Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
E2 hormonu
- Konu Sahibi u25n
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Bence normal seninkibunu bende merak ediyorum, benim değerm de 60,54 çıktı.
Bildiğim kadarıyla adetin 3. Gunu yapıldıysa max. 50 olması gerekiyormusMerhaba bi şey sormak istiyorum bugün doktora gittim hormon testi istedi E2 106 çıkmış yüksek mi bu kötü mü bilen var mı daha önceden yapılınca 74 tü 1 ay önce
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Benimki yüksekmiş maalesefBildiğim kadarıyla adetin 3. Gunu yapıldıysa max. 50 olması gerekiyormus
Canım düzelebilecek bir rakam en azından çok yüksek olanlar var senin belki stres ve o ay yaşadıkların bile o kadar arttırmış olabilirBenimki yüksekmiş maalesef
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Bilmiyorum ama ilaç verdi kullanmam için hormonlar düzensiz olunca bebek olmuyor galiba demiCanım düzelebilecek bir rakam en azından çok yüksek olanlar var senin belki stres ve o ay yaşadıkların bile o kadar arttırmış olabilir
Canım kesin hiç bir zaman konuşulmaz tevekkül yapıcaz yani elimizden geleni yapıp sağlık sorunlarımızı giderip geri kalan kısmını rabbime birakicaz ama burda tevekkuldr tabiki senin sağlık sorunlarını giderken gerekiyor hormonlarda çok ama çok önemli diğer değerlerim nasılBilmiyorum ama ilaç verdi kullanmam için hormonlar düzensiz olunca bebek olmuyor galiba demi
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Benim prolaktin de yüksek çıkmıştıCanım kesin hiç bir zaman konuşulmaz tevekkül yapıcaz yani elimizden geleni yapıp sağlık sorunlarımızı giderip geri kalan kısmını rabbime birakicaz ama burda tevekkuldr tabiki senin sağlık sorunlarını giderken gerekiyor hormonlarda çok ama çok önemli diğer değerlerim nasıl
Canım daha fazla gecikme hemen tedavilere baslaBenim prolaktin de yüksek çıkmıştı
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
İlaç verdi onu kullanıyorum çok mu kötüCanım daha fazla gecikme hemen tedavilere basla
Yok kuzum hormonlar tedavi ile düzelir ben hani başlamadım daha dr gitmedin sandım o yüzden allahın izniyle hepsi normale girer inş hormonlar herşeyden etkileniyo hatta günlük bile degisiyo bazenİlaç verdi onu kullanıyorum çok mu kötü
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
İnşALLAH düzelir bakalım nolucak artıkYok kuzum hormonlar tedavi ile düzelir ben hani başlamadım daha dr gitmedin sandım o yüzden allahın izniyle hepsi normale girer inş hormonlar herşeyden etkileniyo hatta günlük bile degisiyo bazen
Canım kist yada pco varmı sende ayricauzulme hormon sorunu çok şükür t3davilerle halloluyorhormon değerlerimi bilen biri yorumlayabilirmi
Tsh 2,6
E2 36,47
Fsh 5,89
Lh 8,19
Proklatin 21,16
Benim sadece yumurtalarım zayıf çalışıyo adetim düzensiz ve kist pco yok doktor cyclo proynova ilacını verdi bu ilacı biliyomusunCanım kist yada pco varmı sende ayricauzulme hormon sorunu çok şükür t3davilerle halloluyor
- 17 Eylül 2020
- 189
- 103
- 53
- 34
Canım kist yada pco varmı sende ayricauzulme hormon sorunu çok şükür t3davilerle halloluyor
Merhaba canım hormonlarında çok çok bi sorun yok gibi . Sadece lh bi tık fsh san fazla sanki hafif pco olabilir tam emin değilim . Fsh/ lh eşit veya lh düşük olması gerekiyor ama stres olucak kadar değil . İnsanlar ne hormonlarla hamile kalıyor . Biraz kilon varsa vermeye ve hareket ermeye çalış birde gün içinde su bol bol tüket . Yumurtalıklar suyu seviyor ne kadar bağırsak hareketliliği o kadar kaliteli yumurtlama . Dr bana öyle demiştiBenim sadece yumurtalarım zayıf çalışıyo adetim düzensiz ve kist pco yok doktor cyclo proynova ilacını verdi bu ilacı biliyomusun
Çok teşekkür ederim canım benim kilom 62 bakalım nasip stres çok yapıyorum oda etkiliyo olabilirMerhaba canım hormonlarında çok çok bi sorun yok gibi . Sadece lh bi tık fsh san fazla sanki hafif pco olabilir tam emin değilim . Fsh/ lh eşit veya lh düşük olması gerekiyor ama stres olucak kadar değil . İnsanlar ne hormonlarla hamile kalıyor . Biraz kilon varsa vermeye ve hareket ermeye çalış birde gün içinde su bol bol tüket . Yumurtalıklar suyu seviyor ne kadar bağırsak hareketliliği o kadar kaliteli yumurtlama . Dr bana öyle demişti
- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
Değerlerimiz çok yakın sizinle, doktor bana her şeyin normal dedi. İlaç vs vermedi. Siz hangisinden dolayı ilaç kullanıyorsunuz?hormon değerlerimi bilen biri yorumlayabilirmi
Tsh 2,6
E2 36,47
Fsh 5,89
Lh 8,19
Proklatin 21,16