E2 hormon

qwertyuop

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
486
384
Kızlar merhaba e2 hormon testi ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz adetin 2. Günü tahlil yaptırdım değerim 15 çıktı. Düşük olmadı ciddi bir sorun mu acaba çok tedirgin oldum.

Kızlar merhaba e2 hormon testi ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz adetin 2. Günü tahlil yaptırdım değerim 15 çıktı. Düşük olmadı ciddi bir sorun mu acaba çok tedirgin oldum.
BENİM DE GEÇEN AY 15 Dİ BU AY 7 ÇIKMUŞ ÇOK MORALİM BOZUK .35 YAŞIMA KADAR ÇOCUK DÜŞÜNMEMİŞTİM ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM. FSH 18 LH 13 PROLAKTİN 28 AMH 0.10 . SİZİN DİĞER EĞERLERİNİZ NASIL? TEDAVİYE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN ÖNÜMÜZDEKİ AY

Doktorum muayenede ve tahlillerimde anormal bir durum olmadığını söyledi. Gerçi benim içim rahatlamadı bu ay tekrar tahlil vermeyi düşünüyorum. Tahlillerimi dermatolog istemişti o yüzden hepsine bakılmadı sadece fsh bakıldı o da 5.53 çıkmıştı.

BENİM DE GEÇEN AY 15 Dİ BU AY 7 ÇIKMUŞ ÇOK MORALİM BOZUK .35 YAŞIMA KADAR ÇOCUK DÜŞÜNMEMİŞTİM ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM. FSH 18 LH 13 PROLAKTİN 28 AMH 0.10 . SİZİN DİĞER EĞERLERİNİZ NASIL? TEDAVİYE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN ÖNÜMÜZDEKİ AY
Bir de LH istemiş o da 4.21

Bir de LH istemiş o da 4.21
Bunlar amh hariç biraz değiştirilebilir.Kadin doğum de giidn onvce .Regl oluyormusunuz.Antioksidan vitamin kullanın sağlıklı beslenmeye calisin.İsterseniz size başladığım vitaminleri atarimAslan pençesi hayıt civan perçemi diyorlar ama ben icemedim onlari..arı sütü bal polen macunu ,incir kurusu diyorlar

Bunlar amh hariç biraz değiştirilebilir.Kadin doğum de giidn onvce .Regl oluyormusunuz.Antioksidan vitamin kullanın sağlıklı beslenmeye calisin.İsterseniz size başladığım vitaminleri atarimAslan pençesi hayıt civan perçemi diyorlar ama ben icemedim onlari..arı sütü bal polen macunu ,incir kurusu diyorlar
Evet öyleymiş gittim kadın doğuma doktorum adetlerim düzenli olduğu ve yumurtalık rahim de temiz olduğu için bir problem olmadığını böbrek üstü bezleri için endokrinolijiya
Evet öyleymiş doktorum her hangi bir şikayetim olmadığı adetlerim düzenli olduğu ve muayenemde de bir problem görünmediğini böbrek üstü bezleri için endokrinoloji bölümüne muayene olmam gerektiğini söyledi randevumu aldım bekliyorum. Çok teşekkür ederim

X