Adet olmuyordum o yüzden adeti düzenlemek için hemde verdiği ilaç hamile kalmanı sağlıcakla dedi ama 3 ay kullandım olmadı bu ay kullanmıcam sizin değerleriniz kaç acabaDeğerlerimiz çok yakın sizinle, doktor bana her şeyin normal dedi. İlaç vs vermedi. Siz hangisinden dolayı ilaç kullanıyorsunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
E2 hormonu
- Konu Sahibi u25n
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Hangi ilacı kullandınızAdet olmuyordum o yüzden adeti düzenlemek için hemde verdiği ilaç hamile kalmanı sağlıcakla dedi ama 3 ay kullandım olmadı bu ay kullanmıcam sizin değerleriniz kaç acaba
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Aynen banada verdi onu iki kutu bitti benimde ama bu ayda olmadı benimde e2 im yüksek diye verdicyclo-progynova
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun ben daha kullanmıcam bakalım 2 3 ay sonra olmazsa başka doktora görüncemAynen banada verdi onu iki kutu bitti benimde ama bu ayda olmadı benimde e2 im yüksek diye verdi
- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
E2 45,6Adet olmuyordum o yüzden adeti düzenlemek için hemde verdiği ilaç hamile kalmanı sağlıcakla dedi ama 3 ay kullandım olmadı bu ay kullanmıcam sizin değerleriniz kaç acaba
FSH 6,66
LH 4,47
PROLAKTİN 29,2
TSH 3,31
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Bende öyle buda bitsin öyle yapıcam ne kadar süredir deniyorsunuz sizAnladım hakkımızda hayırlısı olsun ben daha kullanmıcam bakalım 2 3 ay sonra olmazsa başka doktora görüncem
Başka sorununuz var mıydı
7 aylık evliyiz hiç korunmadık ama hep adetim düzensizdi bekarken de gidiyodum sorunun yok diyolardı ama işin içine bebek girince düzenli adet olması gerek 3 ay kullandım ilacı ve kullandığım kadar düzenli olacakmışım sonra tekrar düzensiz olursa kontrole gel başka çözümler bakalım demişti doktor canım başka hiç bi sorunum yok sadece yumurtalıklarım zayıf çalıştığı için düzenli adet göremiyorumBende öyle buda bitsin öyle yapıcam ne kadar süredir deniyorsunuz siz
Başka sorununuz var mıydı
Sonuçlarımız yakınmış evet normali nasıl olması gerek biliyomusunE2 45,6
FSH 6,66
LH 4,47
PROLAKTİN 29,2
TSH 3,31
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Bende 7 aylık evliyim bende aynı bekarken de öyleydi hakkımızda hayırlısı olsun İnşALLAH bana 3 ay gel bakalım dedi bu kutu bitince giderim olmazsa ne derse artık sonrası da RABBİME kalmış7 aylık evliyiz hiç korunmadık ama hep adetim düzensizdi bekarken de gidiyodum sorunun yok diyolardı ama işin içine bebek girince düzenli adet olması gerek 3 ay kullandım ilacı ve kullandığım kadar düzenli olacakmışım sonra tekrar düzensiz olursa kontrole gel başka çözümler bakalım demişti doktor canım başka hiç bi sorunum yok sadece yumurtalıklarım zayıf çalıştığı için düzenli adet göremiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun ALLAHIM yakın zamanda kucaklarımızı doldurur güzel haberi almayı nasip eder inşallahBende 7 aylık evliyim bende aynı bekarken de öyleydi hakkımızda hayırlısı olsun İnşALLAH bana 3 ay gel bakalım dedi bu kutu bitince giderim olmazsa ne derse artık sonrası da RABBİME kalmış
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
İnşALLAH dua edelim birbirimizeHakkımızda hayırlısı olsun ALLAHIM yakın zamanda kucaklarımızı doldurur güzel haberi almayı nasip eder inşallah
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Tabi yazarım önümüzdeki aya giderim ilaç bitince İnşALLAH güzel sonucu yazarım sende gidersen yaz yineTabi canım ederim Doktora gittikten sonra tekrar yazarmısın çok benziyo durumumuz
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
İnşALLAH hepimiz için güzel olur iyi gecelerTamam bende yazarım hadi bakalım yaa güzel haberlerle inşallah Hayırlı geceler
adetlımı adetsızmı verdın kanı şayet adetli verdiisen değerlerın guzel adtesiz isen e2 düşük değerlerde sorun yok vajınal usgde folkl gozlendımı ?Değerlerimiz çok yakın sizinle, doktor bana her şeyin normal dedi. İlaç vs vermedi. Siz hangisinden dolayı ilaç kullanıyorsunuz?
- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
Adetimin 2. günü yapıldı. Ultrason temiz çıktı. e2 nin düşük olması kötü mü sizce?adetlımı adetsızmı verdın kanı şayet adetli verdiisen değerlerın guzel adtesiz isen e2 düşük değerlerde sorun yok vajınal usgde folkl gozlendımı ?
- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
Pardon adetsizsen düşük demişsiniz. Adetliydim. O zaman sorun yok değil mi, sağolunadetlımı adetsızmı verdın kanı şayet adetli verdiisen değerlerın guzel adtesiz isen e2 düşük değerlerde sorun yok vajınal usgde folkl gozlendımı ?
aynen arkadaşım adetin 2 .3 gunu 20 bile doğal kabull edılır ama adetten 1 hafta sonra yanı eğer yumurta varsa ve olgnlaşmıs çatlamaya yakınsa 150 yuı bulur adete yakın pik yapar bu değer anlaştıkmı?Pardon adetsizsen düşük demişsiniz. Adetliydim. O zaman sorun yok değil mi, sağolun