydim. O zaman sorun yok değil mi, sağolunadetlımı adetsızmı verdın kanı şayet adetli verdiisen değerlerın guzel adtesiz isen e2 düşük değerlerde sorun yok vajınal usgde folkl gozlendımı ?
aynen arkadaşım adetin 2 .3 gunu 20 bile doğal kabull edılır ama adetten 1 hafta sonra yanı eğer yumurta varsa ve olgnlaşmıs çatlamaya yakınsa 150 yuı bulur adete yakın pik yapar bu değer anlaştıkmı?Pardon adetsizsen düşük demişsiniz. Adetliydim. O zaman sorun yok değil mi, sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?