Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENİM DE GEÇEN AY 15 Dİ BU AY 7 ÇIKMUŞ ÇOK MORALİM BOZUK .35 YAŞIMA KADAR ÇOCUK DÜŞÜNMEMİŞTİM ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM. FSH 18 LH 13 PROLAKTİN 28 AMH 0.10 . SİZİN DİĞER EĞERLERİNİZ NASIL? TEDAVİYE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN ÖNÜMÜZDEKİ AYKızlar merhaba e2 hormon testi ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz adetin 2. Günü tahlil yaptırdım değerim 15 çıktı. Düşük olmadı ciddi bir sorun mu acaba çok tedirgin oldum.
Bir de LH istemiş o da 4.21BENİM DE GEÇEN AY 15 Dİ BU AY 7 ÇIKMUŞ ÇOK MORALİM BOZUK .35 YAŞIMA KADAR ÇOCUK DÜŞÜNMEMİŞTİM ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM. FSH 18 LH 13 PROLAKTİN 28 AMH 0.10 . SİZİN DİĞER EĞERLERİNİZ NASIL? TEDAVİYE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN ÖNÜMÜZDEKİ AY
Bunlar amh hariç biraz değiştirilebilir.Kadin doğum de giidn onvce .Regl oluyormusunuz.Antioksidan vitamin kullanın sağlıklı beslenmeye calisin.İsterseniz size başladığım vitaminleri atarimAslan pençesi hayıt civan perçemi diyorlar ama ben icemedim onlari..arı sütü bal polen macunu ,incir kurusu diyorlarBir de LH istemiş o da 4.21
Evet öyleymiş gittim kadın doğuma doktorum adetlerim düzenli olduğu ve yumurtalık rahim de temiz olduğu için bir problem olmadığını böbrek üstü bezleri için endokrinolijiyaBunlar amh hariç biraz değiştirilebilir.Kadin doğum de giidn onvce .Regl oluyormusunuz.Antioksidan vitamin kullanın sağlıklı beslenmeye calisin.İsterseniz size başladığım vitaminleri atarimAslan pençesi hayıt civan perçemi diyorlar ama ben icemedim onlari..arı sütü bal polen macunu ,incir kurusu diyorlar
Evet öyleymiş doktorum her hangi bir şikayetim olmadığı adetlerim düzenli olduğu ve muayenemde de bir problem görünmediğini böbrek üstü bezleri için endokrinoloji bölümüne muayene olmam gerektiğini söyledi randevumu aldım bekliyorum. Çok teşekkür ederimBunlar amh hariç biraz değiştirilebilir.Kadin doğum de giidn onvce .Regl oluyormusunuz.Antioksidan vitamin kullanın sağlıklı beslenmeye calisin.İsterseniz size başladığım vitaminleri atarimAslan pençesi hayıt civan perçemi diyorlar ama ben icemedim onlari..arı sütü bal polen macunu ,incir kurusu diyorlar
Çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir