• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E2 hormonu

aynen arkadaşım adetin 2 .3 gunu 20 bile doğal kabull edılır ama adetten 1 hafta sonra yanı eğer yumurta varsa ve olgnlaşmıs çatlamaya yakınsa 150 yuı bulur adete yakın pik yapar bu değer anlaştıkmı?
Şimdi anladım, çok teşekkür ederim

Kızlar uzun zamandır yazılmamış bu başlık altında ama belki tekrar toplanılır.ben tüp bebek tedavisine başlayacağım ve E2 değerim 53 çıktı doktor sınırda dedi ama biz yine düşmesini bekleyelim dedi 50 nin altına düşmesi gerekiyormuş. Geçen sene 51 idi e2 değerim şimdi 53 anlamadım ben düşebilen bir hormon mu bu ? Duobalance bv 14 kapsül diye bir ilaç verdi bunu kullanmaya devam et dedi ki bu ilacı bana 3 hafta önce gittiğimde vermişti kullanmaya devam et bir daha ki ay regl 2. Gününde gel başlayalım dedi . Başından mı savıyor ne yapıyor ben anlamadım hiç :( verdiği ilaç hiç de E2 hormonunu düşüren bir ilaç değil sanki içeriğine bakılırsa :/

Kızlar uzun zamandır yazılmamış bu başlık altında ama belki tekrar toplanılır.ben tüp bebek tedavisine başlayacağım ve E2 değerim 53 çıktı doktor sınırda dedi ama biz yine düşmesini bekleyelim dedi 50 nin altına düşmesi gerekiyormuş. Geçen sene 51 idi e2 değerim şimdi 53 anlamadım ben düşebilen bir hormon mu bu ? Duobalance bv 14 kapsül diye bir ilaç verdi bunu kullanmaya devam et dedi ki bu ilacı bana 3 hafta önce gittiğimde vermişti kullanmaya devam et bir daha ki ay regl 2. Gününde gel başlayalım dedi . Başından mı savıyor ne yapıyor ben anlamadım hiç :KK43: verdiği ilaç hiç de E2 hormonunu düşüren bir ilaç değil sanki içeriğine bakılırsa :/
Tüp bebek sürecini bilmiyorum ama hormonlar zaten sürekli farklılık gösteriyor benim örneğin 106 çıkmıştı sonra 70 en sonda 50 çıkmıştı hormonlarımız sabit değil her şeyden etkileniyoruz🤦‍♀️

Tüp bebek sürecini bilmiyorum ama hormonlar zaten sürekli farklılık gösteriyor benim örneğin 106 çıkmıştı sonra 70 en sonda 50 çıkmıştı hormonlarımız sabit değil her şeyden etkileniyoruz🤦‍♀️
Hımm doğru söylüyorsun. 😊 o zaman İnşallah diğer aya düşmüş olur hormonum 🤷‍♀️

Merhaba bi şey sormak istiyorum bugün doktora gittim hormon testi istedi E2 106 çıkmış yüksek mi bu kötü mü bilen var mı daha önceden yapılınca 74 tü 1 ay önce
Bende ay başı yaptırdım 24 den küçük çıktı. Geçen sene falan da 27 idi hep düşük çıkıyor.

Back